Sommarvärme!

Publicerad: 2012-07-26 i vardagen
 
Har legat ute i solen hela dagen med Miss Isa Öberg. Soft liv. 26grader i skuggen, ibland är Sveriges sommar inte helt fel faktiskt. Ikväll blir det bad med hundarna sen i morgon drar jag till helsingborg för festival!

Jobb.

Publicerad: 2012-07-24 i vardagen
 
Nu drar jag och jobbar för sista gången denna sommaren, HUR SKÖNT SOM HELST!

Mysnatt.

Publicerad: 2012-07-24 i vardagen
 
Bad, mys och en massa tjöt blev det vid en sjö utanför anderstorp inatt. Jag, Isa, Berggren och Elin åkte dit vid ungefär 11 och då var Jv och Pontus redan där. Himla massa bad! Senare frammåt 12 så kom Tobbe och Linkkan smygande, dom tänkte skrämma mig och Isa för dom trodde vi låg där och sov, men icke! Det gjorde vi inte frammåt 5 förens alla andra hade dragit. Och ja, jag och Isa sov under bar himmel, vid en sjö. Huuuur mysigt som helst!
 
Så idag har vi spenderat hela dagen i solen och i vattnet. Det är så här en sommar ska se ut!

Sommaren är påväg.

Publicerad: 2012-07-23 i vardagen
 
Hittills har inte Sverige direkt bjudit på någon sommar värme, men nu kanske den äntligen är påväg? Idag, varmt och blåsigt men i morgon visar det strålande sol och 25 grader? Men frågan är om man vågar lita på det, you'll never know!
 
Varit ute och softat lite i solen idag i alla fall. Vaknade dock vid 2 så inte så länge direkt, softade till en film iaf, fast and furious 4, jappjapp, lika bra som vanligt.
 
Ne, nu ska jag ragga och se om någon vill tälta med mig ikväll.

Oj

Publicerad: 2012-07-23 i vardagen
 
Råkade visst doppa håret i en färgburk.

Myskväll.

Publicerad: 2012-07-23 i vardagen
 
Hade mys kväll med brudarna idag. Färgade hår, åt chips, skrattade, ja you name it. Bra kväll.
 
Ja ni, det var ju ett tag sen sist. Vad har hänt då? Nä inget intressant alls. Jag har jobbat, jag har solar, jag har festat. Men nu har jag en jobbdag kvar (ons) sen är jag ledig resten av sommaren, fuck yeah! Då blir det sol, bad, hbg, gbg, tatuering, bröllop, everything!
 
Nu ska jag sova och tagga morgondagen.

ARG.

Publicerad: 2012-07-05 i vardagen
 
jag skrev precis världens inlägg om de senaste och kommande dagarna. 
Sen envisades datorn med att hänga sig.
Jag orkar inte.
Godnatt.