Sommarlov?

Publicerad: 2013-06-24 i vardagen
 
Hellow guys, här var det tomt. Varför? Jo för att jag knappt varit hemma sedan vi slutade skolan, ännu mindre hunnit vara inne på datorn. Vad har hänt sen sist då? Jo jag har jobbat, hängt på nyhem, gjort sönder min bil, firat midsommar och bara umgåtts. Sommarlovet har börjat grymt om ni undrar, kunde knappt börjat bättre. Jo, vädret kunde varit lite bättre under midsommarhelgen, menmen, det är sånt man får ta!
 
Antagligen så kommer det inte bli världens bästa uppdatering under sommaren nu om jag tror rätt. Jag jobbar slödagar, lite titt som tätt, och när jag väl inte jobbar så försöker jag umgås med mina vänner och hitta på massa andra saker. Som denna veckan jobbar jag tre dagar, sen efter det ska jag dra mig till gullbrannafestivalen, hänga där i några dagar, sen direkt efter det är det jobb igen osvosv. Kommer ha fullt upp hela sommaren, fest.
 
Jäjä, nu ska jag städa och grejer, det ser ut som kriget här hemma så det är välbehövligt.

Midsommar!

Publicerad: 2013-06-24 i vardagen
 
 
 
 
 
 

Sommarlov!

Publicerad: 2013-06-13 i vardagen
 
Yes mans. Jag har sommarlov. Äntligen eller? Det ska bli skönt. Men har dock lite ångest. Jag börjar jobba i morgon, I MORGON! Får inte ens en dag ledigt innan schletet börjar igen, kul. Jaja, cash is king. 
 
Idag är var det ju avslutning. Jag sjöng. Trodde jag skulle dö. Jag gjorde inte det. Men det var nära, vill aldrig göra om det. Fast galet vilken adrenalinkick man får när man står där, helt sjukt.
 
Ska kolla runt om det finns lite bilder ni kan få sen kanske, Emma kanske tog några, i will check mates! 
Nu ska jag sova lite, tröttast i EU, puss

Måndag

Publicerad: 2013-06-11 i vardagen
 
Jag bjuder på en bild från studentfesten på sigges.
 
Jag kom nyss hem från jobbet, jobbat sen 3, packat nytt lass och sånt. På lördag börjar jag mitt sommarjobb. Ja, ni hörde rätt. Jag, Sara Rydh är inte arbetslös i sommar. Jag börjar på Lördag sen är jag inte hemma på resten av sommaren praktiskt taget. Så himla skönt, så nu är detta med pengar inte ett problem längre, gött. Så nu kanske jag kan genomföra alla mina planer jag har efter sommaren!
 
Först ska jag utomlands i slutet av sommaren med mina homeboys. Sen blir det Los Angeles troligtvis, checka balklänning osv, jag håller tummarna!! Åh vad jag saknar utomlandet. Inte varit ifrån Sverige på över ett år. Jag är inte riktigt hel känner jag, behöver komma bort. Så nu när pengarna är löst så kan inget stoppa mig, GRYMT! 
 
Yäyä, slutar skolan på Torsdag, gott. I morgon blir det fest.

Jag behöver nya bilder

Publicerad: 2013-06-11 i vardagen
 
Om någon har lust att fota mig någon dag så är det bara att hojta till!

Fuck this, fuck that, fuck you, fuck me, fuck everything

Publicerad: 2013-06-10 i vardagen
 

dålig dag

Publicerad: 2013-06-10 i vardagen
 
Dåligt humör, dålig dag, dålig mat, dåligt väder, min säng är dåligt, jag är dålig, allt är dåligt. Idag vill jag bara sparka in ditt ansikte för allt var så himla bra för en månad sen. Och nu är allt skit. Jag orkar inte. Jag försöker vara glad, men det är omöjligt, prata bara med mig. Snälla. Få allt att vara som förut. 

Do what's right, not what's easy

Publicerad: 2013-06-09 i vardagen
 

Helgen!

Publicerad: 2013-06-09 i vardagen
 
Helgen har varit bra. I fredags, efter balen tog jag och emmie oss en tripp ner till Halmstad, först puben och sen en bio på den. Fast and furious 6 blev det, hur bra som helst, satt och log, skrattade och grät genom hela filmen, perfektion. Framåt 12 snåret drog vi oss ner till Mellbystrand, till min stuga och sov där. 
 
Lördagen spenderades ute i en solstol med en bok i handen. Framåt 4 så fick vi besök, Robin, Alexander och Nadja kom ner en sväng! När dom kom blev det mat, stranden och puben på det. Trevlig kväll med fina människor. Idag blev vi inte långvariga, drog hem rätt tidigt, tittade förbi krille en sväng när dom städade poolen.
 
Nu ska jag städa. Och btw, mitt marsvin bortskänkes om någon är intresserad. 

Bilder från gisledagarna!

Publicerad: 2013-06-07 i vardagen
 
Fotona tagna av: Emmie Johansson

Gårkvällen!

Publicerad: 2013-06-06 i vardagen
 
Igår var det ju student för fulla rullar! Jag, Alexander och Emmie var här hemma först, fixade med blommor och andra studentpresenter. Sen stressade vi som tusan ner till studentutsläppet, konkandes på tusen blommor, jäger och champanger! Sprang runt som en liten idiot för att hinna säga grattis till alla och ge blommor till dom. Dock när alla blommor var slut så insåg jag att jag glömt typ att ge till tre stycken, fick så himla dåligt samvete så undvek dom och gick och kollade på flaken istället haha!
 
Efter flaken åkt förbi så drog vi till Sebbe, sa hej till honom ett slag sen drog jag hem för att käka och fira Ida hemma hos henne. När hon drog vidare på studentfesten så drog jag vidare till Sigges för att fira Nadja! Lagom mycket folk, lagom mycket alkohol, och gryyyymt folk! Dansade galet hela kvällen och bara fuckade ur, episk kväll, på riktigt. Dock var det bästa på hela kvällen min mystiska danspartner. Det kom en lugn låt, så emmie började dansa med miriam, Nadja med Jonthe och så stod jag ensam kvar där. Men helt plötsligt så kommer han fram till mig och tar mig med storm, dansar som en gud. Svårtoppat, helt sjukt, kan inte släppa det. FETT!
 
Kvällen avslutades på ojojs.

Vad som händer i helgen

Publicerad: 2013-06-06 i vardagen
 
Svar: Ja du, det var en väldigt bra fråga! Igår firade jag ju studenterna på sigges osv, idag blir det bara mys tror jag, mys, sol och bad. Jag tänkte dra till en stuga, helt avskillt från omvärlden och bara mysa resten av helgen, men det gick tyvärr inte så mina planer för helgen är för stunden rätt suddiga. Balen är ju på fredag så den ska man ju självklart gå på, sen så får vi se vad resten har att bjuda på!

Härlig Söndag, ohärlig Måndag

Publicerad: 2013-06-03 i vardagen
 
Igår framåt 9 tiden bestämde jag och ett gäng att vi skulle dra hem till Nadja, äta mat, mysa lite. Så vi drog till Ica, köpte kyckling och potatissallad sen kollade vi på café bärs, spelade kubb och bara va ute och gick och hittade på bus. Tror inte vi var i säng förens vid 5 i morse. Och det fick man ju sota för idag, menmen, vi drog oss till skolan, pigga och glada! 
 
Efter skolan idag drog jag och tjejerna direkt till Gnojjan för att handla lite saker. Eftermiddagen slutade med en fet hamburgare i solen i anderstorp, fett. Helgen har varit fet, riktigt fet. Massa alkohol, mat och gott sällskap. Helgen blir svårtoppad kan jag ju säga. Men vi har kommit fram till att midsommar kommer spåra som fan i alla fall, samma folk som denna helgen, det kommer bli kaos. YOLO
 
Nu tänkte jag att jag skulle plugga lite, läsa min bok osv. Sista grejen jag har innan jag tar sommarlov, hur skönt som helst!

Bra helg, riktigt bra helg. Tur med vädret osv

Publicerad: 2013-06-02 i vardagen