funderingar över helgen.

Publicerad: 2012-08-30 i vardagen
 
Funderar på hur jag ska göra i helgen. Antingen drar jag till Hällabäck på fest eller så stannar jag hemma och myser. Har en djävulsk beslutsångest asså. Är riktigt festsugen, men ska jobba på lördag. Vilket väger mest?

Bild från estet/natur fest innan jul förra året.
 

Inte min dag idag.

Publicerad: 2012-08-30 i vardagen
 
Jag kom precis hem. Jag skulle jobbat just nu, men vid 10 i 4 så börjar gå neråt, när jag kommit 100 meter så börjar det pissa ner regn och börjar åska som in i bomben. Trodde jag blev träffad av blixten åtta gånger typ. När jag kommit typ mer än halvvägs (då jag är dränkt som en katt) så ringer det och säger att jag inte behöver jobba. Jag blir as arg och vänder hemåt. OCH PÅ DEN ÄCKLIGA HEMVÄGEN SÅ SKVÄTTER 4 BILAR NER MIG!!!!!!!! okej, jag kunde inte bli mer blöt än vad jag redan va, men ni behöver ju förfan inte övderdriva?!?!?!?
 
Jag kommer hem, böjer mig ner för att ta av mig mina skor, som förövrigt gick att vrida ur, och ut från min tröja, inifrån ramlar typ 2 liter vatten ut. VAD I HELVETE HAR VÄRLDEN EMOT MIG?!?!?!

Sömmerska!

Publicerad: 2012-08-29 i vardagen
 
Nu har symaskinen åkt fram. Jag har lagat en tröja, jag, Sara Rydh har gjort det. Det blev snett och vint, men det får minsan duga. Hade haft Ig i Syslöjd i 9an om jag inte fjäskat som tusan.
 
Men en sak är säker, aldrig igen. Sprätte typ tusen gånger för att jag sytt fel,
hate my life.

Plugg.

Publicerad: 2012-08-29 i vardagen
 
Sitter just nu och pluggar naturkunskap, snart klar dock men då blir det ge sig in på religionen och historian med. Grymt. Har några engelska glosor som jag ska försöka få in i huvudet också.
 
Chips och multi, bästa verktygen till att hålla sig vaken, just so you know!
 

Träningsvärk.

Publicerad: 2012-08-28 i vardagen
 
Så det bara smäller om det. Vill inte ens tänka tanken på att resa mig ur sängen i morgon, det var jobbigt nog att lägga sig ner.
 
Läste igenom svenskanovellen och kollade lite i historiaboken, gillar inte historia alls, fattar inte ett smack. Epoker hit och källkritik hit. Jag bryr mig inte om historia, bara om nutiden & framtiden. Kan vi inte ha ett ämne om det istället? fucktards.
 
Btw, en helikopter flyger runt över gislaved och letar efter en försvunnen flicka. Då är det inte så väldigt nödvändigt att lysa in i mitt rum, 4 gånger. Lys utomhus, på gatorna, i skogen, i vattnet i stället. Det är obehagligt när ni lyser upp hela mitt rum.
 
So long gay boys!


Bra tränings dag!

Publicerad: 2012-08-28 i vardagen
 
Det går framåt med träningen! Det är roligt att se framsteg och jag blir stolt över mig själv. Sprungit 3,5km idag av min 5km runda. Det är grymt bra för att vara mig, för en vecka sen så sprang jag 500m på den rundan. Så ja, jag är stolt.
 
Skolan idag gick relativt fort, fått reda på både sångtider och ensambel grupper. Efter skolan drog jag ner och jobbade i två timmar, sen direkt hem och tränade. Nu blir det robinson och sedan plugga lite historia och engelska.
 
Bra dag!

Religion

Publicerad: 2012-08-28 i
 

Har genomgång, är as hungrig så kan inte koncentrera mig.. Tack och hej


Andledningen till att jag slutade träna..

Publicerad: 2012-08-27 i Träning
 
.. från första början var att min rygg dödade mig. En olidling smärta som ägde rum i vänstra delen av svanken så fort jag satte ner vänstra benet och la tyngd på det och varje gång jag böjde mig ner låstes ryggen när jag skulle resa på mig i ungefär 45 graders vinkel, inte as kul. 
 
Jag hade nästan glömt bort denna smärtan, har inte haft den på hela sommarlovet då jag inte rört mig ett skit. Men nu, när jag börjat igen så har den kommit tillbaka smygandes. Inte så jag tänkt på det så mycket när jag varit ute och sprungit de senaste dagarna, men idag på idrotten small det till. Alla olika övningar upp och ner och hit och dit tog kol på den. 
 
Jag vill inte mer. Men jag måste fortsätta.

Förmodligen sista doppet i år!

Publicerad: 2012-08-27 i
 

Varit i Anneberg i eftermiddag och badat med Andy, Philip och Wille, mysigt! Inte alls kallt faktiskt, första doppen var lite halv kyligt men senare var det kallare på land än i vattnet!

Sket i att träna idag, kände att det fick räcka med idrotten i skolan, den var nog ansträngade. Andfådd och svettig som få.


Mitt gamla, kära rum.

Publicerad: 2012-08-26 i vardagen
 
Ibland får jag för mig att sakna mitt gamla rum faktiskt. Sakna att inte kunna nudda golvet, känslan att jag hittar bland all skit men ingen annan, känslan att bländas av den hemska oranga färgen. Grejen att kunna räkna alla hjärtan på väggarna så man senare kan somna. Det fanns över 887 hjärtan, jag somnade efter det talet varje gång.
 
Nostalgi på hög nivå.

Söndag

Publicerad: 2012-08-26 i
 

Nyss varit ute och powerwalkat med Ida och next upp blir det Ica med Lovisa, hallon sorbet for the win!

So long gay boys!


Roadtrip.

Publicerad: 2012-08-26 i
 

Kvällen igår började hemma hos mig med Hanna och Marty med lite vin, musik och skratt. Sedan drog dom till Öreryd och jag blev hämtad av Edson, Fidde och Lojsan. Vi åkte på en liten skräckroadtrip om man säger så, berättade om massa myter osv. En tripp till Bolmen och tillbaka. Var hemma runt 2 någon gång. Trevlig kväll!


Lördag:

Publicerad: 2012-08-25 i vardagen
 
Dagens -
Dagens träning: Sprungit 2km PW 3km.
Dagens mat: Kycklinggryta.
Dagens bästa: Vaknade upp till en bakelse i kylskåpet.
Dagens sämta: När jag surade ner mig på mamma
Dagens kläder: bh och trosor strösta delen av dagen, kvällens: linne och jeans.
Dagens köp: Ingenting, skulle ner och köpa sorbet, men latheten hann i fatt mig.
Dagens to do: Toffla, som han så väl uttrycker sig.

Inspark 2012.

Publicerad: 2012-08-25 i vardagen
 
Hängde i smålandsstenar igår, inspark för de nya ettorna som gällde. Det var väll helt okej, men framåt småtimmarna så kom verkligheten ifatt mig. Somnade ensam, ledsen och besviken. Vaknade skärrad idag, svullna ögon osv. Men leendet tittade fram igen när jag hittade bakelsen i kylskåpet, feta Sara ska nu bli ännu fetare.

Jag har världens finaste vän.

Publicerad: 2012-08-25 i vardagen
 

Inspark och nollning närmar sig!

Publicerad: 2012-08-23 i vardagen
 
Bild från förra årets nollning.

Imorgon är det dags! Det blir nog en förjäkligt stressig dag. Först skola till halv 4. Sen ner och kolla på nollningen vid dalen, sola solarium och sen ut på en joggingtur. Sen uppe på det måste jag fixa lite grejer till kvällens festligheter också. Det kommer bli en kaos dag helt enkelt, men nog grymt kul.
 

Naturkunskap!

Publicerad: 2012-08-23 i vardagen
 
Suttit i en timme nu och pluggat naturkunskap. Skrivit en liten uppsats eller vad man ska kalla det, rätt enkel uppgift. But I have to tell you! I tisdags tänkte jag att jag skulle vara duktig och skriva min novellanalys när vi precis fått den så jag inte var ute i sista minut som jag brukar. När jag skrivit klart HELA analysen så får jag reda på att vi bara skulle läst själva novellen till på Måndag. Då blev jag as sur.
 
Var och tränade innan med, tredje dagen i rad. Stolt över mig själv.

Tommy Hilfiger

Publicerad: 2012-08-23 i outfits
 

Träningspass 2.

Publicerad: 2012-08-22 i vardagen
 
Magrutorna börjar synas lite eller? MEHEHEHE
Anyway, var ute på en runda på 5km nyss och sen styrketräning efteråt. Jag har en sån sjuk träningsvärk sen igår också så det har varit extra jobbigt, har ont i hela kroppen. Och nej, jag tränar inte i den vita bandeun, tog på mig den när jag kom hem för att jag var dygnsur hela jag eftersom det regnade när jag var ute.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nudelsoppa inne hos grannen!

Onsdag.

Publicerad: 2012-08-22 i outfits
 

Tänkte berätta lite..

Publicerad: 2012-08-21 i vardagen
 
.. Om hur första skoldagen var.
Ni ba yäyä nobody cares,but I don't care fuckers, jag ska berätta ändå!
 
Började med kramkalas vid skåpen, jätte roligt att träffa alla mongolidbarn igen. Drog till ett klassrum, hade genomgång med scheman och sånt, fick ett helt okej schema faktiskt. Vissa skulle säga att det var kasst, men det finns folk som har värre! Och vårat förra året var ju rena barnleken, så vi har inte så mycket att jämföra med.
 
Sen blev det vanliga lektioner efter 10. Historia, Religion och Gemu. De nya lärarna i Historia och Religion verkade faktiskt helt okej. Dock har jag ett prooblem. Vi äter as sent, VARJEDAG!!!! Senaste var typ kvart i ett eller något. Man bara HALLÅ?!?!? SKA VI SVÄLTA?
 
Nä nu ska jag inte vara sådan.
Ska spela songpop och bli arg på det istället, jag är verkligen as dålig på det.

Ett minus med att träna...

Publicerad: 2012-08-21 i vardagen
 
Eller ett minus att ha försmå och förgamla skor snarare sagt. Svullna som tusan och 13 olika sår på fötterna. Så såhär fina får dom se ut den närmaste tiden.

Tränat!

Publicerad: 2012-08-21 i vardagen
 
Nyss hemkommen. Har varit ute och sprungit/gått en mil och sen ett kort styrkepass är hemma efteråt. Känns super! Dock känner jag redan av träningsvärken som kommer smygande, vill inte ens veta hur den kommer vara i morgon.
 
Im feeling great!

Första dagen i skolan.

Publicerad: 2012-08-21 i outfits
 

23:25

Publicerad: 2012-08-20 i
 

Ligger i sängen just nu, har legat här i snart 3h. Tänkte att jag skulle sova tidigt, det gick ju sådär. Hej zombie i skolan i morgon, fettlett.

Ska ner och dricka juice nu och kolla på tv, dygna ftw.


Tv häng

Publicerad: 2012-08-20 i
 

Sitter i soffan och myser, laddar upp inför i morgon. Åt precis mammas hemlagade pizza, grymt god, smaklökarna är helt totalt tillfredsställda!


Förändring.

Publicerad: 2012-08-20 i vardagen
 
Kände att det var dags att bli av med den fula rosa färgen, den riktigt stack i ögonen.
Vitt fick det bli. Någon fin headerbild fixar jag nog en vacker dag, om jag orkar.
 
So long gay boys

Sista sommarlovsdagen...

Publicerad: 2012-08-20 i vardagen
 
..kommer spenderas i sängen. Trött som ett svin men tvingade upp mig själv tidigt så jag förhoppningsvis kan sova tidigt ikväll.. Det där med att vända tillbaka dygnet såhär en vecka innan vi började gick ju åt skogen, så jag får helt enkelt skylla mig själv.
 
Igår kväll åkte jag, Denise och Elin till Burseryd på fest. Det var faktiskt väldigt kul, var lite skeptiskt först men sen jävlar blev det tequila shots med My och Josse och då blev det fest! Drog hem innan 2 och var i säng halv 3, somnade som en stock.
 
So long gayboys!

Blond flicka nu för tiden.

Publicerad: 2012-08-19 i vardagen
 

Lill-lördag.

Publicerad: 2012-08-09 i vardagen
 
Igår blev det myskväll med vännerna. Kortspel, snack och ett glas vin.

12 dagar....

Publicerad: 2012-08-08 i vardagen
 
...kvar tills freedomen är över. Skolan börjar. Jag vet inte hur jag ska orka med skolan, men på något sett måste jag. Jag måste börja gå till skolan, jag måste börja ta tag i skiten, måste. Men motivationen? Det finns ingen. Hade jag haft något project under tiden, typ inreda vårt nya hus (?) så hade det kanske gått. Men nu kanske det inte blir något av det heller? Det kommer sluta med att jag ligger i sängen hela året i stället, precis som föregående. 
 
Jag måste ha något att se fram emot. Något att pusha mig själv för. Går jag inte till skolan blir det inget av det. Jag fick hotet att om jag inte skötte skolan får jag inte hänga med utomlands i år. Men det räcker inte. Jag behöver något mer, något bättre att pusha mig. 
 
En egen lägenhet? Ja tack. En enkel 1a, som jag får städa helt själv. Utan att någon annan lägger sig i, utan att någon annan strör sina saker runt omkring. Som jag får göra vad jag vill i. Då hade det varit värt att gå till skolan, om jag hade fått den lilla chansen, att få mitt egna space. SYND att jag inte är 18 år eller att jag har råd, annars hade jag flyttat på studs. Tänk vilken känsla, mitt egna space. Mitt egna space med en spis och ett kylskåp. GRYMT.
 
Drömma går la? Får la fortsätta se fram emot student dagen i 3an. Sista dagen i skolan och sista dagen i Sverige, förhoppningsvis. Det är något jag inte kommer låta glida mig ur händerna.
 
Jag älskar Sverige, jag älskar alla människor här. Men vädret? Jag klarar inte av kylan, det går inte. Farar redan nu över vintern. Kommer jag överleva? Jag vet att jag kommer det, men just nu känns det väldigt långt borta faktiskt.
 
Men till sista frågan, vad i sjutton snackar jag om? Har inget vettigt att säga, bara några tankar som ligger bakom näthinnan en tisdagkväll som denna. Soooo, här säger jag punkt.
 
So long gay boys

Tisdagsmys foshoe

Publicerad: 2012-08-08 i vardagen
 
Spenderat de senaste 24h med min kära bögvän Issa. Myst, festat, cyklat, lagat mat och fram för allt ÄTIT mat. Ätit minst typ 50 gånger, fyfan. Lika feta båda två, no doubt. Ikväll har vi myst hos mig med Ebba, Krille och Claar, massa skratt och kortspel, fuck yeah.
 
Nu, film fuckers.
So long gay boys!

Long time no see bitches

Publicerad: 2012-08-08 i vardagen
 
Mycket har hänt sen sist. Björn Rosenström har jag sett, bästa 60
minuterna i mitt liv, näst intill. Många myskvällar med flickorna, lite
fest här och där såklart och faktiskt lite matlagning också. 
Rätt helt as okej dagar faktiskt. Synd bara att sommarlovet är över om 
sisådär en och en halv vecka, längtar inte as mycket faktiskt. 
So long gay boys