Kort paus

Publicerad: 2013-02-20 i vardagen
 
Bloggen kommer ligga nere i några dagar pga tidsbrist. Efter helgen ska jag förhoppningsvis kunna köra igång igen.

Sista dagen som 17 åring.

Publicerad: 2013-02-18 i vardagen
 
Och hur känns detta då? Sista dagen som barn, officiellt. Jo det känns förjävla gött, Frihet.
 
Jag kan beställa kläder på internet utan att behöva mammas hjälp. Jag kan ta körkort, jag kan köpa cigg, jag kan boka resor själv, jag får gå på puben. Jag kan knappt förstå att den dagen är här om bara några få timmar. Dagen med stort D, dagen som jag väntat på i snart 2 år. Det är helt sjukt. 
 
Ååh, vill bara sova nu så att jag kan vakna någon gång, vakna upp den 19 februari 2013 som en ett år äldre flicka än vad jag är idag. Helt sinnes

Måndag!

Publicerad: 2013-02-18 i vardagen
 
Första dagen tillbaka efter lovet har varit ovanligt bra faktiskt! Kändes inte så farligt att vara tillbaka som jag trodde, kanske för att jag längtar så tills i morgon, vem vet? ;)
 
Så fort jag kom hem idag så började jag i alla fall städa. Båda mina rum, min toalett och hallen har jag städat idag! Känner mig duktig. 
 
Nu sitter jag här med mina två datorer. Jag har startat min stationära nu för första gången på ett och ett halvt år, alltså sen vi fick skoldatorerna och shit säger jag bara. Vilka bilder man hittar! Om ni har tur så kanske några kommer ut här! Roligt som tusan i alla fall. 

MCMXCV - II - XIX

Publicerad: 2013-02-17 i vardagen
 
Finally. Next comes within a month or so, on the hip bitches!

Min lördagkväll.

Publicerad: 2013-02-17 i vardagen
 
Ja, hur slutade min lördagskväll efter de bekymmerna jag hade då? Jo, kollade på melodifestivalen med mor och far sen så åkte jag till anderstorp och spenderade en kväll med grabbarna grus! Väldigt trevlig kväll faktiskt, även om jag var lite skeptisk till en början! Började vandra hemåt Alle vid halv 2 och sov där sedan. 
 
Nu blir det CSI i väntan på att mitt hjärta ska komma hem.

Jag har beslutsångest.

Publicerad: 2013-02-16 i vardagen
 
Jag är bjuden på fest ikväll men jag är inte sugen på att dricka alkohol så jag vill egentligen inte gå dit. Och då tänker säkert ni, man kan la gå på fest utan att dricka? Ja det kan man, men inte med det umgänget då jag har lite förflutet med en av dem som man helst vill glömma osvosv så då blir det lite awkward om man är nykter.
 
Samtidigt som jag inte vill gå dit så vill jag inte vara hemma, jag vill göra något men inte dricka alkohol. Så vad  kan man hitta på en lördagkväll nu för tiden som inte inkluderar alkohol? Är lite ovan på det stadiet då jag alltid dricker när jag är ute..
 
Förslag vänner?

@work

Publicerad: 2013-02-16 i
 


Converse fortfarande till salu!

Publicerad: 2013-02-16 i vardagen
 
Vita, höga converse,  stl 36,5, använda max 2 gånger.
 
Nämnde de i en videoblogg för ett tag sen men dem är fortfarande inte sålda, just so you know!

Hockeykväll!

Publicerad: 2013-02-15 i vardagen
 
Jag har smutsigast spegel i världshistorien, jag vet.
 
Kvällen har spenderats i ishallen med Andy, Catrin och Wille. Trevlig kväll, kändes bra att komma ut lite och träffa folk. Blev frågad om jag skulle med på fest men jag kände att jag varken hade orken eller viljan till det. 
 
I morgon blir det jobb igen, 10-2, kort dag. 

Lunch mums

Publicerad: 2013-02-15 i
 

Min lunch innan idag, säger bara kött. mums


Rätt grym

Publicerad: 2013-02-15 i vardagen
 

Effektiv morgon!

Publicerad: 2013-02-15 i vardagen
 
Klockan ringde vid 8 i morse. Körlektion var det som gällde! Gick super, mer än så säger jag inte. Var hemma runt 10 och drog direkt på mig träningskläder och tog med hunden ut på en långrunda! Stannade till på jobbet och chittchattade lite med Ida. Hemkommen vid halv 12, då blev det styrketräning och sen en go banan på det. 
 
Läste ut teoriboken precis, 40 minuter tog de tre sista kapitlerna och nu tänkte jag sätta igång med lite körkortsfrågor. Go' morgon/förmiddag, hoppas bara att eftermiddagen blir lika effektiv!
 
so long gay boys, have a nice day!

Måste man gymma för att komma i form?

Publicerad: 2013-02-14 i Träning
 
För det första, tack så jätte mycket!
 
För det andra, nej verkligen inte! Man måste inte träna på gym för att få snygg kropp och muskler. Dock så tror jag att det är sjukt mycket lättare och roligare på gym, men jag har ju aldrig testat så egentligen så har jag inte någon rätt att utrycka mig om detta. Men att träna hemma som jag gör är så sjukt drygt och långtråkigt. Man måste vara mycket påhittigare om man tränar hemma, eftersom här finns inga maskiner till hjälp här finns bara du, din kropp och kanske några tyngder. Men nej, man behöver verkligen inte träna på gym för att man ska komma i form! Det har blivit som en trend att nästan alla ska gymma, tyvärr.
 
Hoppas du fick svar på din fråga! Och jag tycker verkligen det är jätte roligt att svara på frågor! Jag är ju inget proffs som sagt men att bara få dela med mig av mina åsikter och tankar om träning tycker jag är jätte roligt verkligen. Så är det något ni undrar över så tveka inte att fråga, me love questions! Det behöver inte vara just om träning, gillar alla sortes frågor. Puss på er!

Jag saknar min vän.

Publicerad: 2013-02-14 i vardagen
 
 När jag verkligen behöver prata med dig, då passar du på att inte vara hemma.
Snälla kom hem lever i blindo här hemma och vet varken ut eller in. Behöver råd från min bästa vän. 
 
Åh vet inte vad jag ska ta mig till kom bara hem snart snälla

Ändrade planer!

Publicerad: 2013-02-14 i vardagen
 
Fuck sängen, strax så ska jag ta mitt pick och pack och dra till Netto, köpa en himla massa godis sen så ska jag minsann åka till anderstorp och spendera min dag med min kusin.  Love u crazyhead

Alla hjärtans dag?

Publicerad: 2013-02-14 i vardagen
 
Denna dag är säkert helt underbar om man har en oäka hälft, eller ah en äkta hälft med. Men folk som är lika ensamma som en möglig banan? Typ som jag? Vi tycker då att den här dagen är sjukt överskattad och vill helst slippa se alla tuttinuttiga par där ute. Så snälla, alla förälskade där ute låt bli facebook och instagram för en gångsskull, håll den här dagen för er själva!
 
Förra året var inte denna dagen så farligt då näst intill alla i min omgivning var singlar, märkte knappt av alls att det var dagen då alla förälskade trycker upp deras kärlek i alla singlars ansikte. Aja nu lämnar vi det, Min dag kommer i alla fall spenderas i sängen, med min sanna kärlek, sockret. Godis och glass kommer dagen spenderas med!
 
Ett blogginlägg från förra året!

svar på kommentar

Publicerad: 2013-02-13 i Träning
 
Helt ärligt? Jag har oftast 00000 motivation. Jag är så lat så jag vill helst bara ligga i sängen hela dagarna. Men vet ni? Jag tränar ändå, för jag vill se resultat, jag vill ha muskler. Motivation eller ej, så gör jag det. Oftast då.
 
Men visst, ibland blir jag motiverad. Som när det är sjukt fint väder ute? Vad är härligare då än en springtur? När man är argast i världen och bara vill slå ihjäl någon, ja då är det bara att dra fram boxningssäcken och släppa lös odjuret inom dig på den. Men sen har vi alla dessa inspo instagrams (?) där folk lägger upp träningstips, bilder på snygga kroppar osv. När man kollar på dem så blir man minst sagt motiverad för man själv vill ha de kropparna!
 
Alltså, har du svårt att hitta motivation? Mitt bästa tips är att börja följa fitforfight, fitnessandinspo, getmydreambody, fightforfit osv på instagram, finns hundratals! Man blir grymt taggad!
 

work

Publicerad: 2013-02-13 i vardagen
 
Jobb idag med, mellan 10-18. Sjukt trött har jag varit hela dagen! Har inte kunnat hålla tillbaka gäspningarna så har gått runt och skämts som bara den. Men nu är jag ledig i 2 dagar tack och lov, ska sova ut riktigt och inte göra mer än nödvändigt. Sen blir det jobb igen på lördag!
 
Körde ett halvdant träningspass när jag kom hem från jobbet med. Hade himla ont i magen och i örat så var verkligen inte tagg. Ja på tal om mitt öra. Jag har ju töjt klart vänster örat men håller på med höger nu. Men under dagen nu har det blivit inflamerat, så det är stort som ett bowlingklot så jag har fått gå tillbaka ett steg så nu har jag bara en fyra i. Om svullnaden inte gått ner tills i morgon så ska jag ta ut hela och låta det växa igen. Men vill verkligen inte det för då har jag köpt två tunnlar i onödan, blä. Någon som har något tips på hur man undviker att det blri inflammerat och grejer när man töjer? Släng väldigt gärna in en kommentar isf.
 

Fullt upp!

Publicerad: 2013-02-12 i vardagen
 
Vaknade vid 8, fixade mig och drog till jobbet. 8 timmars jobb, jappjapp, lika långtråkigt som vanligt tyvärr. Dock så hände en sak som förgyllde min dag. Vid 3 (?) så kom min kära vän Emmie inspringandes med världens leende på läpparna och frågade om jag skulle hänga med till Max. Det tog ett himla bra tag för mig att förstå vad hon menade, men ungjäveln hade ju tagit körkort!Följd till detta blev en bamsekram och massa tjatter. Hon åkte igen men kom och hämtade mig igen vid 6 när jag slutat så åkte vi, nettan och catrin till max för hamburgare, hur äckligt som helst men hur kul som helst också! Cruisade (?) runt i värnamo en stund också. 
 
Grattis igen min kära vän!! 

Vad ska jag blogga om?

Publicerad: 2013-02-11 i vardagen
 
Vad vill ni se mer av här i bloggen? 
 
Jag passar på att ställa frågan nu när jag märker att ni kommenterat flitigt ett tag. Ni läser min blogg för en anledning, inte sant? Det är något som ni fastnat för? Eller är det bara as intressant att läsa om vad jag gör på dagarna? För det tror inte jag det är. Släng gärna in en kommentar om vad jag ska blogga om så att ni inte slutar läsa eller vad det är som gör att ni faktiskt läser min blogg! Puss och kram på er!

Måndag och lov!

Publicerad: 2013-02-11 i
 

 

Dagen har spenderats på ett bra sätt än så länge måste jag säga. PW i förmiddags, ett riktigt hårt styrkepass, teoriplugg och en massa frukt! Jag ska ta en powernap till CSI nu och sen fortsätta plugga teori när jag har vaknat till lite!


Körkortsprov online

Publicerad: 2013-02-11 i vardagen
 
Det går framåt i alla fall, från 30% till 77%. Ge mig en vecka till så sätter jag alla rätt!

Träning!

Publicerad: 2013-02-10 i Träning
 
Jag har inte tränat sen i Tisdags och tänkte inte göra det idag heller. Men sen, 10 i 10 skrev en kille till mig att tjejer ska väga lite. Och fy så arg jag blev så då tog jag på mig träningskläderna och körde ett hårt styrkepass, fuck that, tjejer ska ha muskler och inte väga så lite så man kan lyfta dom med en hand.
 
Längtar efter att komma ner till jobbet på Tisdag så jag kan väga mig (jag har ingen våg hemma) och se om jag gått upp de kilona jag hoppas på. Peppapeppa!
 
Nu blir det teoriplugg som slut på dagen!

Jag kan inte annat än sakna det.

Publicerad: 2013-02-10 i vardagen
 

Tack för svaret!

Publicerad: 2013-02-10 i good to know
 
fridaynight.blogg.se
 

Bilder från igår!

Publicerad: 2013-02-10 i vardagen
 
När jag tänker efter så måste jag haft rätt roligt i alla fall då jag trodde att klockan var 11 när
jag åkte hem när den i själva verket var 1. Så, kvällen får ett okej betyg i alla fall!

Gårdagens ändrade planer.

Publicerad: 2013-02-10 i good to know
 
Det blev inte att jag stannade hemma och pluggade igår, läste något kapitel ur körkortsboken men vid halv 8 så skrev Issa att jag skulle med på fest, så så blev det. Men jag ångrar det lite, hade nog hellre varit hemma och ätit chips. Tycker som sagt inte det är lika kul längre.
 
Visst, trevligt sällskap var det men det här med alkohol? Ne, not for me anymore. Inte lika mycket som innan iaf. 

Teoriplugg

Publicerad: 2013-02-09 i vardagen
 
Färdig med min engelskainlämning nu och ska strax sätta igång med lite teoriplugg. Inte läst på några dagar nu så måste komma igång igen. Hårdplugg nu i veckan så jag kan skriva teorin snarast möjliga när jag fyllt år! Peppapeppa!!
 
Och nu tänker ni, plugg på en lördag? Jag, jag är faktiskt inte sugen på att festa. Festade inte igår heller. Tycker inte det är lika kul längre. Så istället för att supa mig redlös så spenderar jag min lördag med körkortsboken!

Give me some summer plix

Publicerad: 2013-02-08 i vardagen
 
Jag vill ha sena sommarkvällar, bruna ben, kalla drickor och glada ansikten.

Fredagen får 3/5 toasters!

Publicerad: 2013-02-08 i vardagen
 
Dagen började med inställd lektion så jag satt med Max, Elin och Denise i bibblan istället. Koskos med Ava hade vi efter det, jag lyssnade hela lektionen för en gångsskull, har aldrig hänt innan. Dock väldigt, väldigt tråkigt. Följd till Engelska då jag satt mest och ruffsade i Axels hår hehe, NOLIFE XD
 
Musikprudoktion slutade dagen med, spelade in Feeling good. Jag var faktiskt delaktig, kopplade både sångmick, gitarrmick och pianomick, GRIMST!! Drog mig undan i ett musikrum och klinkade lite piano en stund när jag slutat. En vända till Puss blev det lite senare med min vän Ida. Töjningar till halva priset var inte helt fel så två tunnlar fick hänga med hem. Nu har jag 6mm i ena örat och det räcker, inte mer nu
 
Aja, nu blev det sånt här långt och fult inlägg igen, blä. Ikväll blev man erbjuden fest och grejer men istället stannade man hemma och spenderar sin fredagkväll precis som de föregående 4 fredagarna typ, i sängen med en film. Fett värt.

##%%¤&/&/ ush

Publicerad: 2013-02-07 i vardagen
 
Dålig dag. Känner mig utelämnad, bortglömd av ett gäng som ska vara mina vänner. Menmen, livet går vidare. Beställt en kolaburk för att sponsra Emmys volleybollag (tror jag det var) så jag blir lite bättre till mods i alla fall. Gillar att göra goda gärningar när jag själv mår skit.
Peace bröder, glöm inte bort era vänner, just saying

Work in progress!

Publicerad: 2013-02-07 i vardagen
 
Börjat med en ny uppgift på datortekniken nu. Istället för att hålla på med massa tråkiga saker som vi gjort hittills så håller vi nu på med redigering av bilder! Vi ska redigera tre olika bilder så han vet att vi kan behärska ett redigeringsprogram. Rätt kul tycker jag minsann!
 
På den här bilden så har jag börjat med att redigera bort olika saker, blandannat små båtar, rev och människor! Ser ni? Orginalbilden är den högst upp! Jag är långt ifrån klar så ha lite överseende haha! Fotot har min kära vän JB tagit med min kamera. På bilden är det mina två surflärare som jag hade när jag lärde mig surfa på Jersey förra sommaren!

Upcoming bibel!

Publicerad: 2013-02-07 i vardagen
 
Jag hade fullt upp igår, inte en lugn minut. Vaknade vid 4 i går morse, frågan är varför när jag egentligen bara behövde gå upp vid halv 6? Anyway, vaknade då iaf och vid halv 7 typ så bar det av mot Jönköping med tre till elever på rattmuffen, och Lasse då. Halkbanan var inte alls så farlig som jag trodde den skulle va. Visst, jag var nervös under alla 3 timmarna, men inte svimfärdig som jag trodde jag skulle va! Jag överlevde i alla fall.
 
Vi var hemma i Gislaved vid halv 1 ungefär. Direkt så hämtade pappa mig så övningskörde jag upp till Isaberg för att spendera eftermiddagen där med lite skidåkning. Friluftsdag for fuck sake. Men jag kom ju dit när alla skulle hem så det var knappt något folk och uppkörda backar. Men härligt var det iaf! Första och sista åken för i år! Vi åkte hem vid 5 tror jag och så drog jag ut med Ebba på en powerwalk nästan direkt. Två timmar tror jag nästan att vi var ute sammanlagt? Hemma var jag vid 8 iaf.
 
Oj, nu har jag skrivit halva bibeln här ju. Aja, skit i det. Nu ska jag sova en stund sen ska jag läsa ut mina tio engelska noveller och skriva om dom, de ska vara inne i morgon. Bra jobbat Sara, skjuta upp allt till sista sekund, som vanligt! So long gay boys

Halkbanan!

Publicerad: 2013-02-06 i vardagen
 
Yes nu är det min tur! Om en halvtimme bär det av till Jönköping för risktvåan. Jag är as nervös och har inte kunnat sova. Vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Orkar inte mig själv vid detta tillfället. Koffein tack!
 
Direkt när jag kommer hem, förhoppningsvis oskadd så drar jag mig mot Berget då det är friluftsdag idag och åker skidor, fett otaggad men det blir nog bra. Nepp nu måste jag dra, Önska mig lycka till va?

Rostbröd med strössel!

Publicerad: 2013-02-04 i vardagen
 
Även fast man legat hemma och varit illamående hela dagen så kan man inte undgå att bli sugen när man ser denna bilden. Min och Catrins uppfinning för ett år sen typ! Hur gott som helst, fler borde testa det! Jag satsar på detta till frukost i morgon om jag mår bättre!
 
Nu ska jag ner och försöka få i mig lite mat, förhoppningsvis blir det skola i morgon också!
 
Btw, as roligt att höra om era åsikter om mitt år! 

Hårfärg?

Publicerad: 2013-02-04 i vardagen
 
Kollade igenom alla mina bilder på datorn och insåg att jag är uppe i rätt många olika hårfärger nu. Vilken tycker ni jag passar bäst i? Själv trivs jag bäst i det mörka, näst intill svart helst.
 
Svara gärna, det skulle vara roligt att veta hihi

In the end, some of your greatest pain become your greatest strenght.

Publicerad: 2013-02-03 i vardagen
 

Sjuk igen?

Publicerad: 2013-02-03 i vardagen
 
Bunkat upp med Sammarin och CSI NY för att påbörja min tredje förfriskningskur denna månaden. Jag håller tummarna för att det inte går längre än lite illamående för jag orkar inte vara sjuk en gång till. Att vara sjuk tar på ens krafter! Det hjälper inte att det känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet heller. Ush. Nej CSI sen godnatt.

Gårdagen!

Publicerad: 2013-02-03 i
 
Kvällen igår började hos Alice med hela tjocka släkten. God mat och gott sällskap! Det var riktigt trevligt fram tills alla låg i varsin soffa och sov typ. Vid halv 1 tror jag vi drog oss hemåt och väl hämma så hämtade Alle och Edson upp mig så åkte vi till smålandsstenar på någon fest. Det var inte as kul då jag hade nyktrat till och nu hade as ont i magen i stället plus alla killar skulle stöta på en, det blev bara obehagligt tillslut. Menmen, de va roligt att träffa Alle, Edson och Andy iaf! Och den lilla tiden My och Josse va med! Runt 4 tror jag att jag och Alle började vandra hemåt han, satte på en film och låg och snackade typ. Somnade nog inte förens 7 elr 8 haha! 
 
Min faster och farbror hämtade mig vid halv 2 och nu i eftermiddag är det bara plugg som gäller! Har fet träningsvärk i låren sen igår så idag orkar jag minsann inte röra på mig mer än nödvändigt.

Kvällens outfit!

Publicerad: 2013-02-02 i outfits
 

Härlig Lördag!

Publicerad: 2013-02-02 i vardagen
 
Var ute och sprang i förmiddags, 5km, sen hämtade jag upp Ebba och så powerwalkade vi 5km efter det. Styrketränade lite, men kände att jag var lite öm i musklerna efter igår så det blev bara ett lätt pass. 
 
Vet ni vart jag har spenderat största delen av dagen? I solen! Suttit vid ett fönster där solen lyser rakt in, hur härligt som helst! När solen försvann så började jag fixa mig för ikväll och nu sitter jag här färdig fixad, outfit och grejer kommer senare! Födelsedagsfest nr 2 för min kusin väntas!

Put a smile on your face.

Publicerad: 2013-02-02 i vardagen
 
Vaknade halv 9, självmant. Somnade innan tolv igår innan filmen ens var slut, jag var helt utmattad. Jag ska strax gå upp och göra frukost sen ska jag nog ut och springa en runda om det inte är för halt ute. 
 
Ikväll blir det ännu en 18års fest, lite god mat kommer sitta fint!
Om jag hinner kan jag ju visa en outfit, det var ett tag sen. 

Fredagkväll

Publicerad: 2013-02-01 i vardagen
 
Fredag kväll igen då. Vid 5 eller något drog jag och min syster ut till stallet där hon brukar hänga, gav hästarna mat osv. Sen drog vi hem till henne och skulle styrketräna, men det gick ju inte allt för bra då vi flummade iväg allt så vi drog ut och powerwalkade istället. En runda på 5 km blev det. Vi delades åt och jag gick hemåt, körde ett riktigt magpass här hemma.
 
Ikväll blir det en degkväll! Bara ligga i sängen och äta choklad och ostbågar.

Next up:

Publicerad: 2013-02-01 i vardagen
 
Stallet, styrka och PW med syster, springtur.

Dålig morgon

Publicerad: 2013-02-01 i vardagen
 
Mamma ringde mig 10 i 8 och sa att jag hade tandläkartid om 20 min. Upp ta på sig och gå, hinner inte ens äta. Halkar 4 gånger på vägen ner. Väl där så lägger hon i alla möjliga saker i munnen så munnen blir fylld med saliv sen gör hon sönder tandköttet så att jag ser ut som en vampyr, blod överallt. Sen påväg hem halkar jag och landar på min jävla axel så den är fuckad. Åååååååh vill bara sova nu och aldrig vakna