Määltaaaaa

Publicerad: 2014-09-21 i My life on Malta
 
Söndag, ångest, söndagsångest. Kvällen igår var grym därför är man inte as taggad på att jobba i morgon. Vi badade och grejer direkt efter jobbet igår och sen drog festen igång, massa vin och dans. Men när alla drog vidare till PV stannade jag och V kvar hemma och fortsatte festen här istället. Ingen av oss var sugna på att dra vidare.
 
Idag blir det sol och bad och sen ikväll blir det closingparty, fett taggad på gratis mat och alkohol! Kommer dock inte vara lika taggad på jobbet i morgon, men det får de va värt! Shaaaaråååååå
Bjuder på en fett grön bild från karnelevalen ba för att jag saknar't!
 

Första riktiga jobbdagen avklarad!

Publicerad: 2014-09-16 i My life on Malta
 
Japp, då var en heldag vid telefonen färdig och avklarad. Det kickade igång rejält i morse med bra samtal, men framåt eftermiddagen gick det inget vidare. Inget sälj idag men det kommer nog när man kommit igång i det mer. Däremot ska en kollega ha en bamsesapplåd som hade hela fyrs sälj idag, på hennes första dag, fett imponerad! Så där har jag någon att ta efter! Bara att ta nya tag i morgon!
 
såhär såg de ut på compello i morse, dock precis efter ett hemskt samtal från min sida, därför dem otroligt bistra minen!
 

Första Måndagen på solsidan

Publicerad: 2014-09-15 i My life on Malta
 
Ja, hola amigos, då har man hunnit landa här på Malta lite, dock inte hunnit vänja sig vid värmen, men det kommer!
 
så, hur är det här nu då? Folket här är nice, speciellt mina 4 roomies. Staden jag bor i, Sliema är fetmysig och vattnet är as varmt. Men vad har vi hittat på sen jag kom hit då? I helgen har vi hängt på Surfside nästan hela tiden, en fet plats vid havet. Vin, sol och bad För fulla muggar! På kvällarna har det blivit massa vin med härliga människor från jobbet, jag och en till har dock inte hängt med ut till bargatan framåt natten då vi har gått och blivit sjuka, så vi har stannat hemma och myst till en film istället.
 
Ja på tal om sjuk, jag har gått och dragit på mig ACsjukan. Täppt i näsan, halsbränna och rethosta, bra start på vistelsen! Detta gjorde inte min första dag på jobbet så enkel heller, för den var ju idag med. Vi började 10 I morse med utbildning och fick framåt 5 ansluta oss till resten av de anställda och börja ringa. det var längesen jag var så nervös asså, mådde riktigt illa, och det släppte inte efter första samtalet heller, ush. Men lättare blev det, men inte mycket. men det släpper nog framåt slutet av veckan. En av oss nya drog en order idag iaf, massa applåder till henne!!
 
När vi kom hem från jobbet blev det idol live och nu blir det snart Paradise, sen läggdags så jag hinner vila ut till andra jobbdagen i morgon.
 
Vi hör någon gång när tiden räcker till, ciao

Tänkte ba säga tja.

Publicerad: 2014-09-15 i vardagen
 
knappt någon tid men tänkte bara säga hej och att jag lever. 
skriver när jag hinner.
hej morfar!

Första dagen avklarad.

Publicerad: 2014-09-12 i My life on Malta
 
Jag landade vid 15:00 igår, Chefen hämtade mig på flygplatsen. Vi åkte till kontoret och kollade läget sen GICK vi i 31 graders värme med mina resväskor till lägenheten, sheeeet asså svetten ba rann, hade inget smink kvar i ansiktet när vi kom fram hahaha sinnes. Anyway, lägenheten är fin, ligger inte alls långt från havet. Jag har eget rum än så länge så det är skönt osv, men dock har AC:n inga batterier i sig så det måste jag gå och köpa, tusen grader där inne inatt. 
 
