just smile

Publicerad: 2012-11-28 i vardagen
 
Konstig dag. Det känns som om den har pågått alldeles för länge, i flera veckor typ. Skrivit klart min svenska uppsats och skrivit klart 2 frågor på historian har jag gjort i alla fall. Också kämpat som tusan på min sånglektion. Har tenta nästa vecka och jag är skakis till tusen, jag har världens scenskräck. Antingen kommer jag inte få fram ett ljud eller så kommer jag krysta fram tonerna, som vanligt. Varför valde jag en linje som kräver att man står på scen? dumt av mig.

Sitter just nu och kollar på 2½ men, suttit här i soffan hela dagen. Tänkte börja plugga men kom på att jag behövde min fars hjälp så det fick vi skjuts på lite. I morgon känner jag verkligen inte för att gå till skolan.

Next week

Publicerad: 2012-11-27 i vardagen
 
Jag ser inte fram emot nästa vecka kan jag ju säga. Veckan efter det är inte heller att hurra för direkt.
Längtar mer till jullovet nu än någonsin!
 
Anyway, i skolan idag har jag faktiskt fått en massa gjort för en gångsskull! På de tre första lektionerna var det uppsatsskrivning som gällde, inte helt lätt att byta från ett ämne till ett annat och börja på en annan uppsats menmen, det gick i alla fall! Mest nöjd är jag med att jag äntligen lyckades börja på min historia uppsats, den som jag har haft sjukt svårt med. Och på tal om historia, fick godkänt på mitt förra prov, är hur glad som helst!! Äntligen kanske historian börjar reda upp sig?
 
Nu blir det oth och mat, sen ner och jobba en stund!

#fact

Publicerad: 2012-11-27 i vardagen
 

Måndag

Publicerad: 2012-11-26 i vardagen
 
I morse var det riktigt djävulskt att komma upp ur sängen, tänkte verkligen skippa första lektionen men Catte smsade och peppade mig att gå upp. Jag var tröttast i världen enda tills det var idrott på schemat. Basket, hur roligt och svettigt som helst! Idrott är alldeles för underskattat egentligen, no doubt.
 
Sitter hemma nu och har precis gjort hamburgare, as gott. Borde egentligen börja plugga men jag har ingen ork till det. Ebba och Sebbe kommer nog senare och myser med mig så måste få lite plugg gjort innan dess.
 
Btw, vad tycker ni om håret? Vad passar jag bäst i, blondt eller brunt?

Bra eftermiddag

Publicerad: 2012-11-25 i vardagen
 
Kom nyss hem, Hv - skellefteå, slutade 2-1 till Hv. Riktigt bra match!
 
Next up: Sova!

Ändrade planer!

Publicerad: 2012-11-25 i vardagen
 
Drar till jönköping och kollar på hockey med Catrin och Andy istället. HV BLÅ!

Gårdagen!

Publicerad: 2012-11-25 i vardagen
 
Eftersom min iphone är på lagning så kände jag att nu, efter en vecka, så var det dags för egobilder.
Så Isabelles mobbe blev offret hihi
 
Igår jobbade jag från 10-16. Sen kom Catrin och Andy till mig så färgade Catte om mitt hår. Hon färgade ju det i fredags med men då blev det grått som sagt, blä. Men nu blev det helt okej ändå. Vid 7 kom Sebbe och hämtade mig, så gjorde vi lite ärenden sen drog vi till Ebbz och sen vidare till Vanessa. Trevlig och slapp kväll.

Idag blir det adventsstädning för fulla muggar och senare vidare till lägenheten och fixa lite!

Behov av klippning?

Publicerad: 2012-11-25 i vardagen
 
Svar: Ja.
 
Men så, här har ni. Efter många om och men blev det tillslut brunt i alla fall. Från blont, till grått, till röd/brunt. Syns inte hundra på bilden hur det blev, men det brukar det ju inte göra heller. Syns bäst i verkligheten yo. Äntligen tillbaka i mtt mörka hår, trivs bäst i det och det kommer jag alltid göra, fuck blondt.

Chillin in da school

Publicerad: 2012-11-23 i vardagen
 
Skolan har sugit idag. Mått skit dåligt, inte fått något gjort osv. Gjorde Gemuprov sista lektionen, det gick ju inte super direkt. Menmen, ett C blir det förhoppningsvis. 
 
Nu sitter jag hemma med Catrin som färgar mitt hår. Vilken färg det blir får ni se sen! Andy och Philip är här med men dom är ute med Alle, Wille, Edwin, Martin och Hampe och kommer nog in snart. Senare blir det mat och sen vidare till Ishallen för korpen! Kör på nyktert ikväll, känner att det var dags nu! Inte varit det sen två månader tillbaka tror jag.

Idag är det fredag.

Publicerad: 2012-11-23 i vardagen
 
Hur skönt som helst! Dock mår jag fortfarande bajs. Så fort jag gått upp i morse så blev allt värre, blev as rädd så ringde mor min men det var tydligen lugnt. Jag sitter iaf i soffan nu, färdig att gå till skolan. Problemet är bara att jag inte börjar förens om en timme, good work. Har inte varit klar såhär tidigt på hela terminen, im proud!
 
I eftermiddag hänger Catte med mig hem så ska hon färga min utväxt och sen slinga hela mitt hår. Efter det så bjuder jag (host mamma) henne på mat. Sen drar vi, eller jag iaf vet inte riktigt om hon ska med än, ner till ishallen och kollar på korpen med Elin och Lovisa!
 
Adios amigos!
Snart ett år gammal bild från när jag var brunhårig.

min outfit i tisdags

Publicerad: 2012-11-22 i outfits
 
Detta drog jag på mig i Tisdags när jag stack till skolan, sjuk. Vaknade vid kvart i 8 och mådde bajs och kände att jag inte brydde mig ett skit om vad jag tog på mig. Så fick bli det skönaste ever, baggyjeans, stor t-shirt och oborstat hår. Osminkad också, men det har jag ju varit de senaste veckorna.
 
När jag fixar mig lite mer och lägger ner tid på min outfit så kan jag visa den, bryr mig inte så mycket i skolan så då blir det mest de sköna och slappa som ligger närmast till hands.

Pluggkväll

Publicerad: 2012-11-22 i vardagen
 
Sjukhuset var pain. Jag fick vänta i en timme innan jag fick komma in, fick ta en massa prover. Dem kom fram till att det var ett virus och att jag var smittbärare av halsfluss men inte hade det själv, men det kunde utvecklas och bli det. Så jag fick dricka massa flytande tabletter och fick inhalation. Den flytande smörjan smakade skit och fick kräkreaktioner och inhalationen bestod av 1 minuts inhalation av pulver som gjorde att jag dregglade. Fick med mig en 10 dagars kur av pencillin hem så jag inte ska smitta andra.
 
Anyway, nog om sjukskit. Var nyss på utvecklingssamtal och det var lika underhållande som det brukar. Och plugghögen är större än någonsin så ska sätta igång. Pappa försöker förklara historian för mig, det fungerar och jag förstår ungefär vad jag ska skriva om. Men när jag vill ha rättlinjer igen och läser frågorna är jag tillbaka på noll igen. Så jag lämnar historian och övergår till religionen. Där förstår jag i alla fall frågorna.
 
Nog om det, plugg hela kvällen nu och skola i morgon. Ser dock fram emot morgondagen, det kommer nog bli en fin dag.

nästa destination: sjukhuset

Publicerad: 2012-11-22 i vardagen
 
1. Det är 12 gånger större chans att dö av att du ramlar ur sängen än att dö i en flygkrasch.
2. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
3. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
4. Det är mer sannolikt att du blir dödad av en champagnekork än av en giftig spindel

Epic fail. Efter att ha skjutit upp det hela veckan så har jag äntligen tagit tummen ur röven och ringt dom. 20 över 10 ska jag befinna mig där. Är inte jätte taggad kan jag ju säga, vill helst ligga kvar i sängen, äta fruktsoppa och låta det gå över av sig själv. Men nej, så blev det inte.
 

Tankar

Publicerad: 2012-11-21 i vardagen
 
Jag fyller 18 år om bara 3 månader, till och med mindre än det. 18 år. 
 
Om 3 månader får jag göra vad jag vill. Jag får tatuera mig, jag får ta körkort, jag får pierca mig, jag får köpa mina egna cigg och jag får gå ut på krogen. Mycket fördelar med att fylla 18 men det måste la också finnas nackdelar? Jo självklart. Jag blir vuxen. Jag måste ta tag i mitt liv, jag kan inte förlita mig på min mor och far längre. Jag måste stå på egna ben. Vill jag det? Eller en viktigare fråga, klarar jag av det?
 
Det är inte säkert. Men jag vet en sak i alla fall. Jag ska försöka. Jag ska skaffa mig ett riktigt jobb, industri, så jag får jobba nätter och kvällar. Detta gör jag för att ha råd med en egen lägenhet. Jag vill ha mitt egna place, jag skulle verkligen kunna offra mina galna helger med mina vänner för att jobba och tjäna pengar så att jag kan få min egna lilla lägenhet. Min egna plats. Bara av att tänka på det blir jag glad.
 
Men detta eländiga körkortet då? Det jag sagt i hela mitt liv att jag ska ta så fort jag fyller 18? Det kommer aldrig att hända, jag har gett upp. Till och med min pappa säger att jag inte kommer göra det. Jag tjatar och tjatar på att få köra, men med vilken bil och när? Vi äger ingen växelbil och min pappa jobbar dygnet runt. Det är tre månader kvar och jag får fortfarande panik när jag sätter mig bakom ratten. Och ta körlektioner i stället för att köra med pappa har jag inte råd med. Ännu ett misslyckande.
 
Fast vad ska jag med ett körkort till? Mindre än 1½ år efter att "tagit körkort" så flyttar jag ändå utomlands, vad ska jag med ett körkort till då? Jag kan verkligen knappt bärja mig. Om mindre än 2 år så bor jag i ett varmt land, jobbar med något jag tycker är kul och bara lever livet. Eller så hoppas jag att det kommer se ut i alla fall. Fast just nu så ser det ut som så att bara det är varmt så kommer nog mitt liv bli helt okej. Nya människor, ny kultur, can't wait.
 
Sen detta jävla (ursäkta ordvalet) plugg. Jag har nog inte så mycket plugg egentligen, men jag är bara så trött på det. Jag kan ligga hemma en hel dag utan att ens kolla igenom mitt skolarbete, jag orkar verkligen inte. Och just nu beror det på den älskade historian. Vi ska skriva en uppsats men bara tanken på att jag har den drar ner på mitt andra arbete, min engelska bok/uppsats, min religions uppsats, mitt gemuprov, Min svenska uppsats, min sångtenta. Alla dessa uppsatser och prov. Dock är uppsatser bättre än prov. Uppsatser får man skriva hemma, så man kan slappna av. Men går det att slappna av när man vet hur mycket man har att göra? Nej jag tror inte på det. Faktum är, jag tror inte på skolan alls. Jag tror inte på att man kan lära sig något man inte är intresserad av, det kanske fastnar i korttidsminnet inför provet men man kommer aldrig komma ihåg det senare i livet. Kort sagt, skolan är allt för jobbig och allt för meningslös.
 
Jag är 17 år och 9 månader och jag har aldrig kännt mig mer pressad.
 
Tänk vad mycket tankar man kan ha i huvudet klockan 10 i 11 på en Onsdagkväll.

okej det här suger

Publicerad: 2012-11-21 i vardagen
 
Jag vet inte vad jag ska blogga om. Kan fortsätta skriva om mina otroligt intressanta dagar som består av skola, jobb, mat och vin. Och jag får ju inte glömma mina klagoinlägg! Dom kan ju ingen av er vara utan, eller?
 
