Härlig söndag

Publicerad: 2013-11-24 i vardagen
 
Helgen har varit sådär, inget att hurra för. Men denna söndagen har varit den bästa på länge. Den började på bredaryds världshus med släkten och otroligt godmat. Sen blev det filmmaraton med älsklingen och det slutade med en lång promenad i den fina höstvädret och sen en städomgång i köket. Produktiv och mysig söndag. Insåg också vad jag ska jobba med på vintrarna när säsongen är över på Mallorca, känns härligt. Nu ska jag slå på en film och hoppas att skolan brinner upp under natten, puss
 

Bra helg!

Publicerad: 2013-11-17 i vardagen
 
Min fredagkväll spenderade jag i Tranemo med mina fina vänner. Vi firade bästa Catte som äntligen fyllde 18! Riktigt rolig kväll med massa mat, spel och skratt. Lämnade min bil i Tranemo och åkte hem runt två. Detta resulterade till att jag fick åka och hämta den igår när man var lagom opepp på att köra bil. Men innan det blev det pizza, volleyboll och bakishäng med mina gosiga pojkar.
 
Tanken var att jag skulle vara nykter igårkväll men så blev inte fallet. Isa kom till mig vid 9 någon gång och då drog det igång igen. Groggar och yatzy började det med och slutade med en film hos Viccan och däckade inte förens framåt halv 7 på morgonen. Bakissöndagen har spenderats faktiskt obakis hemma hos Viccan med Isa och några grabbar, film och mys.
 
Bra helg som sagt, inte en död och lam helg där man bara legat i soffan hela helgen som det brukar se ut. Men nu blir det att ta tag i verkligheten igen och ge sig på plugget. Jag har en labbrapport som skulle vart inne i Fredags och ett informativt tal som ska vara klart i veckan som jag knappt börjat på, så lika bra att öppna chipspåsen och sätta igång hjärnverksamheten. 
 

Photoshoot

Publicerad: 2013-11-13 i vardagen
 
 
Nu nu är jag äntligen igång med mitt projektarbete igen, efter tre veckors uppehåll. Men jag har haft fullt upp med flytt och allt annat, så jag har en ursäkt i alla fall. Vi fotade idag, jag hade världens ide i mitt huvud men det blev inte alls lika bra när det blev verklighet, men förhoppningsvis finns det någon av bilderna som blev användbara!
 
Nej nu började grey's anatomy igen. Sho
 

20års jubileum

Publicerad: 2013-11-13 i vardagen
 
Bild från vårt 20års jubileum i Lördags. 
Jag, Sandra, Emmie.
 
Som sagt, i lördags firade mitt gymnasieprogram, estet musik, 20 år! Detta firade vi med en jubileumskonsert som både gamla och nya elever uppträdde på. Jag var med i ett 14 minuter långt schlagermedly med min ensemble. Det var sjukt kul och vi var grymma, allihopa! Bäst.