Näst intill så fort jag ställt in resväskorna på rummet drog jag ut på upptäcksfärd i området. Jag gick ner till havet och gick en runda där, hur fint som helst! Dock när jag skulle hem igen så fick jag inte upp lägenhetsdörren hahaha, låset var helt konstgt så satt i trappuppgången tills dom andra jag bor med kom hem från jobbet så fick dom ha en snabblektion i hur det fungerade.
 
Nej. nu ska jag dra och handla så jag kan få i mig lite frukost, sen blir det nog havet en sväng! 

Mellanlandning i München

Publicerad: 2014-09-11 i vardagen
 
 
Ja, då var man påväg. Landade nyss i München, eller nyss och nyss, jag har hunnit äta men annars rätt så nyss! Resan såhär långt har gått bra, förutom att jag höll på att kissa ner mig på planet. Tog en cider i Göteborg för att lugna nerverna lite vilket ledde till att jag blev kissnödig såfort jag gick på plane. Flygplanstoaletter är det värsta jag vet. Så där satt jag och höll ut och pinades och när planet landat kutade jag ut som en idiot. Folk måste trott jag inte var frisk i huvudet. Men det kanske jag inte är?
 
Jaja, här ska jag stanna tills 12:55 så jag har några timmar här att utnyttja. Tänkte glo en film en stund iaf, sen får jag se hur jag spenderar restrerande timmar. 
 

Helt ofattbart.

Publicerad: 2014-09-09 i vardagen
 
 
Jag kan fortfarande inte förstå att om 38 timmar sitter jag på ett plan mot min framtid. 38 timmar, det är sjukt. Och jag har knappt börjat packa, vill inte packa, hatar att packa. Jag får bara ha med mig en resväska, hur ska jag få med mig alla mina tillhörigheter i en resväska? Hur ska jag kunna välja vad jag ska ha med mig och vad jag ska lämna hemma? Assåååå åh.
 
Jag ska i alla fall försöka packa klart idag, med en stor betoning på försöka. Sen ska jag städa i ordning i min våning i morgon, plus hinna med att träffa några polare innan jag drar. Börjar få smått panik. 
 
 

Bal 2014

Publicerad: 2014-09-06 i vardagen
 
En av de absolut bästa kvällarna i mitt liv, utan tvekan. 
Världens bästa baldejt och världens bästa vänner.
 
 
 

Rost och goda vänner.

Publicerad: 2014-09-06 i vardagen
 
Nu ska vi få igång det här vrålåket igen, lite rostig i kanterna men det ska nog gå.
 
Jag har skrivit om detta inlägget ungefär 14 gånger för att jag inte vet hur jag ska föra mina ord, det var trots allt mer än 5 månader sedan ni hörde från mig sist. Under dessa 5 månader har jag hunnit med en hel del, bland annat ta studenten och allt vad de innebär med bal, karneleval och fester. Jag har även haft fullt upp hela sommaren med jobb och äventyr. Men det är om mindre än en vecka mitt största äventyr någonsin börjar, jag flyttar, till Malta. Jag blev erbjuden jobb där, och Sverigetrött som jag är var jag inte långsam med att tacka ja och boka flygbiljett. 
 
Jag flyttar till staden sliema och kommer att jobba där som säljare. Jag kommer bo där på obestämd tid, allt beror på trivsel. Detta är dock något jag inte riktigt lyckats smälta än, eller förstå heller för den delen. Jag tror jag kommer fatta ungefär på Torsdag vid 06:30 då jag sitter på planet. 
 
Men anyway, nog babblat om det nu, det kommer mer allt eftersom.
 
Igår hade jag utflyttningsfest/hejdåfest här hemma på min maestroaltan. Det var underbart att ha nästan alla mina vänner runt omkring mig. Massa tequila, spel och sång, hur bra kväll som helst. Mina vänner är helt klart de bästa, kunde inte önskat mig bättre.
 
Ikväll blir det god mat, massa onyttigheter och ett glas vin på det.