Fråga om Insanity.

Publicerad: 2014-03-30 i vardagen
 
Hur följer du de träningprogramet eller vad hittar man själva träningsprogramet? och hur går man till väga? tacksam för svar.
 
Antingen beställer du det från deras hemsida, sök på insanity workout på google så är det första länken, eller så är du lite olaglig som jag och laddar ner det. Jag laddade ner mitt på piratebay, sökte på insanity workout och så tog jag den med flest DB. Du får ett träningsprogram och en typ, guide för vad som är bra att äta och lite tips typ. 
 
Kör på, det var jätte roligt i början, men jag själv blev lite uttråkad efter 6 veckor då jag behöver variation i min träning. Så jag tränar det bara ibland nu för tiden och varvar med ett annat program och gymmet! Men det är helt klart värt ett försök tycker jag!
 
 

Söndag, 30 Mars.

Publicerad: 2014-03-30 i vardagen
 
Solen skiner, värmen stiger och våren är påväg. På Tisdag är det April, helt sjuk.
 
Yäyä anyway, vad har hänt den senaste veckan då?
Måndag: Två lektioner, solning, film och ett T25 pass.
Tisdag: Joggingtur, 1 lektion, jobb och ett fyspass.
Onsdag: 2 lektioner, solning, plugg och mitt första X-fitpass.
Torsdag: 1 lektion och gym.
Fredag: 1 lektion, gymmet, jobb på nattklubb.
Lördag: Jobb i Jönköping, Grillning och nykter utgång.
Söndag: Sovmorgon och fika i solen.
 
Min vecka har faktiskt varit grym. Lite skola, mycket träning! Helgen däremot har varit en pina, men ändå så sjukt kul. I fredags jobbade jag ju på nattklubben på höganloft, lite folk så det var rätt långtråkigt, men ändå soft. Slutade vid 4, drog direkt upp till jönköping för att jobba på torget där. Packade upp mina saker och var klar vid typ 8, då drog jag upp till min syster för att få mig lite sömn men det gick ju inte as bra, max 2 timmar, så drog ut till Torget igen där pappa hade sålt ensam och hjälpte honom och packa ner istället. Åkte hem och var hemma typ 4. Nadja kom till mig så grillade vi lite sen blev det förfest, fest och nästan efterfest, nykter. Jag hade en as kul kväll, kände mig dock lite full just för att jag inte sovit något. 2 timmars sömn på 42 timmar, det gör jag aldrig om igen kan jag lova!
 
Aja, är ledig i morgon så ikväll blir det film och godsaker ikväll så blir det gym och solning i morgon. 

Nu blir drömmen verklighet

Publicerad: 2014-03-23 i vardagen
 
Nu börjar jag få ont i magen, nu börjar allt kännas verkligt.
Det är 74 dagar kvar. 74 dagar kvar tills den vita klänningen är på och mössan är på huvudet, 74 dagar kvar tills jag springer ut från skolan för gott. Det är 74 dagar kvar tills jag tar studenten. Men jag tar inte bara studenten om 74 dagar, jag tar även klivet ut i vuxenlivet, klivet ut utanför de säkra väggarna i klassrummet, ut i världen, ensam
 
Hur roligt och spännande det än ska bli är det nästan självklart att man även ska vara lite nervös och skakis, men jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär. Jag är så överspänd så jag får ont i magen, men inte bara över studenten, utan även över det som händer innan. Om 48 dagar sitter jag på ett plan till Österrike, ensam, all alone. Främmande stad, främmande folk och främmande yrke, it's freaking me out. 
 
Jag är hur nervös som helst, lite illamående, men även rädd, skärrad och stressad, men mest av allt, Panikslagen. Men, hur ynklig jag än känner mig så är jag även uppspelt, glad, spänd, förväntansfull, ja allt man kan tänkas vara! Men framförallt så känner jag en bris av lycka.
 
 
 

#11

Publicerad: 2014-03-23 i good to know
 

När jag mår dåligt skriver jag texter. Det får mig alltid att må bättre, får mig att känna mig lättare. 

Jag har extremt lätt för att falla, men svårt för att bli kär.

Jag tröttnar på människor alldeles för fort, tyvärr. 

Jag är livrädd för att släppa in folk. En dålig egenskap då jag springer åt andra hållet så fort något börjar bli seriöst och för bekvämt. 

Jag ångrar aldrig något, allt har ett syfte.

Jag är inte bekväm med mycket folk runt omkring mig.

Jag är jätte nervös inför min vecka i Österrike i Maj. Mår illa av bara tanken, men samtidigt är jag jättespänd och ivrig.

Jag har aldrig haft ett förhållande med stämpel. Om man sätter en stämpel på något som är bra som det är förstörs det oftast.

Jag väljer en filmkväll framför en utekväll alla dagar i veckan. Så länge filmkvällen är med en person som gör mig glad.

Jag är inte bekväm med att gå på en fest nykter.

Jag avslutade min senaste flört av fel anledningar. Jag var rädd för att jag skulle bli för attached och att det skulle sluta med att jag stannade kvar i Sverige för hans skull.

 


Musikdag!

Publicerad: 2014-03-13 i vardagen
 
Japp, ni läste rätt. Idag är det musik för hela slanten som gäller. Vi ska spela på Stubbes popquiz om en vecka så lite extra rep kan inte skada! 8:15-15:30 kör vi, sen är det träning, solning och plugg som gäller i eftermiddag. 
 
Och på tal om träning, jag var ute och sprang i går för första gången på över ett år, och vet ni vad? Det gick super! Jag sprang mycket längre än vad jag trodde att jag klarade av, så himla stolt över mig själv. 
 
 
 

Jag är inte jätte frisk.

Publicerad: 2014-03-03 i vardagen
 
Jag har känt ett tag att jag inte varit på topp, varit seg i hela kroppen, mått lite halv bra och idag gick det till en ny nivå. När jag vaknade i morse så hade jag snor i hela hjärnan kändes det som, så stannade hemma. Sen framåt eftermiddagen började illamåendet smyga sig på och sen låg jag och besökte porslinet på toaletten i några timmar, jag gillar livet just nu.
 
Idag blir det fjärde dagen jag inte tränar, mår väldigt dåligt över det men hoppas att jag har orken att ta tag i det snart igen. Nej, nu måste jag sova lite till känner jag, innan något otrevligt maginnehåll kommer upp igen.