Vi tar allt med en nypa stress

Publicerad: 2013-09-30 i vardagen
 
Hola amigos, det var ett tag sen!
Vad har jag hållt på med sen sist? Nja, inte alls mycket faktiskt, knappt värt att nämna. Men en sak kan jag ta upp och det är att jag har jobbat rätt mycket med mitt projektarbete sen sist, det tar rätt mycket tid och ork, det är en av alla anledningar till att jag inte bloggat. Sen har jag inte någon insperation heller, rätt tomt i skallen. Men det vänder nog snart!
 
Jag är väldigt stressad när det gäller skolan just nu. Jag upptäckte i förra veckan att jag inte har nog med poäng, vilket betyder att jag inte kan få något komplett gymnasiebetyg. Jag har tre olika konserter denna terminen, kan inga av låtarna, jag börjar få lite smått panik. Jag har press på mig i svenskan då jag måste få A på alla mina uppgifter om jag ska få ett A i slutbetyg vilket alla räknar med. Och vet ni vad mer? När helgen kommer då det är dags att slappna av och sova ut, då jobbar jag. I Jönköping, vilket betyder att jag brukar få max 5-6 timmars sömn natten mellan fredag och lördag. Sen på lördagen brukar jag bli medtvingad på fest vilket resulterar i lite sömn den natten med. Sen på måndagen är det dags för skola igen och stressen fortsätter.
 
Mitt liv är en enda stor stresshög.

Fredag 14:40

Publicerad: 2013-09-20 i vardagen
 
Igår hade jag en bra kväll. Den började hos Isabelle med snack och spel med härliga vänner och slutade på hotellet med skitsnack och kissapauser. Var hemma runt tolv.
 
Jag är glad att det blev som det blev igår, allt negativt för något positivt med sig. Om jag inte blivit lämnad utanför min vänskapskrets så hade jag aldrig lärt känna de jag umgicks med igår. Sjukt härliga människor.
 
Nog om igår. Hade bara en lektion idag, så drog och åt pizza efter det och nu strax åker jag till Årjäng, 5 timmar uppåt i landet och jobbar. Ska bli skönt att komma iväg från gislaved ett tag och göra det jag gör bäst, jobba. Hoppas ni som är kvar här får en otroligt rolig och alkoholfylld helg, puss och kram

Världen är rubbad.

Publicerad: 2013-09-18 i vardagen
 
Jag är så jävla trött på mänskligheten så det är helt sjukt. 

Skydiving, part 2

Publicerad: 2013-09-16 i vardagen
 
Sista delen kommer i morgon!

Är jag nästa Miss Glossy?

Publicerad: 2013-09-15 i vardagen
 
Gå in och rösta på mig så jag har en chans att bli nästa Miss Glossy 2013!
 
Röstar gör du här.
 

Skydiving, part 1

Publicerad: 2013-09-15 i Photographs
 
 

Fallskärm!

Publicerad: 2013-09-14 i vardagen
 
 Before: Nervvrak?
Chockad men lycklig. 
 Foto: Isa Öberg
 
I did it. I really did it. Jag har hoppat fallskärm. Jag kan inte smälta det, det är helt sinnes. Absolut, utan tvekan det roligaste, häftigaste och läskigaste jag varit med om! Att slänga sig ut, på 3000m höjd, rakt ut och bara falla. Bästa känslan, aldrig känt mig mer fri som då, men aldrig heller mer maktlös, helt sjukt. 
 
Btw, om det är någon mer än jag som trott det innan så smakar inte moln sockervadd. Vilken besvikelse

Jag har kommit fram till 3 saker idag.

Publicerad: 2013-09-13 i vardagen
 
- Jag klarar inte av min nya historialärare, jag blev så arg så jag nästan började gråta på lektionen idag.
 
- Jag klarar inte av att vara rökfri. Gråter konstant, är arg konstant och allt är bara skit. Jag trodde jag var psykiskt stark nog för det nu, men där hade jag fel.
 
- Jag ska köpa cigg nu.

saknad efter något, efter någon.

Publicerad: 2013-09-12 i vardagen
 
 

Den värsta känslan..

Publicerad: 2013-09-12 i vardagen
 
.. är när man har många vänner, men ingen att prata med.
 
Jag hade min bästa vän som jag delade allt med, hon försvann. Jag skaffade en ny soulmate, hon gled jag ifrån. Nu? Jag har ingen som jag känner att jag kan prata med när jag är ledsen, när mitt huvud blir en klump. Så nu, istället för att prata av mig med en mänsklig kreatur, skriver jag av min på bloggen. En plats där jag kan dela mina känslor utan att någon avbryter mig, eller börjar prata om sig själv. 
 
Jag är ensam och jag saknar, jag saknar så mycket så det gör ont. Jag är så ensam så det gör ont. Ensamhet och saknad, de två stora klumparna i mitt liv. 

Detta hände i Spanien.

Publicerad: 2013-09-10 i good to know
 
Jag fick föras till sjukhus med ambulans.
Jag fick en kärleksförklaring av en som jobbade på hotellet. 
Jag gjorde min första springnota. 
Jag gjorde ett ofrivilligt nakenbad i havet, tack vare vågorna.
Jag försökte kommunicera med spanjorer som inte kunde ett ord engelska. 
Jag gick på toa med en spansk tjej, det var ett äventyr, visste ni att dom inte sitter på toasitsen?
Jag sjöng kareoke med fyra andra svenskar, det lät förjävligt. 
Jag drack min allra första redbull vodka. 
jag brände mig i min hårbotten.
Jag åt kanin en kväll, det var inte det godaste jag ätit.
Jag smörjde in min baksida med solsmörja och framsidan med olja, baksidan blev röd och framsidan förblev vit vilket fortfarande är ett mysterium. 
Jag drack upp emot 6 liter vatten en dag.
och en dag bara 1 dl.
Jag sprang upp fyra våningar, utan att få en astmaattack. 
Jag smällde upp toadörren på en tjej, som troligtvis stod upp och kissade då hon först slog i huvudet i dörren och sen i väggen bakom toastolen, mycket märkligt.
 
Bjuder på en strandbild. Dock inte den gången det blev nakenchock.
 

Utomlandet!

Publicerad: 2013-09-10 i vardagen
 
 
Jaha, här var det tomt. Vart har jag hållt hus den senaste veckan? Spanien, vart annars? Roquetas de mar för att vara specifik. Jag, Nadja och Emmie tog planet i Måndags morse och kom hem i gårkväll. Vi har haft en helt underbar vecka vid medelhavet med strålande väder näst intill varje dag. Vad har vi hittat på då? Solat såklart, badat en himla massa, ätit sjukt mycket mat, druckit sjukt mycket drinkar och spelat sjukligt as mycket kort. All inclusive = as mycket mat, väldigt god men smakade inte så mycket så salt och peppar var våra bästa vänner under veckan. Eftersom alkoholen var gratis så blev det också sjukt mycket drinkar men framförallt, sjukt mycket ÄCKLIGA drinkar. Vi kände ju att vi var tvungna att smaka på alla, och shit va äckliga drinkar det fanns. Men den absolut godaste som vi även fördrack oss på var San fransisco, fett god. 
 
Jaha, och mer? Vi spelade kort varje kväll näst intill. Utom två, då var vi ute och festade till det riktigt. Vi träffade några på hotellet som vi drog ut med, svenskar, riktigt kul! Blev dock alldeles för rund om fötterna i Lördags, men det är la yolo på det?
 
Ja, men om vi ska sammanfatta allt så har jag haft en sjukt skön vecka. Blev inte riktigt så brun som jag velat, men sen är jag ju en blekfis i vanliga fall så det får jag la stå ut med! När vi kom hem så hade mamma lagat mat till mig och Nadja, mat med kryddor i, kändes underbart. Men lite men har man ju fått då jag var tvungen att salta tomaterna..
 
Jaja, bilder kommer nog så småningom, puss!