Riskettan och övningskörning!

Publicerad: 2013-01-31 i vardagen
 
Direkt efter konserten drog jag ner till körskolan för att spendera 3 timmar där på riskettan. Det var faktiskt inte alls så tråkigt som folk har sagt, det var intressant typ. När jag kom hem så drog jag och pappa ut direkt och körde en sväng, skulle fylla på spolarvätska osv så vi körde en snabb genomgång på det som finns under motorhuven.
 
Nu ska jag försöka få pli på alla mina val. Valen till trean ska vara inne ikväll och jag vet inte alls vad jag ska välja. Just nu står det mellan naturkunskap 2 och Dansteknik. Naturkunskap måste jag ha om jag ska bli idrottslärare men det är jobbigt och tråkigt. Dansteknik är roligt men hatar att stå på scen. Såååå, it's a draw. blä
 

svar på kommentar

Publicerad: 2013-01-31 i good to know
 
Helt ärligt? Jag har ingen aning. Jag är ingen träningsexpert av något slag. Men gissa kan jag alltid göra? Jag tror det hjälper, men inte helt. Jag tror inte man får platt mage bara av att träna, jag tror man måste äta nyttigt med, inte äta pizza och annan skräpmat flera gånger i månaden som en viss Sara Rydh gör. Men visst, plattare blir den nog med all säkerhet, så länge man har tålamod! Som jag inte heller har haha.
 
Fråga din idrottslärare eller sök runt på google, där får du med säkerhet bättre svar än från mig.
 
Och om det nu är någon träningsexpert eller någon som kan mycket om träning som läser min blogg, kommentera vettja! Jag skulle gärna vilja veta, likaså mina läsare!

Dagen har börjat bra!

Publicerad: 2013-01-31 i vardagen
 
Jag vaknade vid halv 9, självmant. Steg upp några minuter senare, duschade, åt frukost, klädde på mig osv. Vid 9,40 stod Lasse utanför och då var det 40 minuters körlektion som gällde. Det gick helt okej, förutom att jag råkade (hehe) nästan köra mot enkelriktat hahahaha.. Jag skämdes ihjäl efteråt och ville bara springa ut ur bilen. Jag visste att de var enkelriktat men på något sätt så kopplade det inte riktigt.. Aja, när jag kom hem så pluggade jag lite teori och sen lagade mat.
 
Strax ska jag iväg på konsert i hillestorp, sedan blir det Riskettan nere på körskolan!
Fick tid och grejer till Halkbakan idag med, är redan nervös, ush. 
 
Ibland lyckas jag också!

svar på kommentar

Publicerad: 2013-01-30 i good to know
 
För det första så måste jag säga tack, tack så hjärtligt!
 
För det andra, För mig handlar det inte om att få snygg kropp, jag tränar inte för att se bra ut. Men visst, det skulle inte skada med platt mage och större rumpa, men det är inte därför jag tränar. Jag tränar för att komma i form, precis som jag skrev i det inlägget. Jag tränar för att få kondis och bli stark, få muskler. Jag är har hellre magrutor (som vissa tycker är skit fult) än att revbenen syns, true story. Jag tycker inte heller det är så särskillt snyggt med magrutor på tjejer, men det är snyggare än revben. Magrutor bevisar att man tränar istället för att svälta sig själv. Och att svälta sig själv är något av de sakerna jag är mest rädd för, folk som svälter sig själva. Jag hatar det, står inte ut med att se det, jag får ont i hela kroppen.
 
Ah nu babblade jag vidare som vanligt om något som inte hade med kommentaren att göra, peace bröder, va nöjd med era kroppar

Jag blickar framåt.

Publicerad: 2013-01-30 i Träning
 
Plusgrader igen, det gillar jag. Det betyder att jag kan ta mig ut och springa inom de närmaste dagarna, troligen på fredag då jag inte hinner i morgon. Jag är sjukt taggad, vill röra på mig, något annat än styrketräning. 
 
Fyller år om tre veckor med, då får jag förhoppningsvis nya springskor och hantlar.
Min boxningssäck kommer hem om en månad också, det ska bli så skönt att bara få ta ut all ilska och frustration på något som inte går sönder. 
 
Jag är så himla arg på mig själv, arg för att jag blir frustrerad, frustrerad på att jag inte har något tålamod. Vill märka skillnad NU. Jag vill känna att det inte är jobbigt att lyfta upp den där lådan, jag vill inte behöva be någon annan om hjälp för att jag är för svag. Jag vill ha mina jävla (ursäkta ordvalet) muskler nu!
 
Men framför allt så vill jag kunna gå i trappor utan att bli anfådd, kunna resa mig ur sängen utan att behöva ta ett riktigt djupt andetag innan, kunna dansa loss på dansgolvet utan att känna att jag kommer få ett anfall. Men det kommer jag ju tyvärr aldrig kunna. Och det har jag min förbannade astma att skylla på. Lindra Sara, Lindra kan du alltid göra. Det är därför du tränar, remember? 
 

Onsdag, 30 Januari

Publicerad: 2013-01-30 i
 
Min skoldag har bestått av CSI NY, quizkampen, bra genomförd sånglektion och pizza på Happy time.
 
Efter sista lektionen stannade jag dock kvar i skolan då några i min klass och några från estetettan skulle ha en liten minikonsert för fransmännen som åker tillbaka till Frankrike i morgon, så en liten hejdåkonsert typ. Jag var alltså kvar i skolan ungefär 4 timmar mer än vad jag behövde, men det var lugnt för det bjöds på bra musik och härligt sällskap. Och några goa köttbullar med.
 
Kom hem för en timme sen och har både hunnit köra ett styrkepass och tagit en tugga mat. 
 
btw, jag fyller 18 om 20 dagar men är sjukligt dålig på körkortsteori.

Veckans planer.

Publicerad: 2013-01-29 i vardagen
 
Onsdag: Skola, träning, teoriplugg, historiaplugg. Kanske en sväng med bilen med?
Torsdag: Ingen skola. Körlektion på morgonen sen konsert. Riskettan frammåt kvällen sen teoriplugg på det.
Fredag: 2 lektioner. Träning och sen datorteknikplugg efter det. Kvällsplanerna är inte spikade, öppen för förslag.
Lördag: Träning och plugg kommer dagen bestå av, sen är det 18års fest på kvällen.
Söndag: Jag ska inte röra mig ur sängen denna dag.

Trött på livet, igen

Publicerad: 2013-01-29 i vardagen
 
Flummig skoldag. Jobb direkt efter skolan. Hem, mat, inlämnad idrottsanalys och nu CSI NY. Borde egentligen skriva min äckliga historia kompletering men förstår ingenting av de ändå så skiter i den.
Blä på livet just nu
 

Top model Sverige

Publicerad: 2013-01-28 i vardagen
 
Top model sverige gick nyss på tv:n, hur bra som helst, men tyckte fel åkte ut dock. Hon fyrkantsansiktet förstår jag inte vad hon gör där, inte heller miss blondie. Och jag stör mig skit mycket på hon wanna be Tyra Banks, hon härmar henne till pricken ju!!! Kom på något eget ffs.
 
Anyway. Började dagen med körlektion, bokat halkbanan nu, göööttt.. Skolan gick lugnt sen, hem, tog tempen, har feber igen gött. Men det hindrade inte mig, körde ett lätt styrkepass ändå. Sen pluggade jag teori en stund också då min körlärare hackat lite på mig för att jag inte gjort det. Skrivit min idrottsanalys har jag också gjort, fett. Fått mer gjort idag än vad jag fått de senaste veckorna, känns bra.
 
Men nu ska jag sluta babbla om helt onödiga grejer och sätta på ett avsnitt av CSI NY istället, so long gay boys

18års fest!

Publicerad: 2013-01-27 i
 

Förade lite med Isabelle och Ebba en stund innan vi gick skilda vägar, dom drog på en fest i gislaved medan jag drog till Anderstorp på 18års fest! Kvällen blev alot bättre än vad jag hade väntat men tyvärr så fick jag liite för mycket av det goda så hemfärd blev det relativt tidigt för mig. Tack bästa kusin för en fet kväll!


Mysfredag

Publicerad: 2013-01-26 i vardagen
 
Min fredag spenderades till största del i min säng. Vaknade vid 10 och gick upp vid 5 för en powerwalk runda med mamma och syster. 70 minuter blev det, sen ett lite halvdant styrkepass efter det. Resten av kvällen sen blev det film och chips vid brasan.
 
Vaknade vid 8 i morse, inte as kul då jag kommer vara helt död ikväll. Men jag får la ta en powernap senare idag innan jag drar ut på  partaj så jag orkar med kvällen. Nu blir det Ica med min saknade vän som kom hem från Thailand igår.

Utbildningsmässan

Publicerad: 2013-01-24 i vardagen
 
Slutade halv 12 idag då det var utbildningsmässa som gällde på kvällen.
 
Halv 6 infann vi oss på skolan efter en fet pizza på pizzerian. Kvällen hade inte varit någonting utan treornas estetshow som ägde rum klockan 8 i konsertsalen. Helt sjukligt grymt och jag vet inte hur min klass ska kunna toppa det där nästa år, det kommer bli riktigt tufft.
 
Kom hem vid 9 typ och damp ner i soffan tillsammans med emmie framför en film. Why did i get married tror jag den hette, skit bra faktiskt! Och emmie, om du läser detta. Eftersom du missade slutet så snabbresumé. Alla blir sams igen förutom Mike och Sheila. Sheila gifter sig med Troy (som vi trodde hehe) och hon börjar träna så när Mike träffar henne ångrar han sig typ. Bra slut!!!!!!
 
Hahahah så ful är jag. Skit samma, nu ska jag kolla på sinister så kommer inte våga sova ikväll asum

blä

Publicerad: 2013-01-23 i vardagen
 
Det är så sjuukligt tråkigt att styrketräna hemma, ville bara säga det, ush

nostalgi mf's

Publicerad: 2013-01-23 i vardagen
 

Världens smartaste Sara...

Publicerad: 2013-01-22 i vardagen
 
.. har prov i morgon men glömde bort det så böckerna ligger i skåpet. Eftersom det är omprov så kommer jag inte få göra om det ännu en gång. Och nu till det värsta, om jag får underkänt på detta provet så får jag underkänt i hela kursen. JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turnédag #2

Publicerad: 2013-01-22 i
 

Hemkommen från dag 2. Anderstorp och Gislaved har vi som sagt besökt idag, helt okej dag. Men jag skäms som tusan nu i efterhand. Jag bad Emmy spela in våra tre låtar och shit som det lät. Orent och äckligt, ush. Skäms över oss.

 

Synd att vi har 2 konserter kvar, en på torsdag och en nästa torsdag. Jag vill helst lägga detta bakom mig och glömma det, så förjävligt lät det. Blä


fit for fight

Publicerad: 2013-01-21 i vardagen
 
Kan knappt bärga mig.

Turné!

Publicerad: 2013-01-21 i
 

 Hela dagen idag har bestått av musik. Vi har åkt runt med våra ensembler till olika skolor runt om i gislavedstrakterna. Min ensemble befann sig idag i Reftele och Forsheda, i morgon blir det Anderstorp och Gislaved.

 

Dagen har faktiskt varit bättre än jag trodde det skulle bli, förutom all väntan. Första konserten i Reftele gick skit rent ut sagt. Vi hann knappt soundchecka någonting så ljudet lät förjävligt, vi fick dela mickar för att två av dem bestämde sig för att sluta fungera. Alltså, första konserten var inte alls kul. Men andra, i Forsheda gick det väldigt bra faktiskt. Vi hade god tid på oss att kolla ljudet innan och få mickarna att funka.

 

I morgon hoppas vi på två väl genomförda konserter till.


30 dagar..

Publicerad: 2013-01-20 i vardagen
 
..kvar tills jag är vuxen! 30 ynka dagar kvar tills jag fyller 18 år, Det är helt sjukt!
 
Men nu till mitt eviga problem. 18 års fest? Jatack, hade varit grymt. Jag tänkte typ förfest osv sen utgång till parken eller något men sen så dyker problemet upp. Det är bara 4 av mina tjejkompisar som är 18 då, resten är fortfarande 17. Så det går ju inte. Lokalfest hade varit fett, hyra en lokal och bjuda alla mina festgalna polare. Men vilken lokal? Alla är dyrast i världen och det har jag verkligen inte råd med. 
 
Jag ska sitta hemma på min 18års dag och tycka synd om mig själv, dricka folköl och snusa.

Lördag

Publicerad: 2013-01-19 i vardagen
 
Dagen har varit fullkomligt meningslös. Inte ens lyckats genomföra ett helt träningspass, endast ett halvt. Åt god middag iof, det är nog toppen på dagen. Skulle dragit ut men hamnade istället i sängen med en film. Gladiator blev det, inte alls så bra som folk säger. Jag gillade den inte alls.
 
Nu tänkte jag att jag skulle kolla på någon serie hela natten och sen gå i idé i morgon typ.

Sommar tack

Publicerad: 2013-01-19 i vardagen
 
sommaren 2012

Random xx

Publicerad: 2013-01-19 i vardagen
 
SENASTE:
Personen du tänkte på?: Adam
Personen du kramade?: Alle
Personen som sov i din säng?: Jag, men förutom mig så mampe 
Personen du skrev med på Facebook?: Filip
Personen du var med?: Massa människor i går i ss!
Maten du åt?: jordgubbsfil och kalaspuffar,mums
Gången du spydde?: När jag satte en popcornkärna i halsen förra helgen haha

KOMPISAR:
En kompis du saknar: Veronica
En kompis du älskar riktigt mycket: Mina tjejkompisar
En kompis du glidit ifrån: Lovisa
En kompis du kommit nära: Ebba och jag har blivit som bill och bull typ

RANDOM:
Stänger du av mobilen när du sover? Nej
Biter du på naglarna?: Nej
Har du kysst en polis?: Nej
Har du någonting att dölja?: Det har vi alla
Kan du baka bröd?: Verkligen inte, blir torrt som tusan
Vet du hur man frostar av en frys?: Nej

UTSEÉNDE:
Hårfärg: Ljusbrun
Ögonfärg: blå
Längd: 168
Skostorlek: 36-38.
Ålder: 18 om exakt en månad.

KÄRLEK:
Har du en kille/tjej just nu?: Nej
Gillar du någon?: Inte som mer än vän nej.
Vem?: -
Har du haft många förhållanden? Nej inte ett enda.
Vad har du på dig nu?: trosor och t-shirt

VEM:
Vem är i rummet med dig? Min bebis
Vem fick du senast sms av? Alle
Vad stog de i det smset? <3<3
Vem tänker du på nu? Alle ba för jag läste våra sms haha
Vem ringde dig senast? Issa
Vems hus var du senast i? Mitt
Vem önskar du var med dig nu? En myskompis, lätt 
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Alla dessa jävla attentionswhores

VAR:
Var går du i skolan? Gislaved
Var är din telefon? på min mage haha
Var är din mamma? i lägenheten
Var sover du? I sängen?
Var handlar du mest? Ica is my best friend
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? haha där jag red för sådär 10 år sen
Vart åkte du senast bil? hem från smålandsstenar
Var i ditt rum är du? i sängen

VAD:
Vad drack du senast? Juice mums
Vad är det för färg på dina byxor? har inga på mig hhi.
Vad är den närmaste saken som är blå? Pippis t-shirt på mitt täcke haha
Vad gillar du mest med skolan? Oasen
Vad har du på fötterna? tår
Vad är din favorit färg? rosa
Vilken film såg du senast? gullivers resor.
Vad hör du just nu? datorns fläkt

HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng? Ja.
Kört över hastighetsgränsen? ja hihi badass
Målat om ditt rum? nej men tapetserat
Dansat framför en spegel? Varje dag!
Stulit pengar från en kompis? Nej.
Varit i slagsmål? Ja.
Smugit ur ditt hus? Ja.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja
Älskar du någon nu? Ja.
Saknar du någon? Ja.

Gårkvällen

Publicerad: 2013-01-19 i
 

 

Igår så kom Issa till mig vid halv 8 typ så satt vi och pratade massa skit och förade lite. Vid 9 åkte vi och hämtade upp Nikolina sen drog vi till ss! Hemmafest hos Aida. Väldigt trevligt faktiskt, massa nytt folk som de allra flesta va jätte mysiga! Så jag hade en trevlig kväll. Hemfärd vid halv 1 med grease dunkande i bilen.

 

Btw, tröjan jag hade igår är ny. 49kr på New yorker! Älskar rea 


Keep on going

Publicerad: 2013-01-16 i vardagen
 
Nästan en vecka sen jag tränade sist, shame on me. Men den förbannade snön gör att jag inte alls är sugen på att dra ut och springa och då blir det inte av över huvud taget tyvärr. Men nu ska jag iaf köra ett styrkepass, välbehövligt efter gårdagens sängliggande.
 
Hade min andra körlektion idag med. Det gick faktiskt bra förutom mina första 5 minuter, kärringstop precis utanför skolan, en vän till mig ser mig, börjar as garva och vinkar. Jag blir as generad och kan inte koncentrera mig efter det, inte as bra. Menmen, i slutet av körlektionen sa iaf Lasse att det hade gått bra och att jag är nära. Jag kan snart känna lukten av körkortet!!
 
Efter träningen blir det teoriplugg och sen lite engelskaplugg!

Skolan rullar på

Publicerad: 2013-01-15 i
 


Find a way to make it happen

Publicerad: 2013-01-14 i vardagen
 

Tatoo

Publicerad: 2013-01-13 i vardagen
 
Jag är sjukt sugen på en liknande!

CSI NEW YORK

Publicerad: 2013-01-13 i vardagen
 
Jag har nu spenderat hela min morgon/förmiddag med denna underbara serie. Jag är helt fast, har snart kollat på hela säsong 4. Varför jag började på just den säsongen är dock fortfarande ett mysterium haha! Anyway, nu ska jag strax iväg till världens bästa gammelmormor och äta middag med henne, mys. Peace out gayboys.

Mys med bästa

Publicerad: 2013-01-12 i vardagen
 
Myser hemma hos mig med Ebbzisen just nu. Ska strax gå iväg till Ica och köpa något gott sen drar vi till Philip och kollar film eller något. So long gay boys

Modell för en dag

Publicerad: 2013-01-12 i vardagen
 
Japp, som rubriken lyder. Idag har jag och Ebba varit modeller för en dag. Det hela började med att vi blev sminkade. Jag fick någon brun/champange sotning runt ögonen, jag blev inte alls nöjd. Det framhävde inte alls ögonen och jag såg bara dum ut. Men Ebba fick en gråaktig sotning och det blev hur bra som helst! Efter det så hämtade fotografen oss och så gick vi in i ett rum bredvid och fotade. 60 enskilda bilder med typ 10 olika bakgrunder och 10 bilder tillsammans blev det. 
 
Jag blev knappt nöjd med något av mina foton, något enstaka svartvitt foto i så fall. Men dock blev ett foto på mig och Ebba tillsammans sjukt bra men eftersom fotona var så sjukligt dyra så köpte varken jag eller Ebba något. Själva upplevelsen var hur kul som helst i alla fall! Kan lätt tänka mig att göra om det.
 
Eftersom jag inte köpte några bilder så fotade jag lite självporträtt när jag kom hem i stället, därav bilderna i headern osv.

Mysfredag!

Publicerad: 2013-01-11 i vardagen
 
Jag började skriva om min dag och morgondag men kom på att det är totalt ointressant och tog bort det istället.
 
Lugn kväll då det blir tidig uppgång i morgon. Vad för fuffens jag gör då får ni se senare på kvällen, kul ska det bli i alla fall! Svänger nog förbi lägenheten en stund också och hjälper till och tapetserar.
 
Nu ska jag slå på ett till avsnitt av CSI NY, har blivit helt beroende. Puss på er
 

Torsdag.

Publicerad: 2013-01-10 i vardagen
 
Lugn skoldag, soft. Bra idrottslektion, bra religion lektion men framförallt, RIKTIGT BRA KÖRLEKTION! Jag var ju hur nervös som helst. Men hans första mening efter vi hälsat på varandra var, Jag ser att du kan köra. Då släppte att och det gick hur bra som helst. Tvekar inte en sekund på att jag kommer klara körkortet nu. 
 
Efter skolan så hängde Josef och Maffe med mig hem så drog vi ner och handlade mat osv. Gick hem, tog en  tupplur, lagade mat, sen kom Jesper med så åt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Dom drog precis och nu sitter jag här med mitt plugg i högsta hugg. Gjort en fråga på min datorteknikuppg, förstår inte resten så jag låter det ligga på is ett tag.
 
Idag har jag inte sprungit då jag hade idrott istället, tyckte det räckte. Nu blir det ett avsnitt av CSI NY sen sängen!
 


Träning

Publicerad: 2013-01-08 i vardagen
 
I can do this maddafakka.
 
Jobbade i två timmar, kontorsarbete, wiho. Sen drog jag ut och sprang 3,5km. Hittat en annan runda nu som är ungefär lika lång som min vanliga så jag får lite variation i alla fall. Det var betydligt lättare att springa idag än va det var igår men idag hade jag istället håll, inte as kul.
 
I morgon börjar skolan, inte tagg för fem öre. Men det ska la bli skönt med rutiner igen antar jag. 

Ny hårfärg

Publicerad: 2013-01-08 i
 

Var uppe vid halv 9 i morse för att dra iväg till frisören. Ungefär samma hårfärg blev det som jag hade i somras, alltså den på bilden. Det är inte riktigt min riktiga hårfärg men det är i alla fall på god väg. Ska låta bli håret ett tag nu tills det blir synlig utväxt, då ska jag ljusa upp det ännu mer.

 

Igår kom Ebba, Andre och Sebbe hit så satt vi och pratade och chillade typ. Härlig kväll. 

Nu blir det jobb som gäller fram tills 6 sen träning, bra sista dag på lovet!


Hey

Publicerad: 2013-01-08 i vardagen
 

Körlektion bokad!

Publicerad: 2013-01-07 i vardagen
 
Första körlektionen är nu bokad. Är hur nervös som helst! Har skjutit upp det ungefär två månader nu men äntligen tog jag tummen ur röven. Dock kommer jag vara hyper nervös. Eller vadå vara? Är redan det..
 
Var ute och sprang innan med, så fort jag vaknat. Det var riktigt tung idag, inte alls kul. Menmen. 
 
 
 
 
 

As ledsen

Publicerad: 2013-01-07 i vardagen
 
Som vanligt när jag är det så säger jag hejdå till facebook och mobilen. Don't bother att få tag på mig.

Best friend

Publicerad: 2013-01-07 i vardagen
 
Vaknade vid 1 idag, drog ut en sväng med min älskade vän. Pw för fulla rullar. Sen bänkade jag mig i soffan ända tills hon fick ut mig igen runt 8. Drog ner med henne och Philip och käkade pizza och drog sen ut på vandring i samhället. Skulle köpa elcigg också men de gick ju inte så jätte bra då jag var as trög så får be någon annan göra det. Kom iaf hem för någon timme sen och nu är jag bara as lack på livet. Ush för att sluta röka. Förhoppningsvis slipper jag gå igenom detta igen.

goda tider

Publicerad: 2013-01-06 i vardagen
 
Blond, ickerökare och glad med bästa vännen. Jag saknar vår vänskap

Fuck träning

Publicerad: 2013-01-06 i vardagen
 
Visste att jag inte skulle klara det denna gången heller. Den jävla ryggen förstör mitt tränande, förstör min chans till att få muskler. Hur ska jag kunna träna när min rygg pajar så fort jag antränger mig? Igår kunde jag knappt resa på mig, ännu mindre gå. Men idag tog jag mig ändå ut på en promenad. Gjorde ont som tusan men jag måste röra på mig annars blir det bara värre. Förhoppningsvis så lyckas jag springa i morgon ändå, även om jag så kollapsar så fort jag stannar upp.
 
Igår kväll blev det ingen fest. Jag låg hemma i soffan hela kvällen och kollade på tusentals filmer. Ikväll kommer det troligtvis se likadant ut, jag har inget liv. 

det här är inte ok

Publicerad: 2013-01-05 i vardagen
 
Bunkat upp med mammas chips och godis, så här kan det inte fortsätta.

Lördag.

Publicerad: 2013-01-05 i vardagen
 
Jobbade 10-6 igår, drog ut och sprang direkt. 3,5km sen styrka efteråt. Jag mådde hur bra som helst efteråt. Och som grädden på moset så hände en till sak på kvällen som toppade dagen.
 
Jag drog på fest, nykter eftersom jag skulle jobba idag. Men så tänkte jag ta en cider och eftersom jag skulle ta en cider så kunde jag röka. Efter två bloss och två klunkar fick jag as dåligt samvete för att jag rökte, så släckte den och gick in. Jag är hur stolt som helst över mig själv! En bra dag helt enkelt!
 
