I'm sad, but you know what? I'll put on a happy face and move on. It will hurt but I will survive

Publicerad: 2013-05-30 i självpoträtt
 
 

Idag har vi en hatisk Sara

Publicerad: 2013-05-30 i vardagen
 
Jag ogillar posten rätt mycket just nu. Jag skulle jobbat där i sommar, men fick nyss ett mail att dom gett jobbet till någon annan. Förstår ni att jag är rätt så jätte as förbannad just nu? Dom kunde inte sagt det lite tidigare? Jag säger ju bara lycka till att hitta ett nytt jobb nu, så jag kommer troligtvis bli arbetslös efter att skolan har slutat. ÅH ORKAR INTE MED DET HÄR. Men ska i alla fall göra allt för att försöka. Ska ringa alla ställen i Mellbystrand/Halmstad i morgon och se om dom har något ledigt..
 
Om någon av er vet någon som söker sommarjobbare, hör väldigt gärna av er då! 

Konsertdag nummer 2

Publicerad: 2013-05-29 i vardagen
 
 
Nyss hemkommen från ännu än konsertkväll. Det gick bra, men vi är tyvärr fortfarande dåliga. Alla andra får medverka i roliga ensemblar, men nej, vi är ett gäng på 13 tjejer som bara sjunger. Kul, plus att vi suger. Jaja, man får hoppas att man hamnar i en roligare nästa år.
 
Var inte i skolan idag heller, gick dit vid 2 då min sång började. Jag somnade vid 3 inatt så jag orkade verkligen inte gå upp i morse. Jag har verkligen sovit 21 timmar på 8 nätter, är det hälsosamt? Skulle inte tro det. Anyway, nu kollar jag på Greys anatomy och sen ska jag läsa ut min förbaskade svenska bok som jag skulle ha läst ut för typ en månad sen, bra jobbat där Sara. Yey.
 
Jag taggar inte helgen längre, vill helst bara sova igenom den. Menmen, förhoppningsvis kommer jag på andra tankar på fredag. Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt, ciao bella

DRINK SMOKE FUCK

Publicerad: 2013-05-29 i självpoträtt
 
 

Im trying

Publicerad: 2013-05-29 i vardagen
 
Jag försöker verkligen, av hela mitt hjärta, men det är för svårt. Can't do it, sorry

Tisdag

Publicerad: 2013-05-28 i vardagen
 
Ensam hemma inatt, inte alls kul. Speciellt inte när jag inte kan sova om nätterna, det blir rätt ensam tillslut, menmen, har lagrat upp med massa filmer så ska köra maraton tills jag somnar och förhoppningsvis blir det innan 3 idag. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte komma upp till skolan i morgon, det brukar bli så. 
 
Har ni något förslag på något som kan få en att sova? Pratade med mamma igår om anledningar, och hon tror det är för att jag mår så dåligt så att hjärnan inte kan koppla av. Själv vet jag inte, vill helst bara banka huvudet i väggen så att det somnar någon jävla gång, åh. Jäjä, klagomål är allt jag kan ge er ikväll känner jag så det är la bättre att hålla tyst. Ciao bröder
ögongodis mums

Can't sleep, again.

Publicerad: 2013-05-28 i vardagen
 
Inte kunnat sova på en vecka nu.. Sovit typ max 5 timmar under nätterna, som minst 1. Vet inte va det är med mig, är hur trött som helst men kan inte sova. Och uppe på detta så har jag träningsvärk i ryggen, hoppade höjdhopp idag på idrotten, första gången på typ 4 år, sen jag slutade träna friidrott. Och shit, har glömt hur himla kul det är, helt sinnessjukt. Måste börja friidrotta igen, saknar det som in i bomben. Okej kanske inte lika mycket nu när hela min rygg är helt mos, men det får man ta! Fick dock inte betyget i idrott jag ville ha, men där får man la skylla sig själv, latast i EU.
 
Jaja, vad ska man hitta på en natt som denna när man inte kan sova? Träna? Redan gjort. Se film? Redan gjort. Blogga? Håller på. Stalka allas instagrams? Redan gjort. Finns inte så mycket kvar att sysselsätta sig med va? Hade kunnat plugga, men icke för jag glömde min bok i skolan, WELL DONE SARAH! åh. Ibland är man inte för klok.
 
Yäyä. Vad taggar vi nu för tiden då? Längesen jag tog upp det.
 
Först och främst, Gisledagarna. En hel helg, konstant fylla. Det kommer bli legendary! Sen då? Midsommar alo? En hel helg i halmstad med det galnaste gänget som skapats? Även där konstant fylla, nakenbad, grillning, krogen, allt. Kommer bli epic. Men sen då? Ja ni anar inte hur mycket jag taggar min student nu i studenttider. Det enda som går runt i mitt huvud är studentklänning, balklänning, karnelevalen, hur mycket skumpa jag ska dricka på balen, hur svinig jag ska vara på studentdagen, hur hes jag ska vara när allt är över, hur fucked up hela alltet ska bli. Kan knappt bärga mig. Sen uppe på detta, när hela studentgrejset är över nästa år, vad händer då? Jo då är det fucking medelhavet som gäller, SCOOOOOREEEE!!! Slippa Sverige för evigheternas evighet, slippa vintern, bara sommar sol och fylla dygnet runt. Åh shit.
 
Taggar jag mitt liv just nu? Nej inte just mitt liv, jag taggar allt som händer i mitt huvud just nu, jä vilka planer jag smider, det är helt sjukt. ÄR HELT BOMBTAGGAD FÖR ALLTING OMG JAAAAAA HELVETE SÅ GÖTT LET'S FUCK THINGS UPP BITHCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
okej, Märks det att jag har tråkigt eller? Fuck sömnlösa nätter, nu ska jag ut och springa en sväng i skogen, det är det enda jag kommer på som kan göra att kroppen vill somna sen. SHO BRE DEN SOM HAR LÄST ALLT BORDE FÅ EN APPLÅD

Mat ❤

Publicerad: 2013-05-27 i
 


Sleepless nights

Publicerad: 2013-05-26 i
 


Okej godnatt

Publicerad: 2013-05-26 i vardagen
 

SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? – tungan, lätt
2. Vara seriös än rolig ? – YOLO
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Grön
4. brinna upp eller drunkna ? –  Brinna upp eftersom jag är rädd för vatten..
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar elo?

 

SVARA ÄRLIGT:
1. är du kär i nån ? – Nej
2. sol eller måne ? – SOL
3. vinter eller höst ? – höst, hatar snö.
4. vänster eller höger ? – Höger.
5. soligt eller regn ? – SOL 
6. vaniljglass eller chokladglass ? - vet inte, gillar typ inte vanlig glass, sorbet <3

 

OM DIG :
1. Hur mycket är klockan just nu ? – 21:53
2. fullständiga namn ? - Sara Rydh
3. Vart vill du bo ? - Där det är varmt året om.
4. hur många barn vill du ha ?- 1, som jag ska skämma bort så mycket så det är sjukt.
5. vill du gifta dig ? – Nej
6. rullar du spagetti eller skär du den ? – Skär
7. har du ätit sushi ? – Ja, inte världens godaste mat..
8. lyssnar du på nu ? – Datorns fläkt
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Musli bara..
10. humör ? - Just nu är det skit bra faktiskt!

11. Är du en tidsperson? Ja hahaha..

12. Gillar du att fest? Fest och fest, älskar att dricka alkohol!

     

HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Pussat någon ? – Ja
2. sjungit ? - Ja, sjunger hela tiden bros
3. blivit kramad ? – Ja
4. känt dig fånig ? – Ja hahaha det gör jag alltid
5. saknat någon ? –  Ja, fick ett riktigt missmoment igår, Jersey, fuck vad jag saknar alla.
6. dansat galet ? – Nja, nej..
7. klippt håret ? – Nej men eldat..
8. gråtit ? – Nej
9. ljugit ? – No! Eller tror inte det i alla fall?
10. pratat i telefon? Ja, pratade med Evelina i typ 40 minuter nyss haha!

 

 GREJER :

1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Jagad och jagad..
2. har du en hund ? – Japp!
3. sover du helst sj eller med någon ? - Själv, hela sängen för mig själv jappjapp
4. tror du på spöken ? – Nej, varken på det eller andar..


Igår var en bra kväll.

Publicerad: 2013-05-26 i vardagen
 
Kvällen började med morsdagsfirande. Barnen lagade mat så den var färdig till mamsen och papsen kom hem. Satt och åt och tjötade ett tag, trevligt. Sen blev det lite körande till chappen och sigges. Framåt 1 tiden hamnade  jag och Catte hemma hos Marre i smålandsstenar i alla fall. Hemmafest, båda var nyktra men hade ovanligt kul faktiskt, trevligt folk, mycket skratt! Drog oss hemåt vid halv 4 tror jag, hämtade Andy och Clarre i anderstorp, idioterna hade gått dit.. Tänkte kolla på soluppgången, men eftersom miss sara rydh bara hade sovit en timme föregående natt så var hon en aning rätt död.
 
Aja, hur bra kväll som helst, tankarna var helt på rätt ställe, i nuet. Idag har jag varit hos världens bästa mormor och morfar och firat dom eftersom dom fyllt år. God mat och trevligt sällskap, perfa!
 
Nu blir det tidig sänggång, har alldeles för mycket sömn att ta igen. Peace brothers

Ilska, hat, ångest, rädsla.

Publicerad: 2013-05-25 i vardagen
 
"Finns många som går omkring och känner dessa saker. Mot sig själva, mot sin omgivning, familj, krig, orättvisor. För väldigt många blir det ett sätt att ta sig genom dagen. Att hata mer, att vara rädda för saker, att bli arg på allt och alla.
 

Till vilken nytta? Det dämpar ångesten. Ångest som är människans största rädsla och vän. När inget annat fungerar kommer den, som en kär gammal vän.

 

Man får en obehagskänsla och man mår bara sämre ju mer man tänker på det. Evigheter dröjer innan den försvinner, kan det kännas som.

 

Men för de allra flesta försvinner den med lite distraktion. För andra krävs det mer angelägna metoder, självmordsförsök, självmolestning.

 

Vara destruktiv och inte klara av att leva som alla andra. En del andra använder kemiska substanser, sex, kickar av olika slag, för att få en slags motkänsla, när endorfinet gör sitt mothugg, mot de otäcka obehagskänslorna.

 

Ensamhet
Utsatthet
Avsky
Panik
Ånger

 

nejnejnejnejNEJ!

 

Det skär i våra själar av all smärta och ångest.

 

Se MIG
Hör MIG
Förstå MIG
Älska MIG.

 

Personer med mycket ångest är ofta självupptagna och egoistiska. De vill ha uppmärksamheten. För den får dem att må bra, att distraheras från alla dessa tankar och känslor som gnager i en. Man slipper tänka..man bara är.

 

Men hur ska man sluta med ångesten då? Vissa har bara lagt av sig den som ett klädesplagg, men ofta så finns den gömd, långt långt inne. Men vem vill, orkar, kan, skala av alla de lager som finns ovanför?

 

Lev med din ångest. Ta itu med den, förta dess effekt på dig, bara strunta i den, låt den inte ta tag i dig. Eller låt den överskölja dig för att sedan försvinna. Vilket som funkar bäst. Alla måste vi handskas med ångesten och

rädslorna, ilskan, hatet.

 

Sov sött."

 

- lånat av randler.se

 

Forgive or leave?

Publicerad: 2013-05-25 i vardagen
 
Jag tog mig upp ur sängen, yey heja mig. Körde ett gäng till Anderstorp, sen åkte jag till min fina vän. Välbehövligt. En tripp ut i skogen blev det och en skräckfilm på det, lipsara är framme igen. Världens värsta film. Eden lake, såg den i 7an och lovade mig själv att aldrig mer se den. Och jag lovar er, aldrig igen. Fyfan vad jag hatar den filmen.
 
Anyway, lite vardagsprat är la lite roligare för er än mina emomoments? Sorry about them, livet suger rätt hårt just nu, därför jag är lite nere. Hemma nu i alla fall, ensam i mitt hus, bara hunden som sällskap. Ska gosa ner mig med henne nu och hoppas att jag vaknar i morgon, bekymmersfri, eller inte vaknar alls. Hejhopp

Tom på känslor

Publicerad: 2013-05-24 i vardagen
 
Jobbat hela dagen, skönt, fick mig att tänka på annat ett tag. Men nu är jag ensam igen, då är det inte lika lätt. Tårarna rinner och vägrar sluta. Vill ut, vill supa skallen av mig, men orkar inte, orkar inte resa på mig, orkar ingenting. 
 
Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hantera det, åh

Skiter i detta nu, ses på andra sidan

Publicerad: 2013-05-23 i
 

Peace brothers


Publicerad: 2013-05-22 i vardagen
 
Det svarta hålet är tillbaka. Den djupa dalen. Men, uppe på detta, uppe på att jag är där nere, så har någon slängt ett farbaskat stort kylskåp över mig. Låter inte förjävla kul, eller hur? Det är det inte heller kan jag ju lova. Varför ska det alltid hända mig, alltid. Jag är tillbaka där jag var i somras och för tre år sedan, det stället. Det var ett ställe jag aldrig hoppades jag skulle återvända till, but here i am, hello old friend, want to take a drink? Klumpen i magen, rysningarna i kroppen, såren på knogarna, blåmärkena i pannan, allt är tillbaka. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska hantera det. Släppa allt och gå vidare? Vore enklast. Vill jag det? Innerst inne nej, men vet att det vorde det lättaste för mitt hjärta. Jag är sårad, och det är första gången jag erkänner det, ett stort steg i rätt riktning. 
 
Ni vet det om att jag skrev att mitt hjärta var svart, hårt och blahablaha, det började släppa, mjukna, lite. Men nu, är jag tillbaka på ruta ett igen och aldrig, aldrig igen ska jag låta någon förstöra det. Jag trivs på ruta ett, här är jag hemma. Här är jag trygg, ensam.
 
Nu, mer än aldrig vill jag berätta sanningen om allt, sanningen om mig, då kommer jag definitivt stå där ensam kvar, då kommer ingen ens försöka, skönt. Vill bara att allt ska ta slut, att allt ska vara över.
 
Det enda jag vill är att bli kämpad för, är att bli älskad, bli någons första handsval. Är det för mycket begärt? Tydligen.
 
 

Hello old friends

Publicerad: 2013-05-22 i
 


Throwback, 14 months, 18 months, 36 months. Feels like im back again.

Publicerad: 2013-05-22 i
 


Can't focus on the good things in life

Publicerad: 2013-05-20 i vardagen
 
Ilska, besvikelse, sårad. Det är mina känslor just nu. Varför? Det var en alldeles för bra fråga. Jag blir arg för småsaker, blir så arg så jag inte vet vad jag ska ta vägen, sen när ilskan släpper så blir jag bara ledsen. Jag klarar inte av dessa humörsvängningar, det är helt otroligt. Som idag, var hur glad som helst, fram tills tredje lektionen. Blev så arg så jag satt och bara ritade på samma cirkel hela lektionen, gjorde sönder mitt block, samma cirkel, en liten en. Sen när det var fem minuter kvar, drämde jag pennan i bordet så den gick sönder. Sen lektionen efter det, då blev jag bara ledsen, så ledsen så jag inte orkade med någonting. Förstår mig inte på mig själv ibland, hur orkar min kropp med detta? Hur orkar mitt psyke?
 
Blä på detta, godnatt

Perfekt helg.

Publicerad: 2013-05-20 i vardagen
 

Jag har haft en helt amazing helg. Fint väder och bra sällskap, plus lite alkohol på det. Den kunde inte bli bättre! I fredags hängde jag med Nadja och Emmie ett tag efter skolan, solade och softade. Sen åkte vi och hämtade Sebbe, Alle och Krille så drog vi till gläntan och badade, hur skönt som helst! Sen blev det brännboll med ett härligt gäng efter det. Och kvällen avslutades med fest hos Axel, nattdopp och tjöt in på småtimmarna hos mig.
 
I lördags blev det sol och bad hela dagen med bästa människorna, bakfulla som svin spenderade vi dagen i solen, på bästa sätt. Sen framåt kvällen blev det grill med Nadja hemma hos mig, förfest hos Denise, sen vidare till Axel igen för ännu en crazy night.
 