Så nu mina vänner. Nu får ni säga vad ni vill ha för inlägg framöver. Om ni inte kommenterar, så lägger jag ner bloggen. Har ingen insperation längre. Så kommentera elr baibai

Jag är stolt.

Publicerad: 2012-11-20 i vardagen
 
Fick tillbaka min svenskanovell idag. Den som egentligen skulle vara 4 sidor, men jag skrev bara 1,5. Läraren sa att det nästan inte gick att få till en bra novell som var så kort men jag sa att jag skulle klara det. OCH DET GJORDE JAG!! Fick A på både själva novellen och på språket och hennes kommentar var: "Du borde skriva manus till hollywoodfilmer". Fattar ni hur stolt jag blev eller?! Grymt.
 
Aja, soft dag. Slutade med skol-SM i hockey, Gislaved vann med 4-2, grymt jobbat! Skulle egentligen jobba idag men mår fortfarande piss så stannar hemma och kryar på mig istället. Pappa skulle ju ringa sjukhuset igår så jag fick åka in och ta prover, men han ringde fel sjukhus och jag orkade inte ringa rätt så jag sket i det istället. Jag blir la frisk någon gång.
 
Nu blir det fruktsoppa och One three hill!

Värsta natten på länge.

Publicerad: 2012-11-19 i vardagen
 
Mådde piss i gårkväll så somnade vid 9. Vaknade vid halv 3 av att jag inte kunde andas, hela halsen var svullen och igentäppt på något konstigt vänster. Hade svårt att andas när jag låg ner så fick sitta upp. Jag försökte dricka vatten men kunde inte svälja det så det bara rann ut ur munnen, himla mysigt. Kunde inte somna sittandes och dregglande så istället läste jag ut hela min svenskabok som jag har i läxa. Vid 5 något så var jag klar och utmattad somnade jag sittandes, ändå. Vaknade vid halv 9 av att jag hade nacksparr, mitt liv suger.
 
Så nu sitter jag i soffan med 38,9 graders feber och svettas som en åsna. Det enda jag ätit idag är havssalt, grymt. Men har faktiskt fått ner ett glas vatten nu med.

bye bye Iphone.

Publicerad: 2012-11-19 i vardagen
 
Nu är min iphone borta, inlämnad på lagning. Känner mig tom. Just nu har jag ingen mobil över huvud taget, vet inte hur jag ska överleva, menmen, får se det som fasta helt enkelt.
 
Och på tal om smurfar så saknar jag sommaren alldeles för mycket, jag vill ha värme nu, jag vill vara brun nu, jag vill ha fräknar (ja för en gångsskull så saknar jag dom) nu, jag vill gå i shorts JAG VILL HA FUCKING SOMMAR!!!!

Helgen:

Publicerad: 2012-11-18 i
 

Fredag: hemmafest hos saknad vän.
Lördag: firmafest sen vin hemma hos mig med fina vänner.


Firmafest

Publicerad: 2012-11-17 i vardagen
 
Kom precis ur duschen så sitter nu i handduk och dunkar musik. Ikväll är det firmafest som gäller, lär nog bli trevligt. Dock är jag sjuk, inatt låg febern på 35,8 och i morse hade jag 38,6, Halsen är svullen, för första gången tror jag att jag kan känna mina halsmandlar. Rätt coolt men det gör ont som satan. Men det hindrar inte mig, efter firmafesten ikväll så drar jag nog vidare, om jag inte svimmat innan dess
 
Jag håller på att rensa min iphone också, måste spara alla bilder på den och sånt. Den är ju sönder så ska lämna in den på lagning på måndag, förhoppningsvis så får jag en helt ny eftersom min är helt fuckad. Men jag får la inte hoppas för mycket.
 
Nu äre smink och lockning av hår som gäller!

Torsdag eftermiddag

Publicerad: 2012-11-15 i vardagen
 
Sitter just nu i soffan och äter chips, ska snart ta bussen till smålandsstenar och umgås med mina grabbar.
 
