Lördag, 29 November.

Publicerad: 2014-11-29 i vardagen
 
Japp, då är November över snart med, helt sjukt.
 
News: Jag jobb sa upp mig från mitt i Torsdag och åker hem i morgon. Eller? Nej men om en vecka, så snart så är jag Swede igen!
 
Jag är fortfarande sjuk, blir knappt bättre. Men det stoppar inte mig så igår gick jag till Felix och hade dejt! Beer pong och en jävla massa skitsnack blev det. Sjukt glad att han ville lyssna till mina problem över en flaska vin. Min Fredag slutade bra, även om den var lite halvtaskig först. 
 
Var hemma halv 5 igår och vaknade 1 idag, vill sova mer, men icke för magen kurrar, så nu blir det frukost till big brother.
 
Sho man's, wish me luck!

Malta facts

Publicerad: 2014-11-26 i good to know
 
Läste igenom gamla fakta om mig som jag lagt ut innan jag flyttade till Malta och insåg rätt fort att jag har ändrats sjukt mycket sedan jag kom hit, så jag tänkte bjuda på några Malta facts om mig, read and smile.
 
Sverige: "Blir ofta väldigt arg när jag är alkoholpåverkad" 
Malta: Icke sa nicke, that side of me is gone! Hemma kunde det inte gå ner ett glas vin innan jag blev förbannad på något och skulle ut och härja och slåss. Här har jag inte blivit frustrerad en enda gång under fyllan sedan jag kom ner hit. Malta måste vara bra för mitt alkoholintag.
 
Sverige: "Jag får sällan finnar"
Malta: Bullshit. Jag har aldrig haft så mycket finnar som jag har haft här nere. Malta är inte bra för mitt ansikte.
 
Sverige: "Jag har aldrig varit kär"
Malta: BIG HYPE! Sara är kär för första gången! Den ni? Det trodde ni inte va? Malta var tydligen riktigt bra för mitt kärleksliv.
 
Sverige: "När jag är ensam hemma är jag i högsta grad en städnarkoman"
Malta: Ha ha ha. Fyfan, bävrar för att städa hela tiden, skjuter upp det så länge som möjligt. Malta är inte bra för mitt hushåll.
 
Detta är några av få saker som ändrats sedan jag officiellt blev Maltabo. Till det bättre eller sämre? 50/50 tror jag nog faktiskt, vissa saker skulle jag gärna slippa, så som finnar. Men att hitta kärleken kan nog överväga det mesta.
 

Not the best of Malta.

Publicerad: 2014-11-26 i vardagen
 
Nej, de senaste dagarna har inte varit de bästa här nere om jag får säga så.
 
Började med i Söndags att jag mådde skit hela dagen. Trodde först att det var för att jag var bakfull fortfarande från Fredagen, men icke. Hag var påväg att bli sjuk, igen. Det är tredje gången nu jag är riktigt sjuk här nere. En gång i månaden om man ska vara extra nogrann. Fattar ni? Sjuk tre gånger på tre månader? Fattar ej.
 
Anyway. I Fredags drog pojkvännen till PV, och efter 3 glas vin kom jag på att jag inte ville vara hemma själv och ruttna en Fredag så jag drog helt enkelt till Felix och Rasmus. Jag var nog där runt midnatt och drog direkt igång med en ny flaska vin och beerpong. Bra kväll helt enkelt då jag inte var hemma och i säng förens halv 6.
 
Men tillbaka till not the best of Malta. I måndags vaknade jag med världens hosta men pallrade mig till jobbet ändå. Stod ut i två pass sen gick jag hem. Låg och sov och kallsvettades och hostade hela resten av dagen, 5/5 toasters. I Tisdagsnatt sov jag knappt något då jag fick andnöd typ tusen gånger under natten så när jag vaknade på morgonen så sa jag nej, no job. Sen kom jag på att jag var tvungen att gå och hämta ut min lönecheck på jobbet. Så febrig och äcklig tog jag mig dit, hämtade lönen efter många om och men och felbajs med den och tog mig till banken för att lösa in den. när jag väntat där ett tag och det äntligen blir min tur, SÅ ÄR CHECKEN INTE SIGNERAD?!?!?! rövets anus asså. Så det var bara att gå tillbaka till jobbet igen och få den signerad. Och när det var klart var banken stängd för uttag. YEY. Så idag, när jag mår mot alla odds ÄNNU sämre än igår, måste jag gå och lösa in checken på riktigt denna gången. Pallar ej detta. 
 
Nej. Att vara sjuk här är inte det roligaste må jag säga. Men, det värsta är att jag inte har någon mat i kylskåpet eftersom det var tomt på cash innan lönen. Så fan vad jag ska köpa mat nu när jag löst in checken. Eller? Nej för jag kommer svimma innan jag ens kommer ut ur huset.
 
Nej nu ska jag sluta klaga. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige iaf.

My life on Malta

Publicerad: 2014-11-02 i My life on Malta
 
Hellow lovers, Long time no see, sorry 'bout that, been busy as hell. Or maybe not, just to lazy.
 
Jag har nu bott på denna underbara ö i 52 dagar. De ni? Det trodde ni aldrig va? Bitches. 
Jaha, vad händer här då? Jag jobbar kvar på Compello, men däremot har jag hoppat som en liten idiot mellan olika boende. Men nu äntligen har jag och min man stadgat oss i en liten mysig lägenhet på Depiro point, bott här i en vecka nu och trivs som handen i handsken. Mitt första egna place.
 
Just nu är jag ensam i lägenheten, andra halvan är iväg och handlar så jag passar på att säga hej till mina trogna vänner där hemma. HEJSAN! nej pallar inte, för entusiastiskt. nej jag kan inte stava till det. Ikväll blir det kött till kvällsmat, tack och lov. Skypade med familjen igår och blev väldigt ledsen när dom åt min favoritmat hemma, fläskfile med kantareller och icas potatisgratäng. blev riktigt less. Men det var nog en kick i rätt riktning då jag nu funderar på att åka hem över jul istället för att ta mitt pick och pack och åka till LA och hälsa på kusinen min. Men man vet aldrig, kanske tar en semestervecka i thailand istället? Ha ha nej skämt åsido, ska sluta va ful.
 
Bjuder på några random bilder från de senaste veckorna istället. pusss