Chillar!

Publicerad: 2013-03-31 i vardagen
 
Sebbe, Ebba och Alexander var nyss här men de är och hämtar pizza just nu sen kommer dom tillbaka hit. Frossa is on the map!! Ikväll blir det myskväll med dom, eftersom vi troligtvis inte kommer kunna röra på oss efteråt. Ha en bra Söndag bröder

Sista mars.

Publicerad: 2013-03-31 i vardagen
 
Elin har precis åkt hem och Alle och Sebbe sover fortfarande. Igår vid 10 typ drog de flesta och kvar blev jag, Alle, Sebbe och Elin. Vi satte på en skräckfilm, troligtvis en av de bästa jag sätt. Somnade vid halv 5 efter många om och men, ville gå och lägga mig vid typ två men icke. Vaknade för en timme sen typ och har precis städat i ordning lite och ätit frukost och så, men måste verkligen handla, har varken mjölk eller smör, det suger.
 
Juste, jag lovade att berätta lite om Jönköping! Jo, jag åkte ju som sagt ner i Torsdags med Emmie och några söta pajkar. Tre dagar hette det som jag var på, en kristen konferens! Torsdagkvällen bestod av ett kvällsmöte, nattvard, NHL och en himla massa mys. Tror vi var hemma vid typ två efter vi varit uppe hos Emmies kompis och hälsat på henne och sen letat parkeringsplats i hundra år.
 
Aja, Fredagen började med shopping på a6. Ingen av oss hade kläder för en dag till så vi kände att vi behövde köpa kläder till kvällen. Blev ett par vita byxor och två tröjor för min del! Mina vita byxor har ju blivit för stora så kände att det var behövligt. Vid 5 befann vi oss vid kungsporten igen och det var kvällsmöte som gällde igen. Om inte ännu bättre kväll tror jag, det går inte att infinna sig där utan att bli berörd, näst intill omöjligt. När mötet var slut blev det Max med ett gäng sen blev det mer mys. Åkte hem vid halv 1 tror jag, tog en sväng förbi Bankeryd för att hälsa på några, men shit det ångrar jag för vi åkte fel flera gånger sen när vi skulle ut därifrån. Det var inte det bästa på kvällen direkt. Var hemma vid 3 och somnade direkt. 
 
Helgen har varit hur bra som helst, jag trivs med att bara mysa och umgås med härliga människor. Tycker om det. Nej nu ska jag sluta babbla, den som har läst att borde ha ett stort grattis! Anyway, ska nog upp och väcka pajkarna som sover, vill ha sällskap.. Ha en bra söndag foaks!

Årets första grillning avklarad!

Publicerad: 2013-03-30 i vardagen
 
Grillade för första gången med Ebba och Elin innan, hur skönt som helst. Satt i solen och tog en breezer, fint liv! Vid 5 kom lite mer folk och nu har vi suttit här och spelat spel och myst typ, härlig kväll. Ska nog vidare till Hanna snart, annars stannar vi kvar här. Vi får se vart vinden bär! Berättar i morgon om de senaste dagarna i jönköping! Ha en fin kväll.

Don't know what to expect.

Publicerad: 2013-03-27 i vardagen
 
Soft dag, fick helt okej på min svenska uppsats, blev lite besviken men det blir jag alltid.
Fick en kram av världens härligaste lärare med, det gjorde nog min dag tror jag. 
 
Nu ska jag packa och grejer. I morgon blir det Jönköping på eftermiddagen, ska på en konferens, åker upp med emmie, joel och hela min cellgrupp. Stannar där till Fredag kväll. Det ska bli härligt, ett dygn med Gud, bättre kan det inte bli. Nepp, hörs la i morgon innan jag åker, hajdo

Besties

Publicerad: 2013-03-26 i vardagen
 
Mina vänner är för härliga. Man kan inte ha tråkigt med dom, skrattat konstant i en och en halv timme nu. Det blev ingen film, blev bara en massa prat och skratt. Bra Tisdag, alla borde ha så bra vänner som jag, no doubt.
Nu blir det dusch sen sängen, härligt.

Tisdag.

Publicerad: 2013-03-26 i vardagen
 
Gick ner till jobbet innan helt i onödan. Väl där nere så insåg jag att jag var ledig idag, smart drag där. Väntade dock där nere i två timmar för att få skjuts till Willys efteråt, köpte choklad och jordgubbar, välbehövligt ibland. Speciellt efter en dag som denna. Det gick sjukt dåligt på naturkunskapsprovet, fick sen ett samtal av polisen och uppe på detta så fick jag reda på att en nära till mig är riktigt sjuk. Gillar inte denna dagen alls, vill bara att den ska vara över.
 
Sebbe, Elin och Ebba kommer hit snart och förhoppningsvis piggar det upp mig lite. Behöver nog lite sällskap en kväll som denna, mår riktigt dåligt, dagen har bara gått utför idag. Ush.
 
 

Jobb

Publicerad: 2013-03-26 i
 

Kom nyss hem från skolan och nu är det jobb som gäller. Hade egentligen behövt plugga men sånt hinner jag inte med. Är stressad upp över öronen.

 

Behöver verkligen komma bort. Mitt mående påverkar min stress negativt också, det gör det hela inte alls så mycket bättre. Att må dåligt gör att jag blir ännu mer stressad över livet, jag behöver verkligen en riktig paus, paus från allt. Ush.

 


Bra dag

Publicerad: 2013-03-25 i vardagen
 
Jag har mått helt okej idag, lite svajjigt, men okej. Hade både np i engelska och tal i svenska idag. Båda gick förvånansvärt bra! På engelskan babblade jag på som aldrig förr och svenska talet gick tydligen väldigt bra eftersom jag fick A på det. Var nervös som tusan, skakade som ett asplöv men tänkte att nu gör jag det här fullt ut och viftade med händerna och grejer. Aja, nu är det äntligen över i alla fall och behöver inte göra om det förens om ett år.
 
Efter skolan körde jag Denise till Hillerstorp, Hon skulle tatuera sig och alla tjejerna följde med så full bil blev det. Jag blev hur sugen som helst på en egen, men vet att jag kommer ångra mig m jag gör det. Men vill verkligen!! Måste ha förändring. Tungan har läkt nu så nu vill jag göra något mer, vet inte vad bara.
 
Aja, nu ska jag plugga sexualkunskap sen blir det Top Model final, härligt.

24 Mars.

Publicerad: 2013-03-24 i
 

Jag har varit lite frånvarande här den senaste veckan, men kände att jag inte behövde bloggen så mycket. Haft en helt okej vecka med tanke på omständigheterna. I Torsdags hade jag en bra dag, tänkte inte så mycket. Lördagkvällen var också väldigt bra. Var i Smålandsstenar och kollade på skräckfilm med mina gosingar, somnade med ett leende på läpparna. Jag ligger här och pendlar mellan att må helt okej och må lite sämre, men det går nog snart uppåt. Min försöker leva så länge som möjligt på mina bra stunder. Nu ska jag ta och knyta mig, drömma mig bort. 


Instägräääääääm

Publicerad: 2013-03-24 i vardagen
 
Mitt liv.

X

Publicerad: 2013-03-24 i vardagen
 
hur gammal är du? 18 år och 1 månad typ
hur gammal känner du dig? Beror helt på,dag, nu förtiden har det blivit att jag känner mig mycket äldre.
vad har du gjort i dag? sovit, ätit brakfrukost. Senare blir det hem till momo och mofa.
vilken film såg du senast? The inkepeers.
sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? varför? sommar. Brunbrända ben, skinnjacka, lättklädda kroppar, sol, sena utekvällar, mysiga regndagar, åååh längtar. 
är du besatt av någonting? Nej besatt är nog fel ord.
beskriv platsen du befinner dig på just nu? soligt och mysigt.
nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag är känsligare än jag och de flesta tror, jag hatar vintern riktigt grovt. Jag är en väldigt svartsjuk människa men visar det inte.
när vaknade du i dag? 9 typ.
vilken är din favorithögtid? midsommar.
om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Vakna av att solen skiner, spendera hela dagen på stranden med goa människor.
vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Los Angeles plix.
nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Kommer inte på något just nu.
hur vill du tillbringa din pension? resande!
vad lyssnar du på just nu? Mor och far
har du någon gång brutit ett ben? nej
vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, popcorn, havssalt, juice, äppelmos
vad är du på för humör just nu? trött, uttråkad.
vilka världsdelar har du varit i? Europa, Nordamerika, Afrika, Asien
snarkar du? Heheheh, ibland...
vilka yrken har du provat på? Affärsbiträde och knalle jobbar jag som, inte provat på så mycket mer.
hur går du helst klädd? Jeans, stor och slapp tröja
vilket stjärntecken är du född i? fisk
vilket är ditt favoritgodis? lakrits, surt
vad sa du senast? "Jo, slutade för tre månader sen men kunde inte hålla det."
vilket var ditt bästa ämne i skolan? Ehm, var? Upp tll gymnasiet var det väll idrott, svenska, matte typ? Nu är det Musikteori.
vilken är din favoritaffär? Bershka.
vad har du i dina fickor? Mobil
vad köpte du senast?chips och dricka
hur många gånger har du flyttat? 0
om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? båt, åror och mobil
är du morgon- eller kvällsmänniska? asså, dags människa, gillar varken kvällen eller morgonen, mitt på dagen mår jag som bäst.
senaste filmen du såg på bio? Les miserables
har du blivit sydd någon gång? Nej
vad åt du till frukost? pannkakor och nybakta frallor
hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Lycklig och blond
vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Extra speciellt? Händer typ aldrig.
vart lägger du din mobiltelefon när du sover? på skrivbordet bredvid mig.
vad var det sista du åt? Pannkakor och frallor
har du varit med om en bilolycka? ja, två stycken på en vecka.
vilken är den roligaste träningsformen? Springa!
har du några husdjur? en hundis och ett marsvin
vill du gifta dig? Kanske..
var växte dina föräldrar upp? pappa i gislaved mamma i Lalabo.
har du någon gång ringt polisen? yes
har du svenskt ursprung? yappp
har du, eller har haft, något smeknamn? Pinky, Rydh, epa, rydis
vilka är dina största svagheter? tävlingsmänniska ut i fingerspettsarna, väldigt svag inombords men hård på utsidan.

Invisible tears are the hardest to wipe away

Publicerad: 2013-03-19 i vardagen
 
Jag mår verkligen inte bra. Jag visste att denna tiden skulle komma. Jag har varit på topp i några månader, inte ens varit nära kanten på djupet. Nu så glider jag sakta neråt, och jag vet inte vad jag ska göra för att stoppa det. Jag vet inte vad det är som får mig att må dåligt, men något är det och jag kan som sagt inte sätta fingret på vad. Jag vill helst bara ligga hemma i min säng och inte röra mig. Min bihåleinflammation bidrar nog lite till detta, men det är verkligen inte allt. Jag tror jag tryckt bort alla tankarna just för att jag haft så mycket att tänka på den senaste tiden, både min 18års dag och mitt körkort. Nu när allt ståhej har lagt sig så kryper jag ihop mer och mer och vill helst inte släppa in någon. Jag vill helst bara ta mitt pick och pack och dra till solen i en vecka, bara en ynka vecka bort från allt, ta nya tag, försöka hitta tillbaka till den glada sidan i mig igen. Jag vet att den inte är långt bort, jag måste bara hitta tillbaka till den igen. Hitta det som tynger mig och trycka bort det så lyckan får plats i mig igen. I detta tillfället förlitar jag mig helt på gud, jag litar helt på att han ska bära mig upp till toppen igen. Jag lägger mitt liv i hans händer. Och jag ber verkligen att han ska visa än en gång att han är den gud jag en gång började tro på, att han är samma goda gud som hjälpt mig innan.
Gud är god.
 

Kvällsbesök!

Publicerad: 2013-03-18 i vardagen
 
Fick finbesök en kväll som denna. Top model och snack blev det.
Härligt att få sällskap en långtråkig Måndagkväll. 

Can't really tell if im happy or not

Publicerad: 2013-03-18 i
 

Några få bilder från dagen. Mår fortfarande inte bättre, känner att något saknas men kan inte sätta fingret på vad. Kvällen ska spenderas med guran och chipspåsen så ska jag se om jag kommer fram till vad det är. Om jag inte vet vad det är så kan jag inte åtgärda det, så lite jobbigt är det minsann.

Jag hoppas ni mår bra i alla fall.


#quote

Publicerad: 2013-03-18 i vardagen
 

Not a good day today.

Publicerad: 2013-03-17 i vardagen
 
Känner mig ensam en kväll som denna, jävligt ensam.
 
Jag har spenderat min dag i lägenheten och hos syster med kussen. God mat, gott sällskap. Ändå så känner jag mig inte på topp, vet inte vad det är men just idag är livet inte lika bra som de varit den senaste tiden. Men man har sina ups and downs, förhoppningsvis så är jag tillbaka på toppen i morgon igen.

Tillbaka till verkligheten

Publicerad: 2013-03-17 i vardagen
 
I fredags direkt efter skolan så bar det av ner till min stuga i Mellbystrand med flickorna för utgång i Halmstad senare på kvällen. Vägen ner gick lugnt och fint fram tills vi nästan blev mosade av en lastbil. Jag hatar lastbilar och lastbilschaffisar från botten av mitt hjärta, just saying.
 
Vi åkte in till Halmstad vid 9 och där spenderades kvällen på B&B med blåsta bartenders. Ush. Jag kan ju säga att kvällen inte slutade direkt som vi tänkt oss och vi åkte hem vid 12 ungefär. Men det drog inte ner humöret, om något upp det! 
 
I går var en riktigt Söndag. Hela dagen kändes som en Söndag. Vi vaknade tidigt, låg i soffan hela dagen och dog typ, alla mådde inte jätte bra kan jag säga. Vi gick till Maxi och köpte mat, det var det vi åstadkom innan 4 då vi åkte hem igen. Hemvägen gick lugnt och fint också, inga lastbilsincidenter. Var hemma vid 7, och ville verkligen inte göra något. Var helt slut. Så kvällen spenderades i sängen.
 
Jag saknar redan min älskade stuga. Jag trivs som handen i handsken där, love it.

Svar på kommentar.

Publicerad: 2013-03-17 i good to know
 
Svar: Dust bowl dance - Mumford & Sons

Skön eftermiddag, stressig kväll.

Publicerad: 2013-03-14 i
 

Eftermiddagen spenderades hos Josef med grabbarna i cellisen, lika bra som vanligt. Jag är tacksam för livet. Kvällen blev inte lika bra, kommer hem till en massa stress. Var tvungen att lösa en massa och ordna upp saker men nu tror jag allt är klart. I morgon bar det av till söder med flickorna för utgång i Halmstad med ett gäng, ser fram emot det! Så därför kommer uppdateringen bli gles i helgen, bara så ni vet. Puss på er


Varning: äcklig bild.

Publicerad: 2013-03-13 i vardagen
 
Till och med när jag ser den här bilden i arkivet så blir jag sugen på att sola. Till och med då! Då är det faktiskt rätt illa. Idag kom det mer snö, den var inte välkommen, verkligen inte. Förväntade mig att våren var på väg, men icke!
 
Vill sola, vill bada, vill festa. Är någon sugen på att hänka grekland eller turkiet efter påsk? Snälla då.

Bihåleinflammation

Publicerad: 2013-03-13 i vardagen
 
Min dag har varit helt okej med tanke på omständigheterna. Jag tänkte verkligen inte gå upp i morse, mådde skit och det var rena snökaoset ute. Men sen behövde jag ändå snyta mig för jag hade snor i hela ansiktet så när jag ändå var uppe kunde jag lika väl gå till skolan. Har gått runt som en halv zombie i skolan, mina kindben har varit ömmast i historien, blä. Hade två timmars sång på det, gick ju inte för bra kan jag ju säga. Min första låt gick hyffsat, sen kom vi till duetten med Victor, hahahaha det var ett skämt. Kunde varken låten eller komma upp i de höga tonerna, jobbigt läge. Måste verkligen bli av med min presentationsångest och scenskräck snart. Kommer aldrig kunna stå på scen annars. Aja, kanske dags att sluta babbla? Nu blir det one three hill och engelskaplugg, hejdo

Roadtrip!

Publicerad: 2013-03-12 i
 

Tog ju körkort i morse, wohooo yey untz baby. Nä men även om uppkörningen inte gick super så blev jag godkänd, lite tårar och snea backningar och så. Men det är ju en baggis! Efter skolan så drog jag och bröderna till Max, standard premiäråk! Och jag får ju passa på, enda gången mamma betalar diseln, hedanefter så är det all on me. Blä kommer bli pank. Menmen YOLO JAG HAR KÖRKORT!!!!


KÖRKORT BABY!

Publicerad: 2013-03-12 i
 


Hockey.

Publicerad: 2013-03-11 i vardagen
 
Kom nyss hem från hockeyn. Drog efter första perioden, Lovisa och Elin tröttnade.
Sitter och väntar på att Top Model ska börja. Hatar att de är på måndagar, kvällen då man är som tröttast.
I morgon ska jag vara hemma, har uppe på allt dragit på mig bihåleinflammation också, jag gillar inte livet just nu.
Vill bara spola fram tiden, jätte mycket, typ tills jag slutar skolan om ett och ett halv år. Vill ha min förbannade värme.
Nu orkar jag inte mer, hörs i mon hejdo

Måndag.

Publicerad: 2013-03-11 i vardagen
 
Vanlig skoldag, körlektion där i mitten någonstans, bara en massa musik sista lektionen. Bra dag.
Ikväll blir det hockey med Lovisa och Elin, J20. 
I morgon tror jag inte det blir någon skola för moi, tror jag håller på att få halsfluss, blä.
Måste hinna planera helgen också, den taggar vi så där lite smått faktiskt.
Nu blir det uppsatsskrivning.
Gammal bild på mig och mina högstadiepolare.

