Say whaaaaat?!

Publicerad: 2014-12-22 i vardagen
 
Asså vad händer? Inte varit aktiv och sånt här på ett bra tag, så fick jag för mig att gå in och kolla läget idag så såg jag att min besöksstatistik har ungefär gångats med 100. Asså hur är det möjligt? Blev fett chockad så jag inte ens kom ihåg vad jag skulle uppdatera om.
 
Jaja, anyway, vi kan väl ta en snabb update.
 
Jag är nu tillbaka i Sverige efter 3 månader abroad, på Malta, och det känns rent ut sagt förjävligt. Jag ångrar något så fruktansvärt att jag åkte hem. Jag lämnade ett helt okej jobb, fina vänner och den bästa pojkvännen man kan tänka sig. Mannen i mitt liv flyttar dock också hem, i morgon faktiskt, men det gör ju ingen skillnad när han bor sådär 8 timmar ifrån mig.
 
Varför händer detta mig?
jag har aldrig ens varit i närheten av att bli kär innan, och absolut inte erkänt för mig själv och andra att jag faktiskt tycker om någon. Och när jag väl hittar han som visste hur man skulle göra för att komma innanför mitt skal och komma åt mitt hjärta så förstör jag det genom att få hemlängtan när jag egentligen inte har så mycket att längta till. Väl hemma och väl ifrån min kärlek så inser jag hur det verkligen är att längta efter någon, hur saknad verkligen känns. 
 
Från att absolut hata att sova i samma säng som en annan människa till att känna mig totalt naken och ensam utan att sova bredvid mitt hjärta. 8 nätter ifrån varandra nu, i sträck. tidigare har vi inte varit ifrån varandra mer än 3 nätter totalt sen vi träffades första gången. Det är helt sjukt.
 
Allt känns bara skit och det enda jag vill är att ha honom här bredvid mig igen.
 
Min kärlek, mitt hjärta.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback