Förfest innan Sigges!

Publicerad: 2013-05-12 i vardagen
 
Igår var det ju alkohol för fulla muggar kan jag ju få be och tala om! Vi började med förfest på min altan, standard om man ska på Rosenström, sen drog vi vidare till Sigges! Hur kul som helst! Dock hemkommen med blåmärken, rivsår och blåsor, men det får man la ta om man står längst fram på Björn Rosenström?! Fest. Dock så kan jag ju säga er att det gjorde djävulusiskt ont att stå längt fram, mosad mot staketet av flera hundra pers bakom en.. Jag blev ju inte as glad på en kille som stod bakom oss, så några slag i huvudet fick han minsann, men det förtjänade han, tjena va jobbig kille. Trodde ett tag att han brutit ett revben på mig, hade hur ont som helst, men i morse när jag vaknade var det bara blått och ömt, tror jag klarade mig ifrån det!
 
Aja, kvällen var bäst i alla fall, men jag hade inte väntat mig något annat! Fick massa sällskap med mig hem inatt med så i morse blev det promenad till Ica och sen lite mys, gott. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan va äckligt å gå ute i strumporna! Vem är bruden som går i vita strumpor? Jag dööör.. man har liksom svarta strumpor!

2017-07-17 @ 20:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback