Baröppning!

Publicerad: 2014-04-17 i vardagen
 
Ja, ni läste rätt. Idag har jag varit på baröppning, låter spännande va? Det var det inte kan jag lova. Det var precis samma skit som gamla Higgings som låg där innan. Men vad kunde man förvänta sig av något som ligger i Gislaved? Nej precis.
 
Anyway, har bytt design nu. Jag kände att det var på tiden. Det var alltså detta som var mitt projektarbete under året, att göra en bloggdesign. Dock har jag ändrat lite saker nu i efterhand, men det var bara för att jag tröttnade på de som var eftersom jag kollade på den i cirkus 100 timmar, kul va?
 
Jag har lov nu för er som missat det, påsklov, och jag har inte gjort någonting än så länge. Men man sparar det bästa till sist har jag hört? I morgon jobbar jag min sista natt på Höganloft sen direkt efter så åker jag till Landvetter för att sedan fara vidare mot nya äventyr, sjukt taggad! Dock har jag knappt börjat packa än, så det får ju vara prio 1 i morgon, innan jag åker och hälsar på momo och mofa.
 
Nej ush, nu är det läggdags känner jag.
 

#19

Publicerad: 2014-04-16 i vardagen
 
 

Påsklov!

Publicerad: 2014-04-14 i vardagen
 
 I Torsdags gick jag på Påsklov, så sjukt gött. Nästan 2 veckors ledigt för min del innan slutspurten drar igång. I fredags tog jag och åkte upp till Jönköping, hade med mig John upp och dumpade honom i Bankeryd innan jag drog till Hanna. Vi skulle quizza men det blev inte så då det var fullt, så vi gick och handlade istället och drog till Simon och grillade och bara umgicks. Runt 11 tror jag vi gick hem och då var det bara för mig att sova en blund för att sedan ladda om för jobb. Jobb i 9 timmar sen skulle jag egentligen åka hem, men jag blev sugen på en kväll på krogen så stannade hos Hanna! Vi drog till stallet, lagade mat och fixade oss innan Hannas kompisar kom och så var förfesten igång. Dock så glömde vi att vi skulle till krogen så förfesten höll på hela kvällen haha. Kul kväll.
 
Idag har jag faktiskt tagit tag i mitt liv och städat en skvätt. Det var rätt välbehövligt då jag tror att jag inte städat sen julstädningen haha.
Ikväll blir det monopol med mina babes. 
 
 
 
 
 
 

En helg i Jönköping

Publicerad: 2014-04-06 i vardagen
 
Jag har haft en av de bättre helgerna på länge faktiskt. I Fredags åkte jag upp till Jönköping för att jag skulle upp tidigt och jobba på Torget på Lördagen, så jag förväntade mig en kväll i soffan framför Let's Dance, men icke! Syrran drog med mig till bowlinghallen med ett gäng, det var faktiskt kul, även om jag förlorade. Sen på Lördagkvällen, efter jag jobbat skulle jag egentligen åka hem, men så blev icke fallet. Vi drog och Quizzade och sen efter det på förfest och fest hos Adams polare, grymt kul kväll faktiskt! Roligt att träffa lite nytt folk och inte hänga på samma gamla vanliga ställen i gislaved, fest!
 
Vad hände annars i veckan? Jag tränade endast en gång och pluggade ansiktet av mig. Hade mitt sista kulturhistoriaprov i Fredags och jag hoppas innerligt att jag klarade det. 
 
Denna veckan då? Den kommer förmodlingen att se lika dan ut. Nu när vi har så mycket i skolan har jag inte tid och träna och ägnar varje ledig minut till att plugga, känns stabilt. Men det är bara att hålla ut. Om en vecka är det lov och då drar jag till New York, så himla gött, tagga!
 
Yäyä ska sluta babbla om onödiga saker och istället skriva på mitt tal. Ciao bellas