1 step forward, 2 steps back

Publicerad: 2014-01-29 i vardagen
 
Är inne på min andra träningsvecka nu och det går hur bra som helst, men det är dock det enda i mitt liv som går bra just nu. Äta nyttigt går icke, hålla mig borta från cigaretter och alkohol går icke och plugga går icke. Så, eftersom träningen är det enda som går bra just nu så ska jag hålla fast vid det. Jag SKA klara de här två månaderna med Insanity, så är det bara.
 
Jag har även tagit ännu lite inspiration av Sanne, som inspirerade mig till att börja med insanity, jag har börjat kolla på i form med Anna Anka. Även fast man inte kan tro det så är det faktiskt otroligt inspirerande att se! Och på tal om det, så ska jag slå på ännu ett avsnitt nu.
 
Besök Sannes blogg här!

Fredagsmys!

Publicerad: 2014-01-24 i vardagen
 
Gjorde mitt omprov idag. Så fort jag fick provet och såg första frågan började tårarna rinna, så sjukt frustrerad blev jag. Men jag klarade mig igenom det och håller tummarna så hårt så jag får blåmärken, tredje gången gillt, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Pluggat till det varje dag i två veckor nu, sammanlagt minst 13 timmar kom jag fram till innan idag, helt sinnes.
 
Aja, annars då? Fredag. Nyss tränat, det blir lättare och lättare för varje gång, men är fortfarande helt död efter varje pass. Men det är så det ska vara antar jag! Ikväll blir det resturangmys med mamma och pappa, sen svänger vi förbi Ica och köper lite gott så blir det mys hela kvällen! Jobbar i morgon så det blir inte långvarit.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha lite!
 
En smygtitt på mitt projektarbete kanske?

Cardio Recovery!

Publicerad: 2014-01-23 i Träning
 
Svettig och go!
Idag blev det recovery, rätt gött, inte lika upptempo som de andra dagarna, men träningsvärken dödar mig fortfarande. 
 
Annars då? Har varit på turné nu i två dagar med esteterna. Rätt roligt men ändå så långtråkigt, så det är skönt att det är över. Något mer som är skönt att det snart är över är mitt himla pluggande till mitt tredje omprov som jag ska ha i morgon. Pluggat sönder mig den här senaste veckan så det ska bli skönt att få det överstökat. Ja, om jag klarar det då vill säga, vilket jag hoppas innerligt på att jag gör!
 
Nej, nu ska jag återgå till plugget sen blir det tidig sänggång, helt slut.

Snacka om träningsvärk!

Publicerad: 2014-01-21 i vardagen
 
Helt sjuk. Jag har träningsvärk i absolut hela kroppen förutom rumpan, det kändes ju att man inte tränat på mer än ett år. Men det hindrade inte mig, idag körde jag igen och fy, ångrade det efter 10 minuter in i programmet, mina ben dog! Jag ville så gärna ge upp men jag ber ihop och klarade det, nätt och jämt! I morgon kommer ju dock träningsvärken vara ännu värre.
 
På tal om i morgon. Vi ska på turné med våra ensemblar och jag kan inte mina stämmor, känns rätt tryggt, eller? Men jaja, jag kommer göra det bästa av situationen! Nu ska jag åter gå till Paradise hotel.
Go Aina!
 

Min alkoholprofil

Publicerad: 2014-01-20 i vardagen
 
Detta är läskigt.
 
Läste på en blogg om ett test där man kan se vad man har för alkoholprofil och hurvida det är farligt att dricka såpass mycket/lite, och jag blev helt ärligt lite skärrad av mitt resultat. Jag borde dra ner på mitt alkoholintag.
 

Ett, två, tre, åtta.

Publicerad: 2014-01-20 i vardagen
 
Jag blir så frustrerad när jag läser andras bloggar. Jag blir arg för att andra skriver bättre, tar snyggare foton och lägger ner mer tid på sin blogg än vad jag gör. Älskar att läsa bloggar, hatar att läsa tråkiga bloggar, vilket min är. .
 
Anyway, lyckades faktiskt plugga lite innan. Fick min femte uppsats som ska vara klar innan lovet idag med, men den lät rätt lätt så förhoppningsvis så går den rätt fort att göra! Städat har jag också hunnit med att göra idag. Shit vilken produktiv dag! Dock farar jag för morgondagen. Först skola, sen jobb direkt, sen träna och sen plugga. Och någonstans där emellan ska jag hinna äta också, helst innan Paradise hotel börjar med. Jag blir lite skräckslagen faktiskt när jag har så tajt schema, men jaja, det får jag la räkna med nu när jag har tagit tag i skolan och ska börja träna och allt, inte tid för mycket annat! 
 
Aja, nog tjötat, bjuder på två bilder på mig och Claar också, bara för att!
 

Helt insane!

Publicerad: 2014-01-20 i Träning
 
Jag tränade nyss, första steget på Insanity, första dagen av 60 och jag är helt slut i benen. Jag hade glömt hur jobbigt det var att träna haha, ser inte fram emot de kommande dagarna, men jag ska klara det! Det finns inget annat alternativ.
 
