Holy moly

Publicerad: 2013-10-30 i vardagen
 
 
Panikattack.
Jag är sugen på skinka och mozarella, chips, cola, allt.
Jag måste packa, men orkar inte.
Jag ska flytta på fredag och är verkligen inte redo.
 
Jag började gråta i Fredags när jag gick hem från skolan. Jag såg mitt hus och insåg att det var sista gången jag gick hem från skolan och kom till mitt barndomshem, patetiskt, men sant.
 
Nu ska jag hämta Alle på stationen, så blir det ica och en jävla massa onyttigheter.

En kopp varm choklad och en förkylning

Publicerad: 2013-10-15 i vardagen
 
Kort skoldag idag.
Varför? Jo jag är något sjukligt förkyld. Jag ville inte alls gå upp ur sängen i morse, men var tvungen då vi hade rep på förmiddagen, till utbildningsmässan. Jag har ett helt manus att lära mig utantill, som jag ska kunna om en vecka. Tiden springer ifrån mig. Jag börjar även bli lite nervös. Eller lite var en underdrift, väldigt nervös. Men det ska säkert gå bra, så länge de positiva tankarna är framme.
 
Nu ska jag sluta tänka på skolan ett tag och bädda ner mig i sängen med en kopp varm choklad.

Höstkonsert!

Publicerad: 2013-10-13 i vardagen
 
 
Då var det över, färdigt, finito.
Jag har precis sjungt med en blåsorkester framför ungefär 100 personer. Det gick faktiskt bättre än förväntat, men fortfarande falskt på vissa ställen. Men jag får vara nöjd då jag varken började gråta, svimma eller sjöng i fel tonart, vilket jag gjort de senaste gångerna jag stått på scen, så jag är nöjd. Jag är stolt över mig själv som bara vågade gå upp på scenen med min sjuka scenskräck, proud moment. 
 
Detta var även en bra övning inför kommande konserter, bland annat utbildningsmässan och jubileumskonserten vi ska ha om två respektive 4 veckor. Nu hoppas vi på att de går ännu bättre på de framträderna! 
 
Nu är det projektarbetet som ska jobbas med. 

Hola Amigas

Publicerad: 2013-10-07 i vardagen
 
Jag har fått en förfrågan som jag inte vet om det är positiv eller negativ. Som de flesta vet har jag tränat drill i näst intill hela mitt 18åriga liv, men slutade för 1½ år sedan pga olika anledningar. Men igår fick jag ett mejl från en tjej från Värnamo som undrade om jag ville träna dom då dom startat en showgrupp. Det hade varit hur kul som helst att ta upp drillen igen, då det är rätt tomt i mitt liv utan den. Men den stora frågan är, har jag tid? Ork? Klarar mina skador att träna igen? Åh, jag vill men vet icke om jag kan. Men viljan är starkast, är det inte så?
 
Jag får se hur jag gör. Skrev att jag skulle fundera på det till slutet av veckan.
 
Annars då? Jag lever. Stressar, men lever. Skolan flyter på, trögt men det flyter. Jobbet är också trögt, men jag får ju pengar i alla fall. Jag ska inte klaga, jag lever och är frisk i alla fall. På fredag är det sigges som gäller, bartömning! Jag är fett taggad faktiskt, längesen jag var ute och festade nu!
 
Nu ska jag sluta tjata och plugga istället.