Lördag.

Publicerad: 2012-06-30 i vardagen
 
Trevlig kväll igår, i vissa drag iaf.
 
Idag skulle jag egentligen till Sanne, Men mår kasst så jag stannar hemma.
 
Varm som sjutton. Så öppnade fönstret och då blev det kallt som fan, KUL.
 
Chips hade varit awesome men jag orkar inte gå ner till Ica. Livet är jobbigt.
 
Nu ska jag sluta snacka skit och sova, peace

Nu lämnar jag Öland för detta året.

Publicerad: 2012-06-29 i vardagen
 
Thank god! Idag har jag bara velat sova, varit verkligen as trött hela dagen, menmen.
 
Nu är jag i alla fall påväg hem från Öland, åkte nyss över ölandsbron för er som ville veta hehehe... Duschat och sminkat mig har jag med gjort för på vägen hem så släpps jag av utanför anderstorp så blir det mys ute på landet! Dock sitter mitt blöta hår just nu i en bulle mitt på huvudet, så det lär bli intressant att se hur det ser ut när jag tar ut det.
 
Nog om detta, ledig ett tag nu fram över. Eller ah, två dagar, men det är mycket för mig! Sen bar det av igen, funny. Nä nu ska jag sätta på en film istället, project x i think. Peace bitches
 

Glad.

Publicerad: 2012-06-28 i vardagen
 
I am happy for the moment, just as you know.
 
Inte skrivit något på länge för att jag inte haft lust. Midsommar var grym, sommarlov är skönt, jobb suger.
Är just nu på Öland och jobbar. 12 i sträck, kul liv. Kommer hem på fredagnatt sedan troligtvis jobb på lördag med, KUL! sommarlovet suger med närmare eftertanke. Vill vara ledig och ligga i min säng.
 
Anyway, såg en snygg kille idag, om ni ville veta. Var för stor mes för att gå fram och hälsa, som vanligt. 
 
Mamma sitter och äter chips utan att bjuda mig. Vilken andledning har jag att vara glad? Vet inte men jag är det ändå, soft liv. Nu ska jag sova eftersom det blir tidig uppgång och jobb i morgon med. Peace bro

Älskade vänner.

Publicerad: 2012-06-19 i vardagen
 
Bild ifrån studentdagen på mig och mina älskade vänner.
fotograf: Lena.
 
Jag har suttit och skypat med Isa, Elin, Denise och Ebba nu ett tag och snackat om midsommar. Det har nog snart äntligen ordnat upp sig med allting. Det blir i alla fall Mellbystrand och sedan Halmstad för min del! Massa partaj och festligheter med awesome folk. Det är dock väldigt synd att alla mina fina tjejer inte kan vara med, vill verkligen det men det är väll smällar man får ta. Man kan inte alltid få vad man vill här i livet. Men förhoppningsvis kan så många som möjligt vara med!
 
Nu: 90210 och sedan sängen. Upp tidigt i morgon, tid hos kuratorn, waste.

Min fina vän.

Publicerad: 2012-06-19 i vardagen
 

placerad nere på sörgården.

Publicerad: 2012-06-19 i vardagen
 
Igår blev det sörgårdsmys hos Isa för hela slanten. Några filmer och grejer för att senare somna i soffan, helt ok. Vaknade vid halv 8 i morse men somnade av och till igen fram tills 12.

Nu står Isa i duschen och sen ska vi hem till mig och duscha, snacka med min mor om midsommar och sedan kanske tillbaka hit för sällskapsspel och grejer, mys!

I morgon åker jag neråt karlskrona för att påbörja min första jobbdag. Nej, jag jobbar inte i gislaved, nej jag jobbar inte i Karlskrona hela tiden, ja jag jobbar runt om i Sverige. Jag åker på marknader som marknadsknalle för Liza Design, rätt roligt jobb faktiskt, förutom tiderna. Upp alldeles för tidigt på morgonen och får packa ihop alldeles för sent. Och sedan jobbar jag ju väldigt utspritt så jag jobbar inte 3 veckor i sträck och sen är ledig, är ledig någon dag här och var istället. Inte det roligaste, men får vara glad att jag har ett jobb i alla fall.