Nu ska jag lägga mig och dö en stund, helst bli av med mjölksyran med, sen ska jag ta tag i plugget!

Here we go again!

Publicerad: 2014-01-19 i Träning
 
 
Nu ska det bli ändring! Fast hur många gånger har man inte sagt det? Alldeles för många. Men det är värt ett försök i alla fall! Jag har en kompis som rekomenderat ett träningsprogram, Insanity, så det tänkte jag börja med! Det sägs vara helt sinnessjukt jobbigt, så får se om jag pallar med det, men jag ska försöka i alla fall!
 
Vill ha tillbaka mina muskler känner jag. När man inte ens kan göra en pushup med klapp längre då har det gått för långt. Så, i morgon kör vi!

Idag saknar jag.

Publicerad: 2014-01-18 i vardagen
 
 
 

Nyårsbilder!

Publicerad: 2014-01-17 i vardagen
 
I brist på annat så tänkte jag att jag kunde visa några bilder från när jag och gänget var i väg i Blekinge och firade nyår. Otroligt rolig helg med otroligt härliga människor.
 
 

Lill-Lördag

Publicerad: 2014-01-15 i vardagen
 
Jag är rätt så taggad på att göra något av min lill-Lördag, men icke, är för trött för att resa mig ur soffan. Det här med att skolan har börjat igen tar kol på mig. Bara av att veta att jag har fyra inlämningar och ett prov som ska vara klart innan sportlovet gör mig helt yr. Ush, ge mig studenten nu tack.
 
Annars då? Jo, jag har jobbat rätt mycket med projektarbetet sen sist. Snart är det äntligen klart, så sjukt skönt. Jo juste, det ska också vara klart innan lovet, härligt va? 
 
Nej, jag ska inte smitta av min stress på er. Vi hörs när allt har lugnat ner sig lite.
 
 

10 Januari, Fredag

Publicerad: 2014-01-10 i vardagen
 
 
Idag har varit en produktiv dag. Eller? Jag hade egentligen sovmorgon till 11, men var i skolan vid 8 ändå. Projektarbetes tid! Fotade med Louisa, förhoppningsvis blev det någon bild som jag kan använda! Ja ni, sen så hände inte så mycket mer intressant den skoldagen. 
 
Ikväll ska de flesta av mina vänner iväg till Borås för att fira en kompis, men jag får stanna hemma. Jag har tyvärr inte varit så otroligt ekonomisk denna månaden så det får jag lida för nu. Istället så ska jag umgås med Sebastian, men det blir nog minst lika bra!
 
Nej nu blir det tårta på jobbet.
Förresten, om ni inte la märke till det så har jag även hunnit byta hårfärg sedan ni såg mig sist.
 

Års resumé tjohej

Publicerad: 2014-01-07 i vardagen
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ohja, jag satte mig i ett näst intill halvt flygplan och sedan kastade mig ut från 3000m höjd. Det var helt sinnes!

 

Hur har ditt 2013 varit?

Väldigt bra faktiskt. Ett av de bättre på senare tid!


Tror du att 2014 kommer att bli bättre?

Jag hoppas det! Jag ska ju åka till New York, jag tar studenten, jag ska gå balen och sen far jag mot nya äventyr i Malaga!

Blev du kär i år?

Kär och kär, nej, men lite förälskad blev jag nog dock!


Vilket datum från 2013 kommer du aldrig att glömma?

Jag är inte mycket för datum, men det finns ju vissa händelser jag aldrig kommer att glömma. Typ som när jag hoppade fallskärm, att jag åkte på mina första marknader helt själv, jag var utomlands för första gången utan vixet sällskap osv.

 

Vad är din största framgång 2013?
Mitt körkort, blev en riktig marknadsknalle.

 

Bästa köpet?
Köper inte så mycket mer än cigg och mat, men kanske min spanienresa? Jo men det var nog mitt bästa köp.

Vad spenderade du mest pengar på?
som jag sa nyss, cigg och mat.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mat gjorde mig alltid glad, i vått och torrt. Men jag blev väldigt glad när jag insåg hur mycket jag vuxit i år, som person.

 

Vilka sånger kommer att påminna dig om 2013?
patrik isaksson - 1985

Vem har du umgåtts med mest? 
Ebba tror jag nog tar priset. 

Bästa minnet från 2013?
Fallskärmshoppningen, helt klart.

 

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Mindre stress tack.

Har du haft ett förhållande under 2013?
Inget officiellt förhållande nej.


Favoritprogram på teve?

Criminal Minds, Grey's anatomy.

Största musikaliska upptäkt?
Upptäckte att halva min klass saknar taktkänsla hahahahaha, inklusive jag då.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag fick frukost på sängen av mor och far. Var i skolan och blev uppvaktad, alla var hur mysiga som helst och jätte snälla! Fikade med Denise och Emmie. Åt trerätters med min mor och far på kvällen.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det gör det säkert.

Vad fick dig att må bra?
Mat till största del. jk familjen såklart

Vem saknade du?
Nina, Fred, Jocke, Veronica. Varför bor inte alla i gislaved för?

 

De bästa nya personerna du har träffat?
Nadja och Sale!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Lev livet för sjutton!