Tragiskt adjö

Publicerad: 2015-02-14 i vardagen
 
 
Då var det dags, dags att säga hejdå till denna pärlan. Denna blogg har förmedlat sina sista rader, sorgligt.
 
Men, nu flyttar jag till en helt ny portal! 
 
Läs mer på moveabroad.se/sararydh

My beautiful Malta.

Publicerad: 2015-02-12 i vardagen
 
Go promenad till jobbet i morse.
 

En helt vanlig Onsdag.

Publicerad: 2015-02-11 i vardagen
 
 
Japp, precis som rubriken lyder, en helt ordinary wednesday. 
 
Jobb med teoripass på förmiddagen och praktiska övningar på eftermiddagen, lunchen däremot spenderades på terassen i solen. Riktigt varmt ute idag, närmare 20 skulle jag gissa på, otroligt skönt!
 
På hemvägen sprang jag förbi en habbaaffär (citerat av Christian) och köpte kontantkort till mobilen, behövde ju det som sagt för att få kontokortet av banken. Första promenaden hem från jobbet sen första dagen, och ja, ni kan nog se på bilden ovan varför jag ogillar att gå hem. Backen ser kanske inte så hemsk ut, men det är den kan jag lova, 500meter i 15% lutning, benen är helt slut efteråt!
 
Tack vare mitt ofrivilliga träningspass på hemvägen så var jag alldeles för trött för att laga kvällsmat, så mackor och yoggi fick duga. Det bjöds ju på Brunch på kontoret idag så min lunchlåda fick ligga till sig en extra dag, så kände mig inte riktigt manad att laga kvällsmat när lunch redan var fixat.
 
Jaja, anyway, Måndagen och gårdagens outfit fastnade även på bild, idag såg jag ut som en mupp så inget som var värt att visa.

Beautiful Tuesday

Publicerad: 2015-02-10 i vardagen
 
 
Fin kväll denna Tisdag.
 
Utbildningen går bra, endast en halv vecka kvar sen går vi ut på golvet och börjar arbeta på riktigt. Det börjar bli otroligt nervös, men ser även fram emot det något otroligt!
 
Annars fortsätter livet här som vanligt, mina dagar består av jobb, matlagning och sedan sängdags, inte jätterolig vardag just nu men det tar sig snart! Mor och far har bokat biljett ner i mitten av Mars så då blir mina dagar lite mer händelserika i alla fall!
 
Ska förhoppningsvis kolla på lägenhet i morgon då, vårt nuvarande kontrakt går ut snart så vi letar efter en större lägenhet. Ser fram emot att flytta och få ett eget rum som man kan kalla sitt eget, sooo excited!
 
Nej nu ska jag sluta tjöta och förbereda mig för sänggång.

Tidig morgon med ärenden.

Publicerad: 2015-02-07 i vardagen
 
Efter jobbet igår gick jag och några kollegor upp på the top floor och tog varsin öl, är det beer Friday så är det! Efter några timmar där bestämdes det att ett gäng skulle till Valetta och testa utelivet där och ett gäng skulle till Bargatan i Paceville. Jag däremot, tog bussen hem, lagade lite mat, tog ett glas vin och körde allsång med Nathalie och Sebbe. Tidig sänggång som sagt tack vare dagens öventyr, en trip till banken och en trip till Valetta. 
 
Nu nu känns det som jag snart är klart med allt det praktiska jag behöver göra innan jag kan slappna av. Bankkonto är fixat och busskort lika så. Nu är det bara maltesiskt telefonnummer och ID-kort som behöver fixas men det får bli nästa Lördag.
 
Klockan är inte ens 11 och jag har redan hunnit med allt jag ska göra idag, så nu får jag unna mig lite popcorn och en film!
 
<- Dagens mys | Gårdagens kontorsstil ->
 

Lite tjat

Publicerad: 2015-02-05 i vardagen
 
Mysmode is on! Lagade nyss mat, så magen är mätt och go och nu är det snart pretty little liars och en måste maltesers som gäller.
 
I morgon går jag in på min sista dag på min första jobbvecka och än så länge känns det faktiskt super! Vi har ju utbildning nu de första 2 veckorna så det är mycket i huvudet just nu och många frågetecken, men det klarnar nog längs resans gång! Väldigt mycket nytt och väldigt intressant. Vi var ute på golvet och satt med en annan agent en stund idag och det var otroligt lärorikt att se hur allt fungerade i praktiken, så taggad tills jag själv sitter där!
 
I morgon är det beer Friday på kontoret, alla samlas på the top floor och tar en öl och umgås. Där tittar jag nog förbi en stund, skulle vara roligt att träffa alla som jobbar på de andra avdelningarna också! Men sen blir det nog tidig sänggång dock då jag ska upp tidigt och ha möte med banken, ska äntligen öppna ett bankkonto efter såhär 4 månader! Det blir nog en trip till Valetta också när jag ändå är ute, måste fixa busskort och maltesiskt ID-kort också. Lördagkvällen bjuder även på en utekväll med några från kontoret, lite drinkar och sånt gott, blir nog trevligt!
 
Det är mycket att se fram emot nu! Jag har även en liten hemlis som även ni kan se fram emot, men detta händer inte förens om drygt en vecka, så det får vara en hemlis lite till, så både ni och jag får längta lite!
 
Nej, nu ska jag sluta babbla och återgå till mitt mysmode.
 
Ciao!

Vardagligt babbel

Publicerad: 2015-02-01 i vardagen
 
Söndag, igen. 
 
Oproduktiv var ordet, som även har blivit mitt favoritord som ni kanske märkt. Det enda vettiga jag gjort idag har varit att duscha, alltid något! Även lagt ut mitt kött på tining, så det blir kokt fläskfilé till middag ikväll, mums. Måste ju ladda upp riktigt till första dagen på jobbet i morgon.
 
Gårdagen blev bra. God mat, vin och trevligt sällskap! Först lite vin och tjöt med my roomies och Felix, sen grönsaker, dipp och en bra film med Nathalie.
 
Hoppas ni har det bra hemma.