Satt uppe hela tisdagnatten och pluggade, var nog inte i säng förens runt 3 någon gång men somnade efter någon timme till, himla koffeinet gjorde mig speedad till tusen. Dock gick ju provet endå åt helvete i Onsdags, fast jag kunde allting och rabblar det fortfarande i huvudet. Blä. Hade prov i Datorteknik idag med, det gick ju inte heller som på rosor, tyvärr.
 
Nepp, ska byta om nu, bussen går strax.

Pluggkväll

Publicerad: 2012-11-13 i
 

Taggar just nu för en uppersittakväll! Historia för fulla muggar! Inte as taggad eftersom min tag har varit kass, men det kan vi ta en annan dag. Peace, nu taggar vi påsar under ögonen i morgon!

 


Vila i frid

Publicerad: 2012-11-13 i vardagen
 
Världens bästa vän har nu lämnat oss. Den finaste på jorden, killen som råmade så fort han såg oss. Jag saknar dig så mycket så det gör ont. Du kommer alltid vara nr 1. Jag älskar dig.

Historiaplugg!

Publicerad: 2012-11-12 i
 

sitter just nu och pluggar historia, har prov på onsdag och jag förstår inte ett skvatt, lyckat. Var nyss ute och gick med Lovisa, längesen sist så det var välbehövligt! Har 8 sidor till att skriva så kommer nog få sitta uppe ett bra tag till, himlans kul, verkligen.


EMA

Publicerad: 2012-11-11 i vardagen
 
Sitter nu bänkad framför tv:n och kollar på EMA. Måste bara säga att Heidi Klum är en av de snyggaste människorna som existerar, no doubt. Anyway, har varit hos mormor halva dagen, firat farsdag och ätit gott! Pluggade i två timmar när jag kom hem och sen gick ut och gick en mega runda med isabelle och Ebba.
 
Gårdagen var riktigt rolig faktiskt! Började hos andre och förfestade, sen drog vi alla till Amanda på hemmafest, lyckad kväll!

Lördag

Publicerad: 2012-11-10 i
 

Sitter hos andre och förfestar lite. Dock vet jag inte vart jag ska sen, alla ska på hemmafest men jag ska inte med så får se vad kvällen har att erbjuda senare. Ha en bra kväll gayboys


Springtur

Publicerad: 2012-11-10 i vardagen
 
Bild från världsungdomsspelen 2007.
 
Var ute på en runda på 6km innan, blev mer PW än springning tyvärr, men kondisen är inte på topp. Skönt var det i alla fall att komma ut lite! Btw, saknar friidrotten en smula.

Gårdagen

Publicerad: 2012-11-10 i vardagen
 
Två bilder från igår när Ebba snodde min kamera och lekte proffsfotograf..
 
Jag satt ensam hela kvällen praktiskt taget och drack vin och kollade på tv. Framåt 11 kom Ebba och höll mig sällskap i ungefär en timme. Sen drog hon hem och jag drog ut och gick med Philip.

Storstädning

Publicerad: 2012-11-10 i vardagen
 
Jag vaknade vid 10 i morse och gick direkt upp och åt frukost och grejer. Idag har det varit städning för hela slanten, och än är jag inte färdig! Jag har städat båda mina rum och är nu inne på hallen, hallen blir det julstädning i idag. Ingen har städat där på år och dar bland alla skivor och spel osv. Så nu sitter jag och kollar igenom över 50st olika skivor vad som finns på dom och vad som ska sparas osv. Har ju hittat en och annan rolig bild från mina yngre dar kan jag ju säga!
 
När jag är klar med detta så blir det träning! Kände att det var dags nu, så med min olidliga träningsvärk så ska jag dra ut på en springrunda, men först måste jag bli klar med det här evighetsarbetet.
 
tagna 2007.... hahahaha söt
 

min enda vän

Publicerad: 2012-11-09 i vardagen
 
Hela eftermiddagen och kvällen så har jag umgåtts med min enda vän, vinet. Sam och jag har snackat praktiskt taget hela kvällen om att vi måste ta tag i våra liv och gå och umgås med folk men har kommit fram till att vi inte har några vänner och är ensamma, blä.
 
Nu ska jag fortsätta umgås med mitt vin.

Inte lika bra skoldag som igår

Publicerad: 2012-11-09 i vardagen
 
Alla lektioner sög, var en vandrande zombie och ville bara hem och sova. Var hur arg som helst på min klass när vi skulle ha "klassråd" om en lärare som mer än hälften i klassen inte står ut med. Som jag personligen hatar från botten av mitt hjärta. Ville bara boxa in mitt ansikte, ush.
 
Dock slapp vi dom två sista lektionerna för dagen, så slutade efter lunch. Gick ner till samhället och fixade lite saker och så och nu blir det sova! Äntligen, sett fram emot det hela dagen. 

Bra dag

Publicerad: 2012-11-08 i vardagen
 
Skolan idag har varit hur bra som helst. Dagen börjde med en datortekningredovisning som gick hur bra som helst, eller ah, bra för att vara en tjej som mig med enorm scenskräck. Efter det så genomgick jag och min klass ett kickass grymt boxningspass, jag var helt slut efteråt. På detta så var det grym skolmat, spagetti och köttfärsås som för en gångsskull var asgod. Nöjd med skoldagen! 
 
Ikväll så skulle jag egentligen ta mig en tur till kyrkan men kände att mitt historiaprov nästa vecka är lite viktigare. Eftersom jag inte förstår ett skvatt på lektionerna så får jag läsa på dubbelt så mycket hemma, men hur ska detta gå när jag aldrig pluggar annars? orka.

Gött med sovmorgon i morgon

Publicerad: 2012-11-06 i
 


High heels

Publicerad: 2012-11-06 i new in
 
Lämna tillbaka/behålla ?

-

Publicerad: 2012-11-06 i insperation
 

smått och gott

Publicerad: 2012-11-05 i new in
 
I fredags på lunchen så tog jag en snabb tripp i samhället. Skulle egentligen till banken men det var stängt, så drog till Apoteket och Lindex istället och köpte lite nödvändigheter.

3 bilder från i Lördags.

Publicerad: 2012-11-05 i vardagen
 
I lördags var vi hos mig och förfestade. Jag, Nicco, Emmie och Tamara. Vi fick lite besök av Alle, Anton och Max också, trevligt! Runt 12 kom Sam, Victor och Juhani och hämtade oss så drog vi på en mini roadtrip men slutade hemma hos Sam.
Trevlig kväll!

quote

Publicerad: 2012-11-04 i vardagen
 

Next up: powerwalk

Publicerad: 2012-11-04 i
 


Övningkörning

Publicerad: 2012-11-03 i
 

Övningskörde till Anderstorp och tillbaka innan, gick super bra faktiskt, även om jag var stirrigast i världen och trodde att jag skulle dö. Fick bara ett kärringstopp men det var när jag hade parkerat och precis skulle stänga av bilen men råkade släppa upp kopplingen haha..

Mina kusiner är här nu och äter middag, dom kom precis hem från USA och stannade här på vägen för en god svensk middag. Ikväll blir det vin igen!


Ullared

Publicerad: 2012-11-03 i new in
 
Här är det jag fick med mig hem i Onsdags när vi var i Ullared en snabbis. Köpte en tröja och två par leggings med men dem blev inte med på bild. Vi typ sprang igenom g-kås, var där inne max i en och en halv timme kanske. Menmen, lite fick jag med mig hem, mest onyttigt men det är jag värd!

x-factor + vin

Publicerad: 2012-11-03 i vardagen
 
Igår efter jobbet så åkte jag nästan direkt till Kaisa i anderstorp för vinkväll med x-factor! Riktigt mysigt var det! När x-factor var slut så drog vi igång wii istället och spelade super mario resten av kvällen. Bra kväll.

Jobbdag

Publicerad: 2012-11-01 i vardagen
 
Jobbat från 10-18, as tråkigt. Nu sitter jag och Ebba och väntar på Sebbe och Andre som förhoppningsvis kommer snart så ska vi mysa lite till en film och så. Peace bro's