Nog snackat om mitt jobb, inte så intressant nej. Kan berätta lite om hur min midsommar kommer se ut lite senare kanske.

Vakna av näsblod är la aldrig fel?

Publicerad: 2012-06-18 i vardagen
 
Vaknade nyss av att jag kändes blöt och grejer, öppnar ögonen och ser att sängen är full med blod och upptäcker att min näsa fortfarande spottar blod. Huuuur äckligt som helst. Sprang till toan och försökte stoppa det, funkade det? Nej, så här ligger jag och byter papper i näsan varje minut, grejt.

Snart får de fan stoppas för jag måste verkligen äta.
Ching



Borås.

Publicerad: 2012-06-17 i vardagen
 
Kom hem från en shoppingrunda i Borås med mor, syster och Ida för 5 timmar sen ungefär. Hittade en klänning till bröllopet i slutet av sommaren, awesome! Men den får ni inte se för det är en hemlis hihi. När jag kom hem så däckade jag direkt. Var egentligen meningen att jag skulle ha sleepover med Isa och Denise, men dom somnade också, haha.

Gårdagen vill jag inte ens prata om.

Fredagkväll.

Publicerad: 2012-06-15 i vardagen
 
Var inne hos bror min till 9 ungefär. Under den tiden fick jag fyra samtal och en massa sms om att jag skulle hänga med överallt, men nej jag fick säga nej till allting. Men på något sett kändes det skönt i alla fall, bara ligga i sängen nu, snora ifred. I morgon blir det tidig uppgång med, jobba till 2 sen vidare till anderstorp för att säga hejdå till kusinen min som åker till Los Angeles i 3 veckor, så himlans fuskigt!

Sedan på kvällen drar jag kanske på fest, inte bestämt mig ännu. Får se hur jag mår och hur pepp jag är, har ju gått och blivit sjuk med så här i början av sommarlovet, himlans gött.

Jag och bästa kusinis!

Student.

Publicerad: 2012-06-15 i vardagen
 

Jag kom nyss hem från Jönköping där vi kollade när min bror tog studenten, grattis! Nu blir det mat och sånt gott.

Ikväll ville tjejerna att jag skulle hänga med till chappen, men får jag det för mor min? Nej, hon vill förstöra min kväll. Den kvällen när jag behöver mina vänner mest så får jag inte umgås med dom, kul. Får väl ligga hemma i sängen hela kvällen, igen.

Grattis bror 


Inflyttat i skohyllan.

Publicerad: 2012-06-14 i new in
 
Dom här pärlorna har precis fått flytta in i min skohylla. På något sätt så blir jag alltid på bättre humör när jag köper skor. That's my drog. Invigas ska dom göra i morgon på min brors student men dom är egentligen införskaffade till min fasters bröllop jag ska på i slutet av sommaren.

Nu, chips och 90210.

I wish I could be the happy girl I used to be.

Publicerad: 2012-06-14 i vardagen
 
Hur mycket man än försöker så är man aldrig bra nog, aldrig. Folk tror dom känner mig, folk tror dom vet precis hur jag fungerar. Wrong, so fucking wrong.

Äntligen sommarlov. Kommer spenderas i min säng, lätt. Den som får ur mig den borde få pris. Kommer bli skönt att slippa träffa folk, slippa le och låtsas vara glad, slippa all jävla press på sig.

För bara några dagar sedan trodde jag att detta lovet skulle bli hur härligt som helst, hoppades på ett av de bästa. Som det ser ut nu, inte så mycket inne på dom tankarna längre. Menmen, allt kan ändras.




Sönderslagna knogar, igen

Publicerad: 2012-06-13 i vardagen
 

Stannar hemma ikväll, skiter i, arg som fan


Mot Gnosjö!

Publicerad: 2012-06-13 i vardagen
 

Drar till Gnosjö med tjejerna nu, kolla piercingar och sånt på puss, kanske ska töja örat med. Om jag vågar eheheh...

Ait


Cellgrupp.

Publicerad: 2012-06-12 i vardagen
 

Hemkommen från cellgrupp nu. Blev inget centrum innan så får fixa allt det i morgon vilket betyder att det kommer bli en kaotisk dag. Uppe på allt ska jag nog till Gnosjö en vända också, kommer få tillbaka stressrynkorna i morgon Asså. Men förhoppningsvis försvinner dom framåt kvällen.

Nu väntar sängen.


Solsken jappjapp

Publicerad: 2012-06-12 i vardagen
 

Sitterpå altanen och solar med Isa. Vi ska snart ner till centrum och fixa inför morgondagens festligheter. Det är avslutningsfest så alla ska vara så bakis och äckliga som möjligt på avslutningsdagen haha.

vädret är skönt.

Mysmåndag.

Publicerad: 2012-06-11 i vardagen
 
Haft en riktigt bra dag idag faktiskt. Får C i slutbetyg i både engelska och svenska, rätt väldigt bra för att inte ha varit i skolan så mycket denna terminen eller pluggat något alls på hela året? Så ja, jag är nöjd.

Efter skolan drog jag, Denise och Isa hem till Isa och myste. Tre skräckfilmer och en väldans mycket skratt och prat blev det. Avslutades med pommes med räksallad på gislegrillen.

Jag gillar livet igen, för stunden i alla fall. Förutom att min mage fortfarande mår piss då.

summering av helgen.

Publicerad: 2012-06-10 i vardagen
 
I fredags var det ju student och grejer. Vi var på utsläppet en stund, gav rosor och grattade våra vänner sedan drog vi hem till mig en stund och åt, sov, osv sen drog vi hela gänget till Sven ute i fållinge och festade enda in på småtimmarna, sov sedan där. Dock blev det helt nyktert för min del då jag mått dåligt och mår fortfarande det, idiotiska mage.

I morse vaknade jag av att kattfan är as jobbig. Jag som HATAR katter och är as rädd för dom. Katten springer runt och vill under mitt täcke och grejer, jag ligger och håller på att börja lipa, springer upp och tar på mig kläder. Gissa vem som hänger efter? katten. Jag springer ner, gissa vem som springer efter? Jag kastar ut kattfan ur huset, GISSA VEM SOM KOMMER IN UR EN ANNAN DÖRR?!? tillslut så smsade jag isa att vi måste åka hem nu och låste in mig på ett rum tills vi kunde åka hem. Det var fan as länge sen jag var så rädd, ush.

Anyway, när vi åkt till gislaved så åkte vi hem till Isa, satte på en film och somnade. As skönt. Sov till 5 typ? På kvällen sedan så gick vi till svenningsson, dock var både jag och Isa trötta, så vi drog hem till henne och drog på en rulle istället.

Jag var hemma vid midnatt. Hur ofta händer det? Never. Anyway, proud over myself. Nu ska jag sätta på en skräckfilm att somna till, grymt.

Godnatt.

Let's party again!

Publicerad: 2012-06-09 i vardagen
 


Kvällen har bara börjat!

Publicerad: 2012-06-08 i vardagen
 


happy moment.

Publicerad: 2012-06-07 i vardagen
 
Tänkte bara säga att jag precis fick ett lyckorus. Dagen slutar bra, tack och lov.

I'm not proud.

Publicerad: 2012-06-07 i vardagen
 
Min stolthet? Var försvann den i allt detta?

Jag har gjort dumma saker, i have. Men om jag ångrar det riktigt mycket, försvinner det då?
Glömmer alla bort det? Är det ingen som tänker på det längre?

Sjukhuset igår. Jag ringde dit och frågade om jag behövde komma in, han sa ja. So, there I went. Dock fick jag bara goda besked, tack och lov. Men ilskan kunde inte bli större. Dom fick mig att åka dit helt i onödan, fick mig att vara med om den värsta bilresan i mitt liv för att säga att allt är ok? Helt fucking waste.

Idag har jag varit hemma för att jag inte mådde bättre. Legat i sängen hela dagen med hinken bredvid mig och sovit. Men nu den senaste timmen så har det mesta släppt, så förhoppningsvis blir det studenten i morgon om det inte kommer tillbaka under natten.