Jobbat idag med, 10-2, sista jobbdagen!!! Eller, ska jobba eftermiddag måndag och tisdag med, men ingen hel dag kvar. Har nyss ätit och ska bara smälta maten sen ska jag ut och springa en sväng. Ikväll blir det förhoppningsvis fest med goda vänner, behövligt efter en hel veckas jobb!

Livet är bra

Publicerad: 2013-01-04 i
 

Just nu älskar jag livet. Lite dåligt samvete har jag med men det går nog snart över. Berättar i morgon mer, nu ska jag sova och tagga sista jobbdagen i morgon! Puss


Motivation

Publicerad: 2013-01-03 i insperation
 

Härlig dag.

Publicerad: 2013-01-03 i vardagen
 
Fast jag har jobbat i princip hela dagen så har min dag varit härlig. Strukturerad dag, tycker om när det är så. Så jag inte hamnar framför datorn så fort jag kommer innanför dörren. För idag hände nämligen inte det. När jag kom hem från jobbet vid halv 7 så bytte jag om och drog direkt ut och sprang. Sprang till Ebba, sen gick vi och mötte Robert sedan sprang jag hem. Körde lite styrka när jag kom hem men insåg snabbt att jag inte orkade, de få muskler jag lyckades skrapa ihop i höstas är puts veck. När jag kom hem så plockade jag i ordning på mitt rum, duschade och bytte lakan. Sedan hamnade jag här, så ja, härlig dag.
 
Dock har jag fet träningsverk i rumpan. Vet ni hur jag fick det? Upp och ner på pallar och stegar, inventering är rena rama lumpen nästan! I morgon blir det dock jobb i affären, men förhoppningsvis så slipper jag det och får inventera spännen och sånt istället.
 
Nu ska jag äta sedan dra mig mot sängen, helt slut!

FEST

Publicerad: 2013-01-02 i vardagen
 
Pratade nyss med Ebba i telefon. Vi snackade om massa saker som vi skulle göra i år och blev helt taggade på livet! Summerburst finns blandannat i planerna, det kommer bli grymt! Jag känner på mig att 2013 kommer bli legendariskt!
 
Men nu säger jag godnatt.

2 Januari

Publicerad: 2013-01-02 i vardagen
 
Ingen sömn och 8 timmars jobb efter det är ingen bra kombination. Speciellt inte när det är inventering som gäller på jobbet, räkna på 5 meters höjd är inte min favorit sysselsättning. Okej, Det där med 5 meters höjd varade bara i 1 timme sen gav jag upp, hela jag skakade och vågade knappt röra mig för jag va så höjdrädd haha!
 
Nu ska jag bara ligga i soffan och inte göra ett skit för i morgon ska jag jobba igen. Cash is king

I morgon börjas det.

Publicerad: 2013-01-01 i vardagen
 
Och där slutade mitt jullov. I morgon börjar jag jobba igen. Det känns ju inte allt för bra.
Skulle egentligen behöva en massa mer ledigt, känner mig inte ett skit utvilad. 
 
Nu ska jag i alla fall gå ut en runda med hunden sen ska jag laga mat, oxfilé blir det.
Måste ju tillsfreda smaklökarna någon gång ibland i alla fall!
En oldie på min lilla sjukling.

Nyårsbilderna!

Publicerad: 2013-01-01 i vardagen
 

Mitt nyårsfirande

Publicerad: 2013-01-01 i
 

Dagen började hos mig med Emmie, vi fixade oss och grejer och drog sedan till Hanna. Nyårsmiddag med grymt sällskap! Folk började droppa in allt eftersom och tillslut var det rätt mycket folk och jag hade as kul. Beer pong, dans och en jävla massa snack. Hos Hanna stannade vi tills ungefär 1 halv 2 tror jag? Sedan åkte vi vidare till Anton, där satt jag mest och snackade med Hansson. Vid 3 började vi vandra hemmåt, jag och emmie, i spöregn. När vi väl kom hem så var vi som två blöta katter. Åt en jävla massa mat gjorde vi och sedan däckade vi som två bebeisar.

 

Jag hade en fet nyårsafton och jag hoppas att ni med hade det! Mer bilder kommer senare!