Hur bra helg som helst, fint väder, spontan grejer. Love it. 

Björn Rosenström!

Publicerad: 2013-05-13 i vardagen
 
Självklart så råkade man komma med på en vimmelbild i Lördags.
 
Jaha, som vanligt efter lite ledighet så orkar jag inte ta mig ur sängen. Klockan stod på kvart över 9, så jag skulle komma i tid, men icke sa nicke, kroppen ville inte gå upp. Så här är jag, började för en timme sen, men ligger fortfarande kvar i sängen. Ska försöka pallra mig till idrotten, men kan nog dock inte va med då jag tror jag har bihåleinflammation igen, JÄ VA KUL.
 
Aja, so long gayboys

Förfest innan Sigges!

Publicerad: 2013-05-12 i vardagen
 
Igår var det ju alkohol för fulla muggar kan jag ju få be och tala om! Vi började med förfest på min altan, standard om man ska på Rosenström, sen drog vi vidare till Sigges! Hur kul som helst! Dock hemkommen med blåmärken, rivsår och blåsor, men det får man la ta om man står längst fram på Björn Rosenström?! Fest. Dock så kan jag ju säga er att det gjorde djävulusiskt ont att stå längt fram, mosad mot staketet av flera hundra pers bakom en.. Jag blev ju inte as glad på en kille som stod bakom oss, så några slag i huvudet fick han minsann, men det förtjänade han, tjena va jobbig kille. Trodde ett tag att han brutit ett revben på mig, hade hur ont som helst, men i morse när jag vaknade var det bara blått och ömt, tror jag klarade mig ifrån det!
 
Aja, kvällen var bäst i alla fall, men jag hade inte väntat mig något annat! Fick massa sällskap med mig hem inatt med så i morse blev det promenad till Ica och sen lite mys, gott. 

It's not always easy to do what's right.

Publicerad: 2013-05-10 i självpoträtt
 

Fredag!

Publicerad: 2013-05-10 i vardagen
 
Fredag igen? Känns som söndag, knas. Igår va jag med Clarre, Ebba och Andre en sväng, var bland annat i Gläntan och badade, festligt! Sen drog vi vidare till Sven, hälsade på där lite. Vid 10 eller något åkte jag hem och fick nattbesök, mys kväll, mys dag. Han åkte hem i förmiddags, sen drog jag till frissan, där av det krulliga håret.
 
Ikväll blir det nog kanske fest? Eller mys, jag har inte riktigt bestämt mig ännu, det återstår och se! Hajdo
 

Tankarna har varit på fel ställen ikväll, igen.

Publicerad: 2013-05-09 i vardagen
 
Min mapp börjar fyllas, fyllas med onödiga texter om mitt överskattade liv. Dags för rensning snart? Nja, jag vet inte, känns som om mitt hjärta sitter i den mappen. Som om det slets ut första gången jag sparade ett dokument i den, som om mitt hjärta är där istället för inuti min kropp. Om jag hade raderat alla texter, alla meningslösa ord, men samtidigt så meningsfulla, så känns det på något sätt som om mitt hjärta hade försvunnit. Är det värt det?
 
Att veta att de bara ligger där, i en mapp på min dator, gör att jag känner mig så naken, exposed för världen, som om vem som helst kan läsa dom. Det ger mig en dålig känsla, en känsla som tynger mig. Men samtidigt, vill jag inte ta bort dem, jag vill minnas, jag vill komma ihåg och någon dag, någon dag vill jag skriva en bok av de. Någon dag när jag är redo, redo att blotta mitt meningslösa liv för världen.
 
Nej, men vad håller jag på med? Här ska jag inte skriva, återgå till ett dokument Sara Rydh, ett dokument, det är där dina tankar ska vara, det är där dina tankar ska samlas.

Långhelg

Publicerad: 2013-05-08 i vardagen
 
Vart tog solen vägen? Inte precis så att man redan hunnit tröttna, så snälla kom tillbaka? Är inte alls taggad på långhelg nu när solen är borta. Är hemma ensam i hela huset men vill helst bara ligga inne, så otagg är jag. Och jag skyller allt på vädret, hoppas det är ok? Bra.
 
Yäyä, vill någon hitta på något på lovet så är de ju bara att slå en pling eller något, annars kanske jag ruttnar bort, vem vet. Det skulle kanske inte vara så farligt? Nä shit va emo jag lät hahahah die

Bjuv.

Publicerad: 2013-05-08 i vardagen
 
Ibland så är det nästan så att man saknar drillen, saknar Bjuv. Alla karnelevaler i Bjuv. Det är nästan så att man ska pallra sig ner mot skåneland sista helgen i Augusti, bara för att återuppleva gamla minnen. Värt? Ja, nu är det bestämt. Fest.

Fin dag

Publicerad: 2013-05-07 i vardagen
 
Kort skoldag, fick mycket gjort. Snart är det inte mycket kvar i skolan, så himla skönt. Hem och sola i någon timme innan det var dags för jobb. Längtar till alla fina sommarkvällar vid sjön i sommar, kvällarna är de bästa.
 
Nu väntar jag på mamma att hon ska komma hem, då blir det intervjua henne till mitt historia arbete, sen skriva klart det. Då är den största bördan borta från mina axlar och vi har bara lätta arbeten kvar i skolan, så himla skönt. Vädret idag har man inte heller kunnat klaga på direkt, hur bra som helst. 
 
Ska sluta babbla, onödigt, inget vettigt att säga ändå. Hoj gayboys

☀👍

Publicerad: 2013-05-07 i
 


Ännu en helg är slut.

Publicerad: 2013-05-05 i vardagen
 
Japp, helgen lider mot sitt slut. Det har både varit en grym helg, samtidigt som jag varit djävulusiskt arg, som jag fortfarande är. I Fredags hade jag mysbesök här, sol, film och mat. I går så jobbade jag i 4 timmar, sen hem, lite halvt ledsen så kollade jag på One tree hill i 4 timmar tills Ebba kom hit. Vi var lite arga ett tag, eller lite var en underdrivt, rätt mycket faktiskt. Men det släppte framåt kvällen när vi åkte ett gäng till helsingborg. Var framme vid 10 någon gång och åkte hemåt vid 1. Rätt bra kväll faktiskt, även om man kände sig lite seg i kolan. Var hemma halv 4 och somnade som en stock.
 
Idag har jag legat i solen hela dagen, med en filt om mig, och sovit. Vaknade efter 4 timmar, helt sönderbränd på ena sidan av ansiktet, inte as skönt. Eller snyggt heller för den delen. Nu sitter jag inne, har nästan skrivit klart min religions uppsats och har börjat på min historia. Den är svår. Jag ska skriva om en händelse som påverkat mitt liv. Och jag har valt en, en riktigt svår. Jag trodde inte det påverkat mig så mycket förens nu när jag ska få ut allt i ord. Har fått ta flera pauser då jag börjat gråta mitt i allting. Det lär bli en utmaning att få ner allt i ord, att få den klar. Men jag ska minsann klara det, för hennes skull. 
 
I better keep on going, so long gayboys.

Sigges loge!

Publicerad: 2013-05-02 i vardagen
 
Här var det tomt, men ni kan inte förvänta er annat när det är sol ute. I Tisdags var det ju Valborg som säkert ingen missat, och jag var inte sämre än alla andra. Skulle varit tråkig och kört men blev övertalad att hänga med till Sigges premiären i stället. Så där spenderade jag min Valborg. Sjukt kul, dock lite för mycket folk för min smak, ville helst bara slå skiten ur alla.. Menmen, nu taggar vi i alla fall Björn Rosenström nästa helg!
 
Idag har de varit både Måndag och Fredag för mig, i morse kändes det som en Måndag och nu i eftermiddag kändes det som Fredag och att vi skulle knäppa en bärs när som. Låg i solen nere hos Krille, Killarna låg i bar överkropp och oknuga Sara låg med vinterjacka och filt, så det ska va. Fikade lite framåt kvällskvisten och nu är jag hemma och skriver Uppsats, har några på lager som ska lämnas in snarast.
 
Lite för mycket i skolan just nu för att min hjärna ska vilja sammarbeta, Just so you know. 
Ikväll blir det tidig sänggång sen blir det upp tidigt för att dra till Ungdomsmottagningen i morgon, roligt liv.