Jag känner just nu bara för att må bättre så jag kan umgås med mina vänner, och tro det eller ej, gå till skolan. Tror jag inte sagt det på måååånga år. Anyway, nu när jag inte är spyfärdig längre så ska jag försöka skriva klart min sista uppsats detta året. Om jag orkar? yeye enough.


Jag vet inte om jag borde skrivit detta inlägget men watta crap, who cares?
Kände att jag ville skriva av mig lite and so I did.

Två nyfunna vänner.

Publicerad: 2012-06-07 i vardagen
 
5 & 6 Juni spenderades hemma hos Kaisa.
När vi vaknade på onsdagen så blev det massa mys, snack och lek med hennes urgulliga son.
Tack för att du är den du är Kaisa, en underbar person och vän!

5 Juni firande.

Publicerad: 2012-06-07 i vardagen
 
nationaldagen firandes i anderstorp hos kaisa först med gott folk. Sedan drog vi vidare till öltältet, hängde där, dansade och grejer. Sedan blev det efterfest/sova hos Kaisa igen. Ni får lite bilder från kvällen.

min fina vän.

Publicerad: 2012-06-04 i vardagen
 
Ida, min underbara vän kom precis in med kakor och kött. Vet ni varför? För hon hade läst inlägget jag skrev innan idag och tänkte, vad älskar sara mest? Precis, kött och kakor.

Världens finaste vän!

!"#¤%&///(&/%%¤##"!#¤#

Publicerad: 2012-06-04 i insperation
 

Vad är meningen när man inte känner någonting?

Publicerad: 2012-06-04 i vardagen
 
Tom. Det är dagens känsla. Eller vad säger jag, dagens? Livets snarare sagt
.

Vad har jag att kämpa för? Min familj och mina underbara vänner. Men var har jag min ork att kämpa? Det enda jag orkar är att ligga i min säng. Varför känner jag ingenting? Det känns som om någon snott mitt hjärta och hoppat på det och mosat på det och sedan lagt tillbaka det i min kropp igen.

Jag pratade med en vän idag om dans, att jag slutade för att jag inte orkade. Hennes svar var - du brinner nog bara inte tillräckligt för de. Om hon vrider det så kan jag säga att jag nog inte brinner för något. Jag älskade friidrott, jag slutade för att jag inte orkade. Jag älskade hästar över hela mitt hjärta, jag slutade rida för att jag inte orkade. Jag tyckte om drillningen, det gjorde jag, men jag slutade för jag inte orkade. Vad har mitt liv för syfte? Jag kan inte bara ligga i sängen hela dagarna? Snart borde la mitt syfte med livet uppenbaras? För inte kan det vara att jag ska ligga i sängen hela dagarna?

Jag orkar inte plugga, jag orkar inte lyssna på lektionerna, jag orkar inte ens gå till skolan. Vilket liv har inte jag? Jag gör absolut ingenting på dagarna. Ibland umgås jag med mina vänner, pratar om livets alla problem men kommer aldrig på några lösningar.

Yäyä, jag ska inte klaga, alla har det värre, blahablaha. MEN, finns det en värre känsla än tomhet? och nej, det var en fråga, inget utmanande så snälla livet, utmana inte mig.

Ge mig en mening med livet istället för att säga att alla andra har det värre.

Härlig lördagkväll

Publicerad: 2012-06-03 i vardagen
 
Jag, åhman, edman, denise och elin på bilden.

Började hos andy med Philip och han som sagt, sen blev det pizza och grejer. Jag drog till Lovisa och vi drog sedan vidare ner till Isa där himla massa människor väntade. Blandannat denise, elin, ebba, kaisa, edman, åhman, martin, viktor och nicke. Vi var där ett tag, umgicks, snackade och grejer. Sedan drog vi till mig där vi var och myste till in på småtimmarna. En av de bättre kvällarna på länge faktiskt!

Nu blir det big brother finalen!

Stressig lördag.

Publicerad: 2012-06-02 i vardagen
 

Har både hunnit med att jobba och vara på konfirmation idag, stressat så jag fått stressrynkor och grejer. Nu sitter jag hos Andy med honom och Philip och funderar över vad kvällen har att erbjuda. Streetracing eller fest blir det nog :)


Baggiefredag

Publicerad: 2012-06-01 i vardagen