B-kändis?

Publicerad: 2014-12-28 i vardagen
 
Då jag nu fått reda på anledningen till min rekordhöga besöksstatistik är jag en aning frustrerad.
 
 
Jag har tydligen gått och blivit b-kändis. Frågan är vad jag har med den negativa Compellotråden på Flashback att göra och varför någon tror att den har rätten att hänga ut mig? 
 
Jag måste få förklara mig. Det där med checken som han talar om? Jag fick min check på lönedagen som alla andra, men dom hade inte dragit hela min skuld för hyra av lägenhet (pga, jag då skulle få en väldigt liten lön så jag knappt skulle klara mig på, alltså av välvilja), men jag bad han dra allt på denna lönen så jag slapp det nästa månad. Detta betydde att dom var tvungna att skriva en ny check till mig under väldigt stressiga omständigheter vilket kan leda till att ett simpelt misstag sker, att man glömmer att underteckna.
 
Och varför det lät så hemskt när jag uttalade mig om detta i ett tidigare inlägg var för att jag var sjuk och mådde otroligt dåligt vilket betyder att allt känns större än vad det egentligen är. Om jag varit frisk hade detta simpla misstag som vem som helst kan begå inte känts lika farligt.
 
Och till nästa "anklagelse". Att man säljer 4sälj sin första dag, är inte det värt att hylla? Har jag den klassiska säljsektmentaliteten bara för det? Nej verkligen inte. Under mina månader där hände det inte en enda gång att en nykomling sålde 4st på sin första dag, så ja, den tjejen var verkligen värd all cred!
 
Jag ogillar väldigt mycket att jag förknippas med folk som vill framställa min gamla arbetsgivare i dåliga dagar. Jag trivdes på Compello och att jag sa upp mig har inget att göra med att jag vantrivdes eller liknande.
 
Så, tack för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback