2012's tabbar

Publicerad: 2012-12-31 i vardagen
 
Efter en fest i Februari så spydde en kompis i min bil. Jag fick städa upp det, tog hela dagen och jag har aldrig mått så illa.
 
Jag tänkte lära mig att åka snowboard för 512 gången. Det slutade med att jag åkte tre åk i barnbacken och sen bytte till mina älskade blades igen.
 
Jag var med i två bilolyckor på en vecka, sportlovet. Andra gången hamnade jag på sjukhus men det var inget allvarligt fel på mig mer än att dem hittade en defekt kota i min nacke som jag skulle fått operera iår. Men den remissen har fortfarande inte kommit efter 10 månader.
 
Jag började träna. Tränade nästan konstant i en månad sen blev det dåligt väder och då lade jag av. Inte det smartaste draget men hur kul är det att vara ute och springa när det regnar?
 
Jag blev så full så jag fick på mig en mankini och sedan låg på toaletten hela kvällen? Inte världens smartaste drag då jag åkte till Göteborg med skolan dagen efter, mådde inte as bra.
 
Min 17års fest blev en flopp. Hade inte roligt förens vi drog vidare på efterfest och den slutade med att man blev kallad hora och massa andra saker. Inte världens bästa 17års dag om man får säga så.
 
Jag besteg den lilla måsön som jag varit rädd för sen jag var liten. Min pappa sa alltid att man gick iland på den så blev man attackerad av måsar. Så jag har aldrig vågat hoppa i land på den förens i somras då mina vänner gick iland först, när jag såg att de inte blev attackerade hängde jag på.
 
Jag åkte till Teneriffa och brände mig som ut i sjutton. Kunde varken sova eller röra på mig. 
 
Gick trajet och fick en varningstriangel där det stod Epasara på som dom tvingade mig att ha på mig.
 
Jag och min kära vän Ebba drack konstant i några månader, det slutade när hon fick halsfluss och jag fick dricka ensam, där gick gränsen kände jag.
 
Jag var på halloweenfest. Fick snefylla och var arg på allt som rörde sig. Skulle börja bråka med alla som ens nuddade mig på dansgolvet. En aning pinsamt så här i efterhand.
 
Blev nedslagen och fick världens blåklocka. Rycktet spreds och inom ett dygn visste alla, fast jag bara sagt till en person. Gjorde mitt bästa för att sminka över det men folk glodde som dom inte hade en tv hemma ändå. Bilden är tagen 4 dagar efteråt.
 
Jag fick för mig att töja mitt öra. När jag tryckt in den en millimeter började jag gråta, jätte mycket.
 
I nästan en månad i sträck vaknade jag mellan 2 och 3 VARJE natt.
 
Vi hade friluftsdag i skolan och skulle gå en lång runda och göra stationer allt efter som. Vi gick vilse, hittade en enda station och fick grilla själva för när vi väl kom fram till grillplatsen var alla borta.
 
Jag la ner halva min själ och as mycket tid på en uppsats, fick knappt godkänt och blev as arg.
 
Vi åkte upp ett gäng för att åka pulka på Isaberg. Efter ett åk åkte vi hem pga en snöskoter kom på oss.
 
Den bästa varelsen på hela jorden gick bort. Jag kan fortfarande inte fatta det.
 
Jag såg Björn Rosenström. Innan han började så grät jag som en åsna för att jag var livrädd. Cellskräck och personskräck, instängd mellan folk. Det var inte as kul, men så fort Björn började spela så släppte allt och jag var gladast på jorden.
 
Jag blev orange hårig. 
 
Detta var lite av alla otroliga tabbar som jag gjort eller hänt mig under året. Vad vore livet om det vore tabbfritt säg?

Myskväll

Publicerad: 2012-12-30 i vardagen
 
Ikväll kommer dessa pinglor till mig för lite mys och skitsnack. Välbehövligt så här dagen innan nyårsafton, uppvilning inför morgondagen är det som gäller! Nepp, nu ska jag ta mig upp ur sängen för första gången idag, fett ovärt. Duschen väntar!

badabadabada

Publicerad: 2012-12-29 i vardagen
 
Hemkommen från Ange nu. Mat och bad blev det med bästa brudarna! Kan ju säga att det var en utmaning i sig att få i fyra tjejer i badkaret hahaha. Nu när jag kom hem så visade de sig att Pearl Harbor gick på tv så där bänkade jag mig direkt, en av de bästa filmerna som gjorts, no doubt! Puss och kram på er

Hemsk dag.

Publicerad: 2012-12-29 i vardagen
 
Dagen har varit förjävlig. Och den blev ju inte bättre när jag fick för mig att kolla på film, lipade igenom hela filmen. Gillar ni att gråta tills det känns som om huvudet ska explodera? Då är den definitivt ett tips, Trust hette den.
 
Nu ska jag strax iväg till Angelica med Ebba och Issa och laga mat, bada osv. Förhoppningsvis så slutar denna dagen bättre än den började.

29/12-12

Publicerad: 2012-12-29 i vardagen
 
Jag är nyss hemkommen från centrum, varit och fikat med min fina vän! Välbehövligt må jag säga. 
 
Igår var jag i smålandsstenar hos Anton med några få och chillade, trevligt. Synd att folk inte kan se skillnad på mitt och ditt däremot så förmiddagen idag har varit lite kaosartad men jag ska åka dit nu så förhoppningsvis löser det sig.

Svar på kommentar

Publicerad: 2012-12-27 i good to know
 
Fast jag fick min i julklapp så råkar jag veta att den kommer ifrån missme.se men jag har även sett att de finns på bland annat modekungen.se och madlady.se. Sök på google bara så hittar du! :)
 
Edit: Min var visst inte alls från missme.se utan från madlady.se! 

New in

Publicerad: 2012-12-27 i new in
 
Jeansen kommer från Azzuro och underkläderna är från h&m.

Här har ni det jag shoppade igår och idag. Inte mycket att hänga i granen va? Gick in på Azzuro idag för att hitta ett svart linne, gick ut med ett par jeans. Profit? haha. Menmen, jeans är rätt välbehövligt med. Dock vet jag fortfarande inte vad jag ska ha på nyår men det löser la sig! Nu blir det tidig sänggång och tidig uppgång i morgon. Jag ska nämligen iväg på ett hemligt uppdrag, taggad till tusen!

Torsdagens planer.

Publicerad: 2012-12-27 i vardagen
 
Jag vaknade vid 9 i morse och slog direkt på filmen jag inte kollade klart på inatt. Savages. Inte lika bra som jag hade hoppats på, menmen, När den var slut så slog jag på ännu än, the Vow. Grymt bra! Brukar inte gilla lipfilmer, men denna grät jag floder till.
 
Nu ska jag upp och duscha och sedan drar jag mig ner till centrum för lunch och shopping med min kära syster. Jag hittade ju inget i Jönköping igår så jag får se om Gislaveds utbud är bättre.

Heldag i Jönköping

Publicerad: 2012-12-26 i vardagen
 
Uppstigning vid halv 9 för avgång till Jönköping. Det skulle bli shopping för hela köret men ingen av oss hittade något vi letade efter. Bara en bh och ett par trosor fick följa med mig hem. Dålig shoppingdag helt enkelt.. Men i morgon ska jag nog gå ner till azzuro en sväng och se om jag hittar något värt att få flytta in i min gardrob.
 
Nu blir det film, The Vow. Helt slut i benen så det ska bli skönt att bara gosa ner sig i sängen ett tag!

Julklappar!

Publicerad: 2012-12-26 i vardagen
 
Här är lite av julklapparna jag fick iår. Gladast blev jag nog bestämt över nit bh;n som jag tjatat om konstant i två månader nu haha! Jag blev djävulskt glad över allt på, himlans nöjd är jag! Jag har bestämt att jag ska ha bh:n på nyår men då har jag en fråga till er, vad ska jag ha till? Vad tror ni blir snyggt?

Juldagen

Publicerad: 2012-12-25 i outfits
 
Nu drar jag mig mot Melbystrand för att fira jul #2. Tröjan fick jag btw i julklapp, Erkänn snygg? På hemvägen ikväll så blir jag avsläppt i Smålandsstenar för lite fest, förhoppningsvis. So long gay boys!

God Jul på er!

Publicerad: 2012-12-24 i vardagen
 

Myskväll med familjen

Publicerad: 2012-12-23 i vardagen
 
Så ska det låta och Svensson Svensson har kvällen bestått av nerskjunken i soffan med mor och far. Just nu rullar The holiday, snyftfilm of doom som man kan se tre tusen gånger utan att bli trött på den. Love it! När den är slut så ska jag krypa ner i min säng, ny duschad och nya lakan. Bästa känslan! 
 
OM vi inte skulle höras i morgon så får ni ha en underbar jul tillsammans med nära och kära. Min ska bestå av julfrukost med familjen och runt lunch så drar jag mig mot Landet för att spendera resten av dagen med mormor, morfar och morbror! Mys. Godnatt.

Nyårssminkning? HA

Publicerad: 2012-12-23 i vardagen
 
Eller inte. Jag hittade en massa smink när jag städade härom dagen så jag tänkte testa lite nyårssminkningar. Men efter ett tag insåg jag varför jag aldrig använder ögonskugga osv. Jag kan varken bära upp det eller använda det, jag är helt inkompetent när det gäller smink. Så jag har kommit fram till att det blir helt vanlig sminkning runt ögonen på nyår. Men visst, mina fransar ser la ändå helt okej ut på bilden? ;)
 
Förutom att jag har sminkat mig idag så har jag både städat och kollat på tre filmer, i sträck. Nolife.se. Bratz, The cheetah girls och Taken 2. Taken 2 var ju helt klart grymmast, 10/10 toasters. Nu ska jag hjälpa far min och laga mat sen ska jag ut på en promenad med Lovisa.

Dagen före den stora dopparedagen!

Publicerad: 2012-12-23 i vardagen
 
Julafton i morgon. I morse hade jag en fruktansvärd julkänsla när jag gick runt i huset och plockade i ordning och städade lite men nu, några timmar senare? Inte ett skvatt. Men vad kan jag förvänta mig när jag ligger framför brasan i 50 graders värme och kollar på surfing filmer? Inte så mycket antar jag haha! Nu ska jag slå på ännu en film, i taket lyser stjärnorna blir det innan jag ska duscha och göra mig klar för kvällen.
 
Bilden ovan är btw från förra året när vi hälsade på vår älskade Stina!

Lördagkväll

Publicerad: 2012-12-23 i vardagen
 
Tjejerna ovan kom till mig runt 8 så förade vi lite hos mig och så sen drog vi vidare till någon fest på henja. Jag ville stanna men resten ville hem så med deras önskan uppfylld så åkte vi hem redan halv 12. Nu har jag suttit och snackat med en gammal vän i snart en timme men snart blir det nog film som gäller. Inte trött för fem öre.
 

Jag saknar min bästa vän.

Publicerad: 2012-12-22 i vardagen
 

Matlagning

Publicerad: 2012-12-22 i
 

Jobbat hela dagen och nu är jag i fullgång med matlagningen! Skinka och mozarella till förrät och fläskytterfilé med krocketter till huvudrätt. Ebba kommer nog strax också så ska vi förkröka lite också innan vi drar vidare på fest. Hoppas ni får en grym kväll bitches.


Skönhetskväll!

Publicerad: 2012-12-21 i vardagen
 
Efter en hel dag full av jobb så bänkade jag mig i soffan med ett fotbad. Jag har filat bort all död hud, smörjat in fossingarna och målat naglarna, så nu är dom fina igen! Min syster gav mig massa nagelsaker för ett tag sen med så ska snart exprimentera på henens naglar. Gelé och grejer, se hur fuckedup dom blir, lär bli intressant haha!
 
Nu, blir det mat innan jag sätter igång. So long gayboys!

Året som gått.

Publicerad: 2012-12-21 i vardagen
 
Hur har ditt 2012 varit? Mitt år har varit lite av en berg och dalbana. Jag har haft både riktigt underbara stunder och riktiga kassa så att man bara vill försvinna från denna planet. Fina vänner har försvunnit ur mitt liv men även nya underbara människor har vandrat in och tagit en stor plats i mitt hjärta. Men skulle jag försöker gissa så lutar nog 2012 av något av de sämre åren.
 
Bästa minnet från 2012? Jag har en massa underbara minnen från detta året, bland annat båten 12, Shalom, midsommar, Trajet, gisledagarna och campingnatten i gläntan! Men det bästa minnet måste jag nog säga är Hbg festivalen när vi såg Björn Rosenström. Den bästa timmen på hela året.

 
Vem/Vilka saknade du? Jag har saknat en hel del människor från och till eftersom jag haft hela havet stormar på vänfronten. Men de stående saknandena är självklart Nina, Fred, Albin, Jocke och resten av Jerseyfolket. Sen min älskade Veronica också, min kära vän som bor i Helsingborg som jag bara träffat 3-4 gånger i år. 

Vad önskar du att du gjort mer? Väldigt svår fråga. Men jag önskar att jag tränat mer, inte varit så lat och legat i min säng hela vårterminen. Jag önskar också att jag tagit hand om mina vänner bättre, umgåtts med dom mer.

Vad önskar du att du gjort mindre? Druckit mindre, festat mindre och lipat mindre över småsaker. 

Vem har du umgåtts med mest? Vårterminen umgicks jag mest med Isa. I princip varje dag. Sen Catrin, Emmie, Nettan och Lovisa var jag också mycket med. Sen på höstterminen efter sommaren så har jag umgåtts väldigt mycket med Ebbz. Sen självklart tjejgänget, de får vi inte glömma! Sen har jag ju festat rätt mycket och då har det blivit med vänner från alla möjliga olika håll!

 Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit hur glad som helst men också så ledsen så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Men om jag får gissa så tror jag att jag faktiskt varit ledsnare i år. Haft mer motgångar än förra året.

Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Träningsmotivation! Eller motivation över huvudtaget. Inte haft någon motivation till något detta året.

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Jag skulle vilja säga lugna hemmakvällar men icke! Mest partykvällar, no doubt! Jag har varit ute näst intill varje helg detta året.

Största misstaget du gjort under året? 23 Mars.

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Fina sms, alltid älskat att få fina sms.

En låt som påminner dig om 2012? Björn Rosenström - Nu du kärring

Det bästa du har åstadkommit i år? A på min Svenska uppsats. Jag har nog inte åstadkommit så mycket mer, eller så mycket bättre.

Vad ser du mest framemot med år 2013? Att jag förhoppningsvis får en riktigt muskulös kropp till sommaren! Men annars så hoppas jag på en massa överaskningar, jag älskar överaskningar!

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Man kan aldrig veta, men jag hoppas på det!

Har du några löften inför år 2013? Jag brukar ha löften men har aldrig hållit något. Men i år ska jag ha några och ska göra allt för att hålla dom! Jag SKA sluta röka. Jag SKA också börja träna regelbundet.

Vad hoppas du inträffar 2013? Jag hoppas verkligen att något riktigt, riktigt underbart kommer att hända. Något som kommer få mig att minnas 2013 i hela mitt liv. 

Jobb & pizza!

Publicerad: 2012-12-21 i
 


Julbak!

Publicerad: 2012-12-20 i vardagen
 
Efter jag städat och så så gick jag och mötte Ebba så tog vi en sväng till stan innan vi drog hem till mig och bakade julgodis! Knäck och kola blev det, dock så är det en sak som är säker. Jag och Ebba ska aldrig mer baka, vi sög på det. Allt blev kaos! Issa och Josse kom efter en stund. Men runt 7 drog josse och Ebba så stannade Issa kvar och vi slog på en skräckfilm. Fingerprints, grymt bra faktiskt! Ovanligt bra för att vara en skräckfilm.
 
Nu har Issa dragit och jag ligger i sängen och ska strax slå på ännu en film, highschool musical 3 blir det!
I morgon blir det tidig uppgång för jobb.
 

Städning!

Publicerad: 2012-12-20 i vardagen
 
Storstädning av badrummet har min morgon bestått av! Inte städat ur och rensat skåpen sen förra julen. Kan ni fatta att det var riktigt vidrigt i dem eller? Ush.
 
Nu är det fint och fräscht i alla fall! Plockat i ordning och damsugat mina rum har jag också gjort. Skulle egentligen julpyntat idag men jag tror jag skippar det i år. Det är så himla onödigt, inte ens fint. Min stjärna i fönstret räcker gott och väl. Menmen, Ebba och Issa kommer nog hit senare och bakar julgodis med mig. Jag är så sugen på knäck så det är helt sjukt! Godaste julgodiset, no doubt.
 
Aja, so long gay boys.
 

Bilder från Tomte!

Publicerad: 2012-12-20 i vardagen
 
De flesta är tagna av Alfred Larsson.

It fades

Publicerad: 2012-12-19 i vardagen
 

Jullov?

Publicerad: 2012-12-19 i vardagen
 
Antagligen inte världens bästa start i alla fall. Trött, sjuk och utbränd. Skulle egentligen ner och jobbat, men jag mår inte alls bra, så sålänge chefen inte ringer och ber mig komma ner för att det är mycket att göra så stannar jag hemma idag. Och btw så är jag inte alls taggad på jullov. De flesta av er ska antagligen bara ta det lugnt och vila ut er? Inte jag, jag ska jobba i princip hela lovet. Jag kommer aldrig orka det, om jag ska klara nästa termin måste jag också få vila upp mig. Men det kan jag ju i alla fall drömma om.
 
Nog om klagomål. Dagen har bestått av tre konserter med estetprogrammet. Jag har mått förvårnansvärt bra idag med tanke på att jag var iväg på partaj igår. Tomte festen för hela köret. Jag var ju inte alls taggad som jag sa, men det visade sig bli hur kul som helst med härliga människor! Bästa festen på länge. Det var kanske straffet för att jag i måndags kväll tänkte att jag skulle sluta festa osv, så denna festen kanske var ett tecken på att jag inte ska det? Man vet aldrig.
 
Anyway, nu ska jag somna om och drömma om att jorden går under på fredag. Hoppas.

Ignorerade känslor.

Publicerad: 2012-12-18 i vardagen
 
Har jag bara lurat mig själv hela tiden? Har jag bara ignorerat det och skjutit känslorna åt sidan just för att det är enklare? Det skulle aldrig funka. Och det är det jag sagt till mig själv i över två års tid nu. Men de senaste dagarna har skalet fallit av och de undangömda börjar titta fram, det som funnits där all along.


Hemkommen från en skoldag full med julmusik och några timmars jobb. Nu blir det skriva klart min näst sista uppsats för terminen och sedan börja fixa mig och dra iväg på tomtefest! Och nej, jag skulle inte gått dit. Men igår blev vi peppade så vi bestämde oss i förmiddags för att gå. Nu efter några timmar är jag inte alls pepp längre. Men efter några cider och lite glögg kanske humöret stiger!
 
Ha en asbra kväll bröder!

Julfest!

Publicerad: 2012-12-17 i
 

Jag är nyss hemkommen från en härlig julfest med människorna ovan och massa till underbara människor! Mat, bus och film stod på schemat. Hur mysigt som helst, jag har glömt hur roligt jag brukar ha med dessa människor.

Lätt bästa kvällen på länge.


Nu är det läggdags. I morgon väntas en dag full med musik och sedan lite jobb på kvällskvisten, lite uppsatsskrivning ska jag nog få plats med där i mellan också. Sov gott gayboys för det ska jag göra!


Jönköpingsstad!

Publicerad: 2012-12-16 i
 

Hela dagen har tillbringats i Jönköping i systers nya lägenhet! Framåt kvällen kom Alice så käkade vi pizza och mös. Nu har vi dragit oss tillbaka till Alice place och nu blir det sängdags! Sleep tight gayboys!


Jönköping!

Publicerad: 2012-12-16 i
 

Jag är just nu mitt emellan Gislaved och Jönköping. Idag blir det inflyttning för hela slanten. Syrran blir jönköpingbo idag och jag erbjöd mig som bärhjälp. Ibland är man för snäll faktiskt! Men just nu vill jag bara ha en stor fet godispåse så ska be henne svänga in på Ica en snabbis innan vi sätter igång sen! Ha en bra bakissöndag foaks, själv så mår man prima då man inte drack igår!


15/12

Publicerad: 2012-12-15 i vardagen
 
Jobbat hela dagen, 10-15. Fick gå en timme tidigare då det inte var så mycket folk. Tappade min mobil i en snödriva på vägen hem och insåg det inte förens jag var hemma. Fick panik och gick i mina spår tillbaka mot jobbet och hittade den 200 meter ifrån mitt hus. Lika fungerande som innan! 
 
Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, fest eller hemmamys. Är inte riktigt sugen på att festa, men hade ju hemmamys med syster igår så blir nog fest ändå. Somnade ju vid 10 igår haha! Riktigt skönt!
 
Nepp, nu ska jag sova en stund.

Fetfredag med syster!

Publicerad: 2012-12-14 i
 


Ändrade planer.

Publicerad: 2012-12-14 i vardagen
 
Emmie och Nettan drog till Isaberg så istället så blir det laga mat med syrran och sedan film på det.

Friday it is.

Publicerad: 2012-12-14 i vardagen
 
Ligger i soffan och halvsover just vid detta tillfälle. På samma ställe som jag legat de senaste 5 timmarna. Ikväll ska mina vänner på fest, jag hade velat hänga med men i morgon är det jobb som står på schemat, som vanligt. Så istället kommer förhoppningsvis Emmie och Nettan hit ikväll och myser med mig och så blir det tidig sänggång.
My beautiful gayfriends.

Even the brightest day can be pitch black in just a second.

Publicerad: 2012-12-14 i
 


Osäker.

Publicerad: 2012-12-13 i vardagen
 
Jag vet inte vad som är värst. Jag vet ingenting. Jag borde veta vart jag har mina vänner, jag blir påmind varenda dag. Men endå så står jag här och är lika osäker som jag alltid har varit. När ska jag komma över min tröskel och våga tro på mig själv och mina vänner? Tro på att jag är bra som jag är och att mina vänner finns där för mig?
 
Jag har alltid varit den som aldrig räckt till. Alltid har det varit någon som har varit snäppet bättre, duktigare, snällare, snyggare och coolare än mig. Allt för många gånger har jag blivit lämnad, dumpad, övergiven av de jag trodde var mina närmaste vänner. Inte konstigt att jag är som jag är. Rädd för att bli lämnad ensam kvar. Rädd för att alltid vara allas nummer 2. 
 
I will now fortsätta skriva av mig i ett dokument before jag skriver något jag kommer ångra.
 
Try to find the positive things in life,
Can't find 'em.

En vanlig torsdagskväll!

Publicerad: 2012-12-13 i
 

Att få ett sånt här sms när man kommit hem från cellgruppen kan inte göra mig annat än glad. Det är så himla härliga grabbar jag spenderar mina torsdagskvällar med!


Anyway, lucia idag. Skolans luciatåg var lika underbart fint som det brukar vara. Discobowling på idrotten hade vi med, otroligt roligt! Vinnaren var moi hihi och tur var la de för jag blir så himla arg när jag förlorar på bowling, blir helt vansinnig haha!

 

Slutade vid halv 1 och gick hem, sov någon timme tills Ebba och Angelica kom och hälsade på mig en stund. Sen blev det läsa klart min engelskabok med som jag ska skriva en uppsats om som ska vara klar i morgon, borde nog börja nu.. Vid halv 6 tog jag bussen till smålandsstenar för att ha cellgrupp med killarna. Bra dag!


Godnatt.

Publicerad: 2012-12-12 i vardagen
 
Bad day.

Komplex?

Publicerad: 2012-12-12 i my thoughts
 
Alla har komplex. Alla tjejer och även alla killar. Tro det eller ej, till och med jag. Visar jag det? Nej. Vill ni veta varför? Jag kan inte, bland mina vänner, min familj och mitt umgänge. Just för att mina vänner har samma komplex, samma röst i huvudet. Folk frågar mig, varför vill du gå upp i vikt? Det ärliga svaret är att jag inte vill, men att det är lättare att säga det än att säga att man vil bli av med bebismagen man har. För då får man höra alla kommentarer, du är ju smal, kolla på dig och kolla på mig, du ser ju ut som en sticka.
 
Ja och? Det kanske jag gör? Men man kan fortfarande må dåligt över sin kropp. Näst intill alla gör det, hur smala dem än är. Jag vill ha höfter, jag vill ha bröst, jag vill ha rumpa. Men har jag fått det? Tyvärr inte. Jag fick helt enkelt en planka till kropp. Så, jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Le och se glad ut, äta som en åsna och hoppas att kilona lägger sig på rätt ställe. Och då menar jag inte på min trippelhaka där det lagt sig de senaste 17 åren.
 

I miss u my dear friend.

Publicerad: 2012-12-12 i vardagen
 
I can't believe im never gonna se you again.
 
Sitter i skolan just nu. Skippade första lektionen, svenska, som jag gjort hela veckan dock missade jag tydligen ett prov som var framflyttat? Kul att man inte får reda på något i förväg. Anyway, gjorde naturkunskapsprov nyss, det gick ju inte as bra men förhoppningsvis så klarar jag det i alla fall. Historia nu vilket betyder the sims, HEJ. Skoldagen slutar sedan med kör och sånglektion.
 
I eftermiddag ska jag plugga (ovanligt?) men förhoppningsvis får jag med mig några ut och åka pulka också! Är jätte sugen på de, pulkaåkning är sjukt underskattat! Yäyä, nog snackat, nu blir det sims.

The last few days

Publicerad: 2012-12-11 i
 

De senaste dagarna har spenderats genom att montera kök, pluggat och haft lucia/jul konsert!

Två prov av tre denna vecka är genomförda och tror att jag satte ett A på det senaste jag skrev vilket har gjort att motivationen till att plugga ligger på topp! Har mitt sista prov i morgon för terminen, naturkunskap, så idag stannar jag hemma från jobbet och pluggar i stället! Måste också läsa ut min engelska bok och skriva en recension om den och skriva min andra engelska uppsats. Så idag kommer dagen bestå av plugg, plugg, plugg!

 

So long gay boys, have a nice day!


Svar på kommentar.

Publicerad: 2012-12-11 i vardagen
 
Visst kan jag det!
 
Fredags: Jag gick i skolan till 3 och jag antar att ni inte vill veta så mycket om den? Den var inte alldeles för händelserik, som vanligt! Ebba kom och hämtade mig någon gång efter det så åkte vi till Ica, vidare till Victoria och sen till Vonkan där Ebba skulle pierca sig. En smiley blev det. Väldigt intressant då jag skulle hålla upp hennes läpp och råkade nästan kväva henne, inte as bra! Efter det så gick vi hela vägen hem till mig, tusen mil i -20, inte jätte kul. Menmen, Isabell och Josse kom senare till mig. Vi satt och snackade och kollade på mitt kära x-factor. Men de lämnade mig runt 10 då de skulle iväg på fest i atorp. Inte alls långt efter det så däckade jag i sängen. Trevlig, NYKTER fredag.
 
Lördags: Steg upp åtta för att åka iväg till värnamo för att jobba. Fullfart där ända tills 4 då vi stängde. Då blev det att dra hem, åkte förbi min syster en sväng med. När jag kommit hem så kom Ebba till mig så började vi förfesta lite, eller ah, satt och drack lite burk och snackade. Senare kom Denise till mig med så drog vi vidare till ett hemligt ställe för pulkaåkning. som sagt så var vi runt 15 pers tillslut! Riktigt kul var det i början sen blev det nog lite för mycket av det goda vilket slutade med en alldeles för onykter Sara. Var hemma runt halv 1 och däckade så fort jag la huvudet på kudden.
 
Inte så jätte intressant helg, menmen, så får det också vara ibland!

Myser

Publicerad: 2012-12-09 i vardagen
 
Världens smutsigaste spegel, jag vet!

Kom nyss hem, varit på julbord hela förmiddagen. Ungefär lika kul som det brukar vara, pinsamt och obekvämt. Igår var det all in i alla fall tydligen. Pulka för hela slanten, sen några cider på det så man blev lagom rund om fötterna. Tror vi var ett gäng på ungefär 15 stycken som var iväg, dock var det inte lika roligt som jag förväntade mig. Kallt och jobbigt att gå upp för backen! Ont fick man också när man ramlade av tefatet, 5/5 toasters!
 
Nu ikväll så ska jag strax dra ner till lägenheten och sätta in det nya köket. Jag längtar tills det är klart och man får se resultatet då det är helrenovering av placet. Kommer bli fett. Blir nog lite plugg ikväll med då jag har tre prov och två inlämmningar nästa vecka, taggad som tusan!!! Eller? Pfft.
 
Ne nu pallar jag inte mer, so long gayboys!
 

Datorteknik

Publicerad: 2012-12-07 i vardagen
 
Har just nu datorteknik men gör absolut ingenting för min lärare har tydligen tröttnat på att hjälpa mig och jag förstår ingenting. Det här suger. Vill bara gå hem. Men neeeeeeeeeeeeeej det går inte för jag slutar halv 4 idag, på en fredag, underbart!!!!!!! Blä.
 
Ikväll skulle jag firat Angelica, men det blir inte så utan istället ska jag nog mysa med Ebbs och Elin.

Plugg

Publicerad: 2012-12-06 i
 

Sitter just nu och skriver den sista uppsatsen för denna vecka, bara två (tror jag?) kvar nästa vecka. Känns skönt. Dock ska jag ta och plugga lite engelska, prov i morgon. Sen har vi ju tre nästa vecka. Shit va skönt det ska bli att ta jullov! 


Mitt hjärta är tillbaka

Publicerad: 2012-12-05 i vardagen
 
Jag har äntligen tagit tummen ur röven och stämt min älskade gura. Den har stått i ett hörn av mitt rum, ostämd nu sen långt innan sommaren. Det känns underbart att vara tillbaka på banan igen. Första ackordet var som en ren tillfredsställelse. Nu gäller det bara att klippa mina naglar också, långa naglar och en gura går inte alls bra ihop.
 
Tack vare mitt down moment igår så kände jag att jag var tvunget att lämna sången åt sidan ett tag och fokusera på något annat. Guran är ett bra avledningsinstrument. Nu fattas bara att jag ska dra upp min synth också, den står fint ihop packat under mitt skrivbord. Snart är jag på banan igen.

Tahultsbarn

Publicerad: 2012-12-04 i vardagen
 
Kolla in hennes youtube och blogg, hur grym tjej som helst!

Ärrad för livet

Publicerad: 2012-12-04 i vardagen
 
23 mars och 18 maj.

Jag förstår inte problemet.

Publicerad: 2012-12-04 i vardagen
 
Jag skrev ju om mitt nervsammanbrott på min tenta innan idag? Så fort jag tänkt på det så har tårarna bränt bakom ögon locken. Catrin skrev en låttext till mig innan så började jag sjunga lite lätt på de, så började tårarna rinna. Duschade nyss och tänkte precis börja sjunga (som vanligt) så kände jag att jag fick tunghäfta. Vad är det med mig? Är det såhär det är att få ett sammanbrott? Just i denna minut så rinner tårarna och jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag vill bara att dagen ska ta slut och att allt förhoppningsvis är som vanligt i morgon.
 
Denna jävla presentations ångest, när ska den ta slut?

Hemskt dag

Publicerad: 2012-12-04 i
 

Hade tenta i sång idag. Det slutade med att jag fick ett sammanbrott och började störtlipa. Inte jätte lyckat. Skulle ner och jobba men kände att jag inte var i rätt tillstånd för det, då jag var helt förstörd. Så jag gick förbi solariet för att ladda ur och ladda om till kvällens plugg. Dock gick omladdningen inte så bra, en mening och 2 liter juice senare är mina tankar fortfarande kvar runt sången.

 

Jag orkar inte.


Min dröm inatt

Publicerad: 2012-12-03 i vardagen
 
Jag brukar inte drömma konstiga drömmar, men inatt var det tydligen dags. 
 
Skolan idag har varit ohändelserik. Skulle plugga när jag kom hem men varken jag eller min far förstod uppgiften så vi lämnade den ofärdig. Tänkte lägga mig och läsa min engelskabok nu men fastnade framför csi istället som förövrigt började nu igen, så ciao amigos!

1:a advent!

Publicerad: 2012-12-02 i vardagen
 
1:a Advent har bestått av PW och julstädning! Vaknade vid 2, drog nästan direkt ut och gick med Ebba, genom centrum och julmarknaden. Inte så mycket att hurra för kan jag ju säga. Sen så fort jag kommit hem så gjorde jag varm choklad, tände i öppna spisen och satt där och bara myste. Vid 4 sen så började jag julstäda båda mina rum, blev klar precis, alltså fyra timmar konsant städande. Helt slut! Nu blir det duschen och sen lite plugg innan jag ska inviga mina nya lakan.
 
Gårdagen spenderades i Anderstorp hos Kaisa med flickorna.

Gårdagens festligheter!

Publicerad: 2012-12-01 i vardagen
 
Vin, dans, äckliga människor, skratt och härliga vänner bestod kvällen av! Började hos Catrin med Biljard och x-factor och slutade i Limmared där vi dansade häcken av oss! Bara fuckade ur, vilket man behöver göra ibland!
 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Blev bjuden på vinkväll i anderstorp men vet inte om jag är så sugen på det. Vill mest bara äta gott och sen mysa till en film eller göra något riktigt galet. Jag är trött på alla hemmakvällar.. Men det kommer nog sluta att jag hamnar i Anderstorp ändå och har as kul, det brukar bli så.

Random fact

Publicerad: 2012-12-01 i vardagen
 
Allmänt
Namn: Sara Rydh
Smeknamn: Pinky, Rydis, Epasara
Födelseplats: Värnamo
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt typ
Längd: 1,67
Höger- eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: fisk
Skor som du bar idag: converse
Rädsla: Vatten, trånga utrymmen, kärlek
Målsättning: Att gå ut skolan utan något IG
Din första tanke när du vaknade imorse: hundjävel hållkäft
När somnade du: 2 typ
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds, Max eller Frasse?: Donken
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Choklad
Svär du: tyvärr ja
Sjunger du: Japp, ungefär hela tiden
Duschar du varje dag: Ja
Röker du: Ja
Tror du att du någonsin varit kär: Ja det har jag varit
Gillar du skolan: Nej
Har du druckit så du spytt? Ja
Tror du på dej själv: Inte ett dugg
Blir du åksjuk: Ibland
Tycker du att du är hälsosam: Nej verkligen inte haha
Gillar du åska: Nej
Spelar du något instrument: Både gitarr och piano skapligt i alla fall
Kan du vissla? - Ja
Äger du en mascara? - Ja
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - Ja
Är du en fjortis? - Nej
Är du emo? - Nej
Är du brat? - Nej
Gillar du tjejer? - As friends, yes
Är du bisexuell? - Nej
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - Ja
Kan du köra skoter? - Aldrig testat
Kan du leka apa? - Vem kan inte?
Är du brunett? - Ja
Är du blond? - Nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - Nej
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - Nej men mitt på.
Har du på dig underkläder? - Ja
Vet du vad oral/anal sex är?- Ja
När drack du alkohol senast? - Igår blev det lite vin sådär.
Är du allergisk mot någoting? - Smink och clementinsaft
Pinsamma frågor för dig nu? - Nej

Senaste
Vem fick du sms av senast? - Kaisa
Vem skickade du sms till senast? - Ebba
Vem ringde dig senast? - Erik
Vem ringde du senast? - Arbnor
Vem pussade du senast? - A
Vem kramade du senast? - Robert
Vad drack du senast? - Juice

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Ja
Shoppat: Nej
Ätit en hel ask müsli: Nej
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: Nej, tack och lov
Blivit dumpad: Nej
Skejtat: Nej
Färgat håret: Ja
Stulit något: Nej 

I framtiden
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: Vet inte om jag vill gifta mig ännu
Namn på barn: Destiny
Ditt drömbröllop: Antingen all in, miljonbröllop eller strand, två vittnen finito
Vad vill du bli när du blir vuxen: Bartender
Antal männsikor du skulle ge ditt liv för: Rätt många
Antal CD skivor du äger: ett 20-tal
Antal piercings: Öronen 
Antal tatueringar: Inga, än
Antal gånger har du varit med i tidningen: Några gånger
Antal saker du ångrar: Ångrar inget allvarligt mer än 23 Mars

Brukar du
Titta dej själv i spegeln? Ja, hela tiden
Gnälla? Nja, ibland så
Skrika? Nje
Sova? Varje ledig stund helst!
Ha ångest: Dagligen
Skada dej själv med flit: Om jag blir arg så kanske väggen får sig något slag.
Vilja dö: Nej inte längre
Drömma mardrömmar: Nej, drömmer knappt längre
Drömma sexdrömmar: Nej, drömmer knappt längre
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej jag är den jag är, simpel shit
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Händer ibland
Gå i skolan: Ja
Hata folk: Nej, hatar inte
Lita på folk: Nej

När
Åt du senast: En halvtimma sen
Läste du en bok senaste: två veckor sen, grabben i graven bredvid
Köpte du något senast: I förrgår, sockerdricka och chips
Svor du senast: Innan idag
Sjöng du senast: i bilen innan!
Klagade du senast: Bara en minut sen haha
Är det sommarlov: Om alldeles för lång tid
 
Vem
Saknar du: Nina, Fred och resten av Jerseygänget.
Vill du döda: Ingen
Rörde dej sist: Ingen aning, Erik?
Vill du slå: Alla som tvunget måste göra mig as arg.
Vill du kittla: min mor då hon börjar skrika och slåss haha
Vill du prata med: Lovisa
Skrek du till sist: I går!
Vill du vara som: Beyonce
Sårade dig senast: Det skriver jag inte här.
Vill du bli galet full med: ALLA mina tjejer för en gångsskull. Händer knappt aldrig längre.

Har du
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Ja
Någon annan psysik sjukdom: Ja, enligt läkarna så är jag psykiskt sjuk i alla fall.
Skadat någon: Ja
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej, aldrig.
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja, varje dag