Ångestsöndag!

Publicerad: 2013-03-10 i vardagen
 
Skrev klart min religions uppsats för en timme sen. Jag skickade in den 1 minut innan den skulle vara inne, känns stabilt. Han knappt skriva klart så jag får hoppas på det bästa. Var och sjöng gospel innan, inte det roligaste jag gjort. Får se om jag fortsätter, får se vart vindarna för mig.
 
Nu ligger jag och lyssnar på The Fret i soffan och myser. Aldrig hört talas om dom? Då säger j bara en sak, lokalband, as bra. Lyssna på dom, dom finns på spotify!

Jag måste verkligen sluta skriva onödiga och pinsamma saker mitt i natten.

Publicerad: 2013-03-10 i
 

Det är så här jag får min söndagsångest, just saying.


Grattis på 18års dagen min älskade vän!

Publicerad: 2013-03-10 i vardagen
 
Hoppas du får en helt underbar dag, även om firandet inte blev så långvarit igår så kör vi nästa helg istället.
Hoppas du får massa fina paketer också, paketer är nice.
Puss på dig bästa vän, älskar dig, grattis igen<333333333

woopwoop disco untz

Publicerad: 2013-03-10 i vardagen
 
Igår var en bra kväll, till en början. Den började med Bio tillsammans med John och Emmie, sen drog vi och fixade lite saker, mötte upp Ebba och Philip och drog till Higgings för att fira henne! Sven och André kom lite senare också. Drog vid 1, Ebba Och philip drog hem, jag och resten åkte en sväng och bilsurfade fram tills vi hittade efterfest. Kvällen slutade med att jag fick ringa min bror, annars hade kvällen slutat riktigt illa för antingen mig eller den andre killen, antagligen för mig eftersom de va 2 mot 7 typ. 
 
Hade inte tänkt röra mig ur fläcken idag, sen kom jag på att jag har en uppsats att skriva, inte helt okej. Sen ska jag nog gå på gospelkören ikväll också, om jag hinner! Ska försöka få med Ida med. Ha en bra ångestsöndag!

Lördagslista

Publicerad: 2013-03-09 i vardagen
 

Upprör dig

1. Folk som skriker efter uppmärksamhet, jag blir så himla arg.

2. När folk väcker än när man sover som skönast.

3. Rastlöshet.

4. Folk som kråmar sig och håller på när det finns folk i motsatta kön i rummet.

5. När folk kallar mig mes.

Gör dig glad
1. Solen, så fort solen lyser går det knappt att vara på dåligt humör.

2. Spela gura och nynna lite
3. Bra vänner, folk som gör allt för att man ska vara glad.
4. Att jag bara har en endaste vinter kvar, sen flyr jag och slipper se snö för alltid.
5. Min kör/engelskalärare, hon är så himla härlig!

Du älskar
1. Solen måste få vara med här med.

2. Mat. Jag äter hellre god mat än godis, chips, efterrätter osv.
3. Att drömma, drömma om framtiden. Drömma om en egen lägenhet i Spanien.
4. Kläder och skor, det är helt otroligt. Om jag hade haft gott om pengar så hade jag shoppat varje dag, hade haft en proppfull gardrob, åh.
5. Mormor&morfars mat, kan äta hur mycket som helst. Dregglar bara jag tänker på det.

Du inte kan sluta lyssna på
1. Jesus Freak - DC talk
2. Son of a man - Phil collins
3. Big bang theory theme - Barenaked ladies
4. Nu får du gå hem - Stiftelsen 
5. Some nights - Fun

 

Du gjort idag

1. Sovit, sovit länge.
2. Blev väckt av telefonen, blev jätte arg.

3. Varit i centrum och handlat lite, smink och en hemlig sak.

4. Ätit honungsmacka.
5. Spelat lite gura.

Händer i helgen

1. Bio med John och Emmie, Les Miserables. 

2. Fira Ebba, sedan dra till krogen.
3. Jag ska sova riktigt mycket inatt.
4. Jag ska äta god mat.
5. Jag ska le väldigt mycket.


Fredagen

Publicerad: 2013-03-09 i vardagen
 
Härlig kväll igår. Den började som sagt på Max sen vidare till Arken på ungdomsmöte. Fett grymt! Sen drog vi vidare till Max igen, satt där och hängde i typ två timmar med grabbsen! Discotaxin åkte sen vidare till Gislaved och vi hamnade på efterfest (?) hos Jukka. Men det allra roligaste hände när vi skulle hem därifrån, vid typ 4?
 
Bilen startade inte, den var helt död. Så kommer en full Victor och börjar putta bilen, jag och Emmie sitter som två frågetecken och typ dumförklarade honom. Men vilka blev det som blev dumförklarade? Jo vi. Klart det funkade, med lite rullning på bilen så gick det få igång den på startmotorn, rätt grymt.
 
Man borde vara nykter oftare, just saying. Hur bra kväll som helst.

Discotaxin kör ikväll!

Publicerad: 2013-03-08 i
 

Sitter i värnamo på Max just nu. Strax blir det arken med ett härligt gäng sen ikväll så agerar vi fylletaxi!

Ha en bra fredag foaks!


Idag är det fredag.

Publicerad: 2013-03-08 i vardagen
 
Äntligen. Igår blev det ingen uppdatering, hade ingen tid till det. Bra dag annars, skola till halv fyra. Sen hängde Maffe och Daniel med mig hem, åt lite typ och tog sedan bussen till smålandsstenar och mötte upp Josef för cellgrupp. Hängde i Pingst och hade det allmänt gott. Var hemma vid 8 och var så sjukligt trött så somnade nästan direkt!
 
Idag började jag inte förens vid 10. Jag slapp min första lektion för att min lärare är bäst i världen, lätt. Resten av dagen flöt på bra. Sov halva sista lektionen, fortfarande trött som en gnu. Ikväll blir det att vara fylletaxi med Emmie ett tag sen vidare till Värnamo med ett härligt gäng. Tagg! 

9kg på 9 månader.

Publicerad: 2013-03-06 i Träning
 
<- Juni 2012, 59kg - Mars 2013, 50kg ->
Samma byxor, samma person, olika årtal.
 
Jag förstår inte. Kilona bara rasar utan att jag gör någonting? Jag åt och åt, när det inte hjälpte så började jag träna, men det blev ingen skillnad då heller. Alla mina byxor är för stora nu, alla. Visst, att va smal är inte något jag klagar på, men att väga så lite? Jag blir rädd för mig själv, vill inte. Någon som har ett bra tips för att öka i vikt?
Trivs inte, känns som om jag tynar bort. 

Ny sommarväska!

Publicerad: 2013-03-06 i new in
 
Fick denna puddingen i födelsedagspresent av min extra familj, så himla snygg är den så jag dör! De kanske inte syns på bilden, men i verkligheten, säger bara mums. Till ett par jeansshorts, vitt linne och skinnjackan! Ååååååh kan knappt vänta till sommaren så jag får börja använda den!!!

Lill-lördag?

Publicerad: 2013-03-06 i vardagen
 
Själv hade jag min igår! Drog till Hardys med grabbarna i går kväll och kollade på fotboll! Det var jag och en hel hög med killar. Köpte min första lagliga cider också, kändes rätt bra! Jag vet att det var tisdag, men en cider skadar inte plus, så måste ju någon gång vara den första? Det var trevligt sällskap, men eftersom jag inte är ett fotbollsfan någonstans så blev det rätt långtråkigt i längden.
 
Dagen idag har varit bra. Lyssnade på historian för en gångs skull, det är ett stort framsteg. Skippade dock min sånglektion idag då jag är rädd för att möta min sånglärare, tror hon kommer bli helt rasande för min tungpiercing, så skjuter helst upp det till jag kan prata ordentligt. Nu i eftermiddag så blir det centrum en snabbis först för att köpa chips och slutföra gårdagens uppdrag, sen blir det uppsatsskrivnign för hela slanten.Kul onsdag, yey.
 
Just idag, just idag vill jag ha sommar extra mycket. Saknar helsingborg lite med.

Tisag mf's

Publicerad: 2013-03-05 i vardagen
 
Skolan har vart dryg, som vanligt. En timmes Gemu sista timmen, inte det härligaste på jag säga.
 
Nu ska jag ner till centrum, födelsedagspresents shopping är det som är på g. Sen blir det jobb i några timmar med övningskörning efter det. Härligt. Är dock inte så as tagg på att jobba i affären och prata med kunder när jag varken kan säga S eller K ordentligt, men det löser la sig.
 
So long gay brothers

Jordin Sparks

Publicerad: 2013-03-04 i vardagen
 
Fick denna godingen i julklapp av Alle, säger bara mums. Jag har en vanesak att jag måste använda upp de "äckliga" (mindre goda) parfymerna först, vet inte varför. Så har inte börjat använda denna ännu, lite synd för den luktar så förgrymligt gott! Får la be någon slänga mina äckliga parfymer i golvet så dom äntligen tar slut, eller? Haha nä men på fest så brukar jag lyxa till det med någon av mina finare parfymer, men aldrig i skolan, då blir det min lacoste eller någon annan!

Måndag, igen.

Publicerad: 2013-03-04 i vardagen
 
Skoldagen, Vad har jag att säga om den? Riktigt såsig de första två lektionerna men det gick över efter lunch. Lite halv hyper de sista lektionerna, ville helst inte sitta still, menmen. Slutade halv 4, drog hem och kollade på One Three Hill medan jag körde ett armpass. Det märks verkligen att jag knappt aldrig tränar armarna, dom är som små kokta spagettis just nu. Men det ska minsann bli ändring på! Har nu också skrivit klart min svenska uppsats och ska kasta mig in på religionen som ska vara inne på torsdag, inte ens börjat, ups. Anyway, better get to it, so long gay boys!

Oh sunny day!

Publicerad: 2013-03-03 i vardagen
 

Härlig dag!

Publicerad: 2013-03-03 i vardagen
 
Dagen har spenderats i stallet med Josse, Mamma och hunden! En lång härlig ridtur blev det minsann. Tänkte visa mer bilder men min mobil vill inte vara på min sida idag så det går tyvärr inte. Tänkte visa en bild när katten satt i trädet. Min hund fick helt plötsligt ett ryck och började jaga katten upp i trädet. Så fort katten vågade sig ner igen så var Lucky där och jagade upp henne igen, så himla elak!
 
Aja, suttit och ätit chips nu till Ice Age, ikväll blir det tomatsoppa igen, fett.

Best birthday gift? No doubt.

Publicerad: 2013-03-03 i vardagen
 
I sommar smäller det! Om jag dör, dör jag i alla fall lycklig.

Godmorgon guys

Publicerad: 2013-03-03 i vardagen
 
Jag har då haft en händelserik helg på jag säga. Eller? Igår blev det först scooby do med chips och choklad (3chips och en bit choklad rättare sagt) sen sket jag i livet och gick och la mig i sängen och somnade till en annan film, what to expect when you're expecting, sjukt bra fram tills jag somnade iaf! Ska ta och kolla klart på slutet nu.
 
En helg utan ens en fest i åtanke, fy fanken vad skönt. Dock så kommer de la bli så att när jag väl är festsugen så finns det INGEN fest bara för att de denna helg har funnits över 6 st att välja mellan, min vanliga otur!
 
Anyway, so long gay boys, take a chillpill!
Tänkte bara ta och visa en av mina födelsedagspresenter, en epa. Fick den av Catte, Emmie och Nettz, fett fin! Så nu behöver jag minsann ingen bil, kan glida runt i min epa!

Jaha, vad händer ikväll då?

Publicerad: 2013-03-02 i vardagen
 
Har blivit bjuden på mellofest ikväll men tror inte jag orkar ta mig till Gnosjö och tillbaka, speciellt inte när jag inte ska förtära alkohol. Så det blir nog hemmakväll, men sen är ju frågan om någon vänlig själv vill spendera den med mig. Förresten, vill ni veta vad jag ätit idag? 2 chips och en 2cm stor laxbit. Jag har för dåligt tålamod för att äta, allt tar så långt tid och det gör så fruktansvärt ont. Ska försöka få ner till tomatsoppa ikväll!
 
Känner du för att göra mig sällskap ikväll så släng iväg en pling! 

About yesterday

Publicerad: 2013-03-02 i vardagen
 
Skolan var kämpig, hungrig hela dagen. Åt ett glas fruktsoppa till lunch, försökte äta en piggelin, gick inte alls bra. Rolig skoldag ändå, på något vis.
 
Vid halv 4 något så kom Wille och hämtade mig så åkte vi till Värnamo, var en sväng på eko och sen till Max. Medans Alle och Wille satt och åt hamburgare så kämpade jag med min lyxshake. Svårast av allt var att svälja de små jordgubbsbitarna, ont hade jag efteråt i alla fall. Var nog hemma vid halv 7, och då blev det pizza med Ebba och Philip, dom åt och jag kollade på, som vanligt. Det är tortyr det här. Denise, Elin och Lovisa tittade förbi en sväng också. Var hemma vid halv 9, somnade innan 10. Profit. Hade hur ont som helst och var tröttast i världen.
 
Ni kan ju även få en bild på min kära pirre innan tungan svullnade upp och blev stor som en tennisboll :)

22/2-2013, love ♥

Publicerad: 2013-03-02 i vardagen
 

Back on track!

Publicerad: 2013-03-02 i vardagen
 
Det känns riktigt skönt att ha haft en big time break så att jag nu kan komma tillbaka 100%.
 
Men vad har hänt sen senast då? Det är ju nästan två veckor sen det blev tomt här på bloggen. Jo, jag fyllde 18år, hade en grym födelsedag. Dagarna den veckan gick jätte fort och vi taggade helgen. På fredagen skulle vi fira mig, middag med alla mina fina tjejer. Den blev lyckad förutom en matincident som är rätt pinsam, så den nämner vi inte. Vid 10ish så blev jag kidnappad. De var så gulliga så de hade fixat en överaskningsfest till mig, näst intill alla mina fina vänner var där. Åh vad glad jag blev, leendet satt uppe vid öronen hela kvällen. Det var utan tvekan en av de bästa dagarna på riktigt länge!
 
På lördagen sedan så blev det släktkalas + Emmie. Hon missade bussen så vi bjöd in henne att spendera ännu en kväll med mig! Och visst, fina presenter, god mat och gott sällskap, riktigt fin kväll som dock kunde slutat rätt dåligt om jag inte slutade med alkoholen i tid.
 
Den här veckan då? Vad har den bestått av? Den har varit väldigt ohändelserik enda fram tills i torsdags. Då blev det att hänga i värnamo nästan hela dagen. På morgonen var jag och mamma på hemligt uppdrag och sedan blev det fika och passfixning. På eftermiddagen drog jag dit igen och då blev det Max och piercing som gällde! I tungan, fett! Så ni kan ju förstå vad gårdagen och nästa vecka kommer handla om, flytande mat och is. Bantning here i come! 
 
Jag visar lite mer bilder och sånt sen från allt som hänt, nu ska jag minsann hämta lite is till min tunga!

Jag har mycket att ta igen

Publicerad: 2013-03-01 i vardagen
 

Hur har din dag varit? 

Jag vaknade av att jag dreglade, har druckit sjukligt mycket vatten och kissat hela tiden. (tell you more about it later!) Skrattat rätt mycket, umgåtts med fina vänner. Alltså, min dag har varit rätt bra! Dock varit väldigt hungrig.

 

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?

Vet faktiskt inte, när jag var liten ville jag i alla fall heta Linda kommer jag ihåg, vet inte riktigt varför..

 

Vilket är ditt största beroende?

Mat, utan tvekan. Det kan inte gå en kvart utan att jag tänker på mat och vill ha det, knappt det!

 

Vad gör du när ingen annan ser?

sjunger, spelar gura och dansar helt galet! Lite okvinnliga saker med som typ rapa och fisa, men sånt talar man inte högt om för sånt ska ju inte flickor hålla på med.

 

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?

Mina vänners skratt. Alla skrattar så olika och låter så sjukt roligt! Inget vanligt haha skratt, alla låter som olika djur typ!

 

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?

Jag skulle med all säkerhet vara schitzofren! Dock vet jag inte ens hur det stavas.

 

Vilken är din sörsta skräck?

Att bli instängd under vatten och drunkna. 

 

Hur gör man för att ragga på dig?

Jag vet faktiskt inte, är inte så mycket för raggning. Tar ofta inte folk seriöst.

 

Vad har du funderat över på sistone?

Hur tusan jag ska klara mitt körkort, om jag någonsin kommer kunna prata normalt, Hur jag ska orka med skolan, mitt projektarbete.

 

Vad var det konstigaste som hände i helgen?

Förra helgen? Det var helt klart när vi upptäckte att någon hade bajsat utanför festlokalen som vi skulle städa i lördags, helt sjukt!

 

När skäms du?
Skäms gör jag inte alls ofta, men generad blir jag hela tiden.

 

Vem är den mest kända människa du talat med?

Haha, jag har ingen aning, brandsta city släckers?

 

Vilket uttryck använder du lite för ofta?

asså

 

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?

Typ, nä inte som jag kommer på nu.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

Vad ska jag äta idag?

 

Vad gör du när du är ledsen?

Gråter, gråter, skriker, gråter, slår i väggar, gråter, skriker.

 

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

Mina adidasbyxor, omg det är dem skönaste som finns. mmmmh

 

Har du någon gång slagit någon?

japp det har hänt.

 

Vad ser du fram emot just nu?

framtiden. sommaren. sol. 


Förlåt

Publicerad: 2013-03-01 i vardagen
 
Jag vet att många av er vill att jag ska uppdatera, jag vet. Men snart så, jag har haft väldigt mycket att tänka på de senaste veckorna så jag kände att jag inte ville att bloggen skulle bli ett av de stressmomenten. Men nu har det mesta lagt sig så snart kommer det regelbunden uppdatering igen! Ikväll om ni har tur. Puss